Ansolo
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, 2 seneyi aşkındır burayı takip ediyorum fakat ilk defa böyle bir konu açma gereği duydum. Dikkatlice okuyup düşüncelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum. Yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var ve ufak tefek sorunlardan dolayı sık sık kavga ediyoruz ve sebepleri genelde benim kıskançlığım ve sinirim. Kavgaları çıkaran ve aşırı tepkiler veren benim fakat tanıdıklarım ve annem tarafında suç erkek arkadaşımdaymış gibi göründüğünden ilişkimizin nereye gideceği konusunda kuşkulular ve tamamen onaylamıyorlar. Ben 2-3 senedir çok sinirli bir insanım fakat neden ve tam olarak ne zaman başladığını hatırlamıyorum. Neyse konuya geleyim annem benim adıma bir kadından fal baktırmış geleceğimden endişelendiği için. Bu kadın bana bir cinin musallat olduğunu ve bu yüzden ilişkilerimde asla mutlu olamayacağımı ve evlenemeyeceğimi söylemiş, şuan üniversite okuyorum fakat iş bulamayacağımı, bulsam bile ayrılacağımı yürütemeyeceğimi söylemiş. Ben saat sabah 5-6 olana kadar uyuyamıyorum bir süredir, hatta sabah 08:00da başlayan dersime hiç uyuyamadan gittiğimi bilirim ve kadın anneme uyuyamadığımdan bile bahsetmiş. Sol kolumda uyuşma ve ağrı oluyor sebepsiz yere ve anneme bundan da bahsetmiş. Saçlarım sarı renk boya olduğu halde saçımın gerçek rengini, daha önce dişlerimin yamuk olup tel taktığımı ve buna benzer birçok şeyi söylemiş. Erkek arkadaşımın beni 2-3 ay sonra terk edeceğini ve benim büyük bir depresyona girip kimseyle konuşmayacağımı söylemiş, erkek arkadaşımın aslında gözünün başka insanlarda olduğundan vs bahsetmiş fakat ben onun sevgisinden şüphe duymuyorum, gerçekten katlanılamayacak bir insanım zaman zaman, beni sevmeyen bir insan olsa benden hiçbir çıkarı olmadığı halde benimle olmazdı. Ben eskiden akşamları banyo yapmaktan korkardım, fakat son 1-2 senedir korkmuyorum ve evde tek olsam dahi tek başıma banyoya girebiliyorum. Odamda ışık açık olmasından rahatsız oluyorum başka insanlar odama girdiğinde dahi ışığı açtırmıyorum. Aklıma takılan şey şu aslında, tamam herkes gibi ara sıra bende kabus görüyorum karabasan görüyorum ama musallat yaşadığımı düşündürecek bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum. Burda okuduğum insanların yaşadıklarının yarısını yaşamadım ben, eğer musallat durumu olsa çok rahatsız edilmem gerekmez miydi? Falcıya inanmalı mıyım sizde? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, okuduğunuz için teşekkür ederim.