"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım Edebilirmisiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jagged
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jagged

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm
Not : Çok açık konuşamayacağım.
Ben ve 2 arkadaşım sıkıntılar yaşıyoruz,askerim belirli bir yerde gececi olarak nöbet tutuyoruz.
Gece belirli saatlerde bize yemek gelir yeriz sonra tabildot ları yıkarız,yıkadığımız yerde arkadaşım silüet görüyor bende kendi ismimi duyuyorum hani birşeyler var ama neydir nasıl birşeydir bilgim yok zaten içeride ışık yok yavru kediler var bide bulaşık yıkadığımız için yemek artıkları olabilir .
Sizce biz psikolojik olarak abartıyor muyuz
yoksa cidden birşeyler varmı?

Mabette arindirma ritulleri var ni goz atin derim en basiti bulunan bolgeyi sirkeli su ile temizleyebilirsiniz

Konuyu başka boyuttaki varlıklara dayandırmayın.
Asker olduğunuzu belirtmişsiniz gerek ortam gerek stres,gecenin sessizliği ile bilinçaltının oyunları psikolojik etkiler vs. olsa gerek.
İsminizi duyduğunuzu söylemişsiniz birileri size şaka yapmıyorsa veyahut başka belirtiler var ise
askerde temin etmek zor gibi görünse de adaçayı,üzerlik otu tütsüleyebilirsiniz.
Sirkeyi zaten arkadaşlarım söylemiş.

Kardeşimde askerlik döneminde diğer arkadaşlarından bu tarz hikayeler duymuş. Sanırım o psikoloji ile zaten sessiz, karanlık alanlarda gece nöbet esnasında sizin gibi bu tarz durumlar yaşadığını söyleyenler oluyormuş. Hatta kardeşimden daha ileri boyutta hikayeler dinlemiştim. Sitedeki yöntemlerden imkanınız olanları deneyip, içinizi rahatlatabilirsiniz.

Her şeyden önce Allah askerlerimizin yar yardımcısı olsun. Hayırlı tezkereler inşallah.
Bence bu tür mevzularla kafanızı meşgul ettiğiniz için böyle oluyor.
Mesela buralara girmeyin, cinlerle alakalı konuları dinlemeyin, konuşulan ortamlardan uzaklaşın askerlik bitene kadar. Kimin ne açıdan etkilenecegini sonucu görmeden bilemeyiz. Ama sizin sonuç ortada : ) o yüzden önlem almakta fayda var. Yani dediklerimizi dikkate alırsanız daha rahat edersiniz inşallah.

Geri