Tabiki hayır.![]()
Ya ama şimdi ben İstanbul da kıskançlıktan çatlarım. Daha buluşmaya gelen en genç üye olucaktım ben.Ve embriyo da geliyormuş.Lütfen biri yoldan geçerken beni de alsın.
Tabiki hayır.![]()
İstanbul'da ne zaman toplantı yapılsa,özellikle burada yapın diye ısrar eden üyelerimiz dahi gelmedi.
Bu arada ne video ne de fotoğraf daha önce de belirttiğim sebeplerden dolayı paylaşamayız.
Sayın embriyo siz yapın da, katılımı görün derim. Bu Ankara toplaşmasından sonra eminim İstanbul toplaşması da baya yoğun geçecektir. Bize de yazıkİstanbul'daki üyeleriniz üvey evlat mı?
![]()
İstanbul'da ne zaman toplantı yapılsa,özellikle burada yapın diye ısrar eden üyelerimiz dahi gelmedi.
Bu arada ne video ne de fotoğraf daha önce de belirttiğim sebeplerden dolayı paylaşamayız.
Haklısınız tabi ama ister istemez oluşuyor bir çekingenlik. Bir de yaş sıkıntısı var tabi, muhtemelen herkes benden yaşça bayağı bir büyük olacağı için çekinmeden edemiyorumSayın delena, neden utanacaksınız? İlk saniye kapıyı çalarken belki çekinirsiniz, ama içeri girdiğiniz an utanma, çekinme kalmaz. Çoğu kişi birbirini tanımıyor. İçinizi ferah tutun.