Yani şimdi bu konuya yapılan yorumları (yada yapılmayanları ) görünce aklıma şu geliyor,
Her gün forumda onlarca insan, Varlıklarla konusuyorum, cinlerim var, şeytanla arkadaşız, bilmem ne tarikatındanım, 1 yaşından beri öteki aleme gidip geliyorum,demonla çay içtik, cinler rüyamda benimle irtibata geciyor veya rüyamda cin padişahıyla tavla oynadık vs... birsürü olay hatta bazen cok komik gelebilecek olaylar anlatılıyor, yardıgamıyorum ama;
Örneğin bu konu bildiğim kadarıyla hakkında fazla bilginin olduğu bir konu değil ki olanıda zaten Dabbe filminden biliyoruz.
Merak ettiğim soru şu bu varlıklarla teması olan arkadaşlar bu tür konuları onlara sormuyorlar mı ? Yani mesela sorsalarda şuraya yazsalar bizde iki gram bilgi edinsek şurda.
Bu nasıl bir şeydir ki cinler ve iblisler korkup şeytan ters düşecek işlerden çekinir? Gerçekten çok ilginç şeyler söylüyorsunuz.Merakınızı gidermek adına yazayım. Varlıklarla görüşen kişiler farklı farkilginç.
Kimisi bir ritüel sırasında görüşür. Kimisi sadece işlerini yaptırır. efendi köle ilişkisi vardır.
Kimisi sadece cinsellik için görüşür. Nasıl ki insanlar bilgi olarak aynı değilse varlıklar da öyle.
Sorularına cevap vericek bilgi alacak olanlar başkadır. Ama bunlara da iş yaptırılmıyor çoğunlukla.
Bunlara erişmek de zor iyice işlerin içine girdikten sonra oluyor.
O yüzden daha çok cinci hoca işlerine yardım edicek tarzda düşük seviyeli hizmetçiler olur.
Veya aşk büyüleriyle uğraşan türden, basit şeylerle.
Onlara arkadaşım Ayşe napıyor diye sorarsın biler. Ancak büyük şeyleri bilmez. Bilemez.
Umarım anlatabilmişimdir.
Filmi dün gece izledim. Çok hoşuma gitti. Benim anladığım kadarıyla bunlar M.. türünden varlıklardan bahsediyorlar.
Cinlerin ifritler bunlardan korkar. Şeytan bunlarla ters düşecek bir hale düşmekten çekinir. O işin peşini bırakır.