Alice amundsen
Kayıtlı Üye
Sürekli konuşan ,durmayan bizi bazen dolduran bir zihin nasıl susturulur düşünceleriniz ;deneyimleriniz nelerdir ? Siz zihnizi susturmak için ne yapıyorsunuz başarılı olabiliyor musunuz ?
Mantra ya da Esma ül Hüsna zikir çekmek yani. Çok güzel susar. Hiç ses çıkarmaz. İzin verin konuşsun sacmalarsa birşeyler yapınSürekli konuşan ,durmayan bizi bazen dolduran bir zihin nasıl susturulur düşünceleriniz ;deneyimleriniz nelerdir ? Siz zihnizi susturmak için ne yapıyorsunuz başarılı olabiliyor musunuz ?
Evet esmaları çekmek faydalı biliyorumMantra ya da Esma ül Hüsna zikir çekmek yani. Çok güzel susar. Hiç ses çıkarmaz. İzin verin konuşsun sacmalarsa birşeyler yapın
Herkeste var. Yok diyen yalan söylüyor.Bende de aynı anda bir sürü düşünce vardır zihnimde
Safiye mi Hahaha aynen bazen safiyeye bağladığım oluyorNormal gözüksek de Safiye'den halliceyizBende de aynı anda bir sürü düşünce vardır zihnimde bir şey yaparken de aynı şekilde, otomatiğe bağlı gibi günlük işlerimi yaparken. Zihni susturmak için meditasyon tavsiye ediliyor genelde.