"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zihin Gücüyle Yumurtayı Dik Tutma Yöntemi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim sıkıntı imajda sanırım. =) Kendimi yumurtanın içinde mi düşüneceğim yoksa etrafımda o yumurtayı mı hayal edeceğim ? :D Beceremedim bi türlü. :D

Benim sıkıntı imajda sanırım. =) Kendimi yumurtanın içinde mi düşüneceğim yoksa etrafımda o yumurtayı mı hayal edeceğim ? :D Beceremedim bi türlü. :D

Bence siz kendinizi çok kasıyorsunuz, imaj yapmakta zorlanıyorsanız sadece yumurtaya odaklanın ve dik duracağına emin olun,inanın. Yumurtaya bakarken kendinizi yumurtanın içinde ayakta, el ve ayaklar açık olarak sanki dengesini sağlıyormuşsunuz gibi düşüneceksiniz, ancak bunu düşünmeden de yapabilirsiniz.
Stres yapmayın, sadece eğlence olarak yaptığınızı düşünün.

Birden fazla yapacaksınız diye bir şart yok, ancak unutmayın bir taneyi yapan diğerlerini de yapabilir.

Bu da 8 yaşındaki yiğenimin dik tuttuğu yumurta. :) Bir kaç denemede yapamadı yapabileceğini, inanırsa başarabileceğini, tek başına dik tutabileceğini vs belirtince yılmadı. Hızını alamayıp ikinciyi de yaptı ama 2 tane dik tutabildiği için heyecandan sevinçten :D yumurtaları devirdiğinden çekim yapamadık. Yiğenimle eğlenceli bir oyun oldu. Tekrar teşekkürler... :)
Ekli dosyayı görüntüle 5334

Çocuklar An'ı yaşadıkları için o an zihinlerini başka bir şeyle veya yapamayacağım stresiyle meşgul etmiyor ve sadece yaptıklarına odaklanıyorlar. Ruhsal olarak gelişmek isteyenler çocukları gözlemlemeli. Ancak odaklanmakta zorluk çeken, isteksiz olan çocukları da zorlamamak lazım.

Bence siz kendinizi çok kasıyorsunuz, imaj yapmakta zorlanıyorsanız sadece yumurtaya odaklanın ve dik duracağına emin olun,inanın. Yumurtaya bakarken kendinizi yumurtanın içinde ayakta, el ve ayaklar açık olarak sanki dengesini sağlıyormuşsunuz gibi düşüneceksiniz, ancak bunu düşünmeden de yapabilirsiniz.
Stres yapmayın, sadece eğlence olarak yaptığınızı düşünün.
Baya geç oldu ama çok teşekkür ederim sonunda oldu. =) Sayenizde başardım. :)

Valla ne yapsam olmadı, öyle baktım, böyle baktım, değişik yumurtalar denedim, kendimi yumurtanın içine soktum, içinde ayakta durduğumu hayal ettim olmadı da olmadı işte, o yumurta her seferinde tıngır mıngır tezgaha yuvarlandı.. Hatta bir ara şu yumurtanın altını hafif çatlatsam oturturum tezgaha diye şike bile düşündüm, temizlemek zor geldi vazgeçtim:) Sonuçta epey eğlendim :) Sıradaki oyunu dörtgözle bekliyorum! Sevgiler.

Bu sefer de hiç bir imaj veya düşünceye yer vermeden sadece yumurtaya bakın ve dengede tutmaya çalışın, ama kendinizi mümkün olduğunca rahat bırakın. Emin olun öylesine yapacağınız denemede başarılı olma şansınız daha yüksektir.

Yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra son bir kez deneyeyim dedim :) Aldım yumurtayı dolaptan, sen burda dur bakiim diyerek yere koydum, o sırada kendime rahat bir pozisyon ayarladım, sonra farkettim ki yumurta dik duruyor, onu zaten dik koymuşum :)))

bunun zihin gücünden çok yumurtanın içindeki sıvının ağırlığını aşağı verdirerek denge kurmaya daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Denge kuruluyor. Yumurtanın sivri ucuyla yapmak daha zor olacaktır.

bunun zihin gücünden çok yumurtanın içindeki sıvının ağırlığını aşağı verdirerek denge kurmaya daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Denge kuruluyor. Yumurtanın sivri ucuyla yapmak daha zor olacaktır.

Doğrudur efenim konunun zihin gücüyle yada yumurtaya bakmakla bir alakası yok. Ama genede yapan arkadaşlar bu işten zevk alıyor ve önemli olanda bu bence.

Geri