Zoë Kapoor
Kayıtlı Üye
Ben hala yapamıyorum 

Niye yapamıyorum anlamadım yaklaşık 2 kere denedim fakat hala beceremedim.İlk deneyişimizde yaklaşık ne kadar zaman geçmesi gerekiyor ? Ayrıca adımları fotoğraflar ile gösterebilecek birisi olursa çok makbule geçer![]()
Dediğinizi anladım fakat benim asıl sormak istediğim soru elimizi tam olarak nasıl tutacağız ? Kısacası dik tutmak için ince bir ayrıntısı,olmazsa olmazı var mıdır ?Tek bir adım var.Yumurtayı mermere,düz bir zemine koyup dik tutmak ,sonra dik duracağına imajine etmek,inanmak ve başarmak.Sabır önemlidir unutmayın.![]()
Dediğinizi anladım fakat benim asıl sormak istediğim soru elimizi tam olarak nasıl tutacağız ? Kısacası dik tutmak için ince bir ayrıntısı,olmazsa olmazı var mıdır ?![]()
Çok teşekkür ederim 2 kere denedim fakat olmadı nerede hata yaptığımı hala anlayamadım belki de konsantrasyon olamıyorumdurHayır yok.Normal bir şekilde iki elinizde yumurtayı dengede tutacaksınız. Dik duracağına emin olduğunuz an bırakacaksınız.![]()
Bu konunu amacı inanmanın gücü ile zihin gücü ile yumurtayı dik tutmak.![]()
Peki Dik Tuttuktan Sonra Tekrar Düşürebilirmiyiz ?
Kimse alınmasın ama bir şey anlatmak istiyorumYumurtanın içi bildiğiniz gibi iki parçadan oluşuyor basitçe beyaz ve sarı diye ayıralım bu parçaları... Şimdi gelelim durumu açıklamaya; Sarı kısım beyaz kısımdan daha yoğundur. Dolayısıyla yumurtayı biraz hareketsiz ve dik konumda tutarsanız sarı kısım aşağıya çökecektir ve yumurtanın ağırlık merkezi dengelenecektir ve o şekilde kaldığını göreceksiniz
Yani zihin gücüyle falan alakası yok durumun... Hatta o dik duran yumurtayı aynı şekilde dolaba koyun ve 2-3 gün sonra tekrar deneyin göreceksiniz ki hiç düşünmeden yine yumurta dik duracak... Böyle alıştırmalar çok var insanları açıklanabilir bir durum ile kandırmaya çalışıp onları sömürmek isteyenler tarafından oluşturuluyor genelde.
Psişik güçleri harekete geçiren alıştırmalar yok mu? Tabii ki var... Örneğin bir iğne ve bir bardak su ile kolay bir alıştırma yapabilirsiniz; Elinize bir miktar yağ sürün ve iğneyi suyun üzerinde rahatça durması için yağlayın ve ardından suyun üzerine hafifçe bırakın. Ardından nefesinizi ritmik şekilde ayarlayın ki çok hassas olan düzeneğimizden yarar görmemizi engellemesin (eğer düzensiz nefes alırsanız iğne ufak hava sirkülasyonundan etkinelecektir) Şimdi odaklanmaya başlayın ve iğnenin 45-90 derece hareket ettiğini imgeleyin. İyi eğlenceler...
not:umarım yazımdan dolayı ban yemem ben kesinlikle bu tip durumları aşağılamıyorum kendimde inanıyorum böyle durumlara. Ama bu şekilde basit fizik kuralları ile açıklanabilecek şeylere insanların inanmamasını ve insanların her duruma ağır anlamlar yüklememesini arzu ediyorum. Bu yüzden yazdım bu yazıyı, saygılarımla...
Kimse okumamış sanırım uzun yazdım diyeNeyse bakalım kolay gelsin herkese yumurtayı dikleştirme işinde
![]()
Kimse okumamış sanırım uzun yazdım diyeNeyse bakalım kolay gelsin herkese yumurtayı dikleştirme işinde
![]()
Kimse alınmasın ama bir şey anlatmak istiyorumYumurtanın içi bildiğiniz gibi iki parçadan oluşuyor basitçe beyaz ve sarı diye ayıralım bu parçaları... Şimdi gelelim durumu açıklamaya; Sarı kısım beyaz kısımdan daha yoğundur. Dolayısıyla yumurtayı biraz hareketsiz ve dik konumda tutarsanız sarı kısım aşağıya çökecektir ve yumurtanın ağırlık merkezi dengelenecektir ve o şekilde kaldığını göreceksiniz
Yani zihin gücüyle falan alakası yok durumun... Hatta o dik duran yumurtayı aynı şekilde dolaba koyun ve 2-3 gün sonra tekrar deneyin göreceksiniz ki hiç düşünmeden yine yumurta dik duracak... Böyle alıştırmalar çok var insanları açıklanabilir bir durum ile kandırmaya çalışıp onları sömürmek isteyenler tarafından oluşturuluyor genelde.
Psişik güçleri harekete geçiren alıştırmalar yok mu? Tabii ki var... Örneğin bir iğne ve bir bardak su ile kolay bir alıştırma yapabilirsiniz; Elinize bir miktar yağ sürün ve iğneyi suyun üzerinde rahatça durması için yağlayın ve ardından suyun üzerine hafifçe bırakın. Ardından nefesinizi ritmik şekilde ayarlayın ki çok hassas olan düzeneğimizden yarar görmemizi engellemesin (eğer düzensiz nefes alırsanız iğne ufak hava sirkülasyonundan etkinelecektir) Şimdi odaklanmaya başlayın ve iğnenin 45-90 derece hareket ettiğini imgeleyin. İyi eğlenceler...
not:umarım yazımdan dolayı ban yemem ben kesinlikle bu tip durumları aşağılamıyorum kendimde inanıyorum böyle durumlara. Ama bu şekilde basit fizik kuralları ile açıklanabilecek şeylere insanların inanmamasını ve insanların her duruma ağır anlamlar yüklememesini arzu ediyorum. Bu yüzden yazdım bu yazıyı, saygılarımla...
Burda kimseyi kandırıp sömürmeye ne ihtiyaç nede bir sebep görebiliyorum.Haksız ithamların bu uygulamayı paylaşan kişinin hiç bir çıkar gözetmeksizin belleğindeki en ufak bir bilgi parçasını bile kendine saklamayıp birçok araştırma ve tecrübeden sonra paylaşarak yarar sağlamaya çalışması takdire şayanlığını göz ardı edilmesine müsade edemem doğrusu. Herkezin görüşüne saygım var.Ama haksız ithama dayanamam yani ortada sömürme veya kandırma yok burası parapsikoloji platformu zaten buraya gelen insanların çoğu görünmeyen bilinmeyenin peşinde inanmıyorsanız saygı duyun lütfen.