"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zihin Gücüyle Yumurtayı Dik Tutma Yöntemi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birçok kişinin bunu becerebileceğine dair inancım yüksek. Yani birçok kişi kendini keşfetmek için somut yani gözle görülebilen bazı durumları yaşamış olmayı bekliyor ve de bunun için kanıtlar görmek istiyor. Bu çalışma ile kanıtınızı beyninize sunun ve başka objelerde de bunu deneyin. Herşey inançla ilgili. İnandığınız zaman herşeyi yaparsınız.

Dün gece yatmadan önce yaptım ve başardım. :) Bu sabah yine yaptım ve oldu. :) Ve cidden bir anda yumurta ağırlaşıyor. :)

Bugün 4-5 tane yan yana yapıcam resimlerini çekip bende bu konuya koyucam. :) Başarınca çok mutlu oluyorsun cidden. :)

Canım sıkılınca dolaptan alıyorum 2-3 tane farklı yerlere koyuyorum. Annem her seferinde son anda çarpmaktan kurtulup şaşırıp dolaba koyuyor. Bazen kendi de deniyor :D

Bunu bir çalışma programına dönüştürebilir miyiz sevgili embriyo? Birkaç gün sonra iyice kolaylaştıktan sonra çok hassas olduğu için uzaktan devirme çalışmaları gibi.

Eğer istiyorsanız ve de aklınıza geldiyse neden denemiyorsunuz. Bol pratik yapanlar ve yapabileceğine inancı olanlar bu sefer de zihin gücüyle devirmeyi deneyebilirler. Başaran olursa da bu başlık altından paylaşabilir. Genelde dikleştirme çalışmaları yapılır, yıkmak için özel bir yöntem yaygın değildir. Ancak nefesinizin etkilemeyeceği mesafede durarak yumurtaya odaklanıp, bu sefer içinde duran sizin yumurtayı sallamaya başladığınızı, yumurtanın devrildiğini düşünebilir ve komutla şimdi devriliyorsunu tekrarlayabilir. Ancak bu sefer ellerinizi uzak tutun, yanlışlıkla dokunursanız zaten devrilir :)

Bu arada anneniz de yaparsa onun yumurtasının resmini de koyabilirsiniz :) Başarmak için istemek yeterli.

Bu sabah da bir tane yumurtanın dik durmasını sağladım. Sabah kafam boşken çok daha rahat odaklanabildiğimi bir kez daha farkediyorum. Sadece odaklanarak dik tutabiliyorsak devirebilirz de diyerek düşürmeyi denedim ama tüm "devril" komutlarım sonuçsuz kaldı.:)

Bu sabah da bir tane yumurtanın dik durmasını sağladım. Sabah kafam boşken çok daha rahat odaklanabildiğimi bir kez daha farkediyorum. Sadece odaklanarak dik tutabiliyorsak devirebilirz de diyerek düşürmeyi denedim ama tüm "devril" komutlarım sonuçsuz kaldı.:)

Bu sefer yumurtanın içinde olduğunuzu ve onu bir sağa bir solla ittirdiğinizi imajine edebilirdiniz. :) Sabahları yeni kaltığımızda fazla bir şey düşünmediğimiz için daha çok odaklanabiliyorsunuz. :)

bir şey sormak istiyorum şimdi yumurtayı sivri tarafından durduran oldu mu ? söyle ki yumurtanın dik durması sarısının tabana inip onu dengede tutması olabilir mi hani mesela kaç saniye sonra durdurabiliyorsunuz. ilginç geldi gerçekten en kısa zamanda denicem

Teşekkürler. Çok eğlenceli, oğlumda bana eşlik etti.O ilk bir iki denemede yaptı bense yarımsaat kadar uğraştım.Sonuç olarak ikimizde başardık :) hala canımız sıkılınca yapıyoruz ...

Geri