Merhaba zxaswe,
Bence biraz fazla acele ediyorsun vefk çalışması yapmak için.Bu çalışmayı yapmak, gerçekten çok zahmetli ve ilim gerektiren bir iş.Sorduğun sorular hakkında işin ehli değilim ama benimde az çok bilgim var..Ama inan bu işe kalkışmak için senin kadar cesaretli değilim
1-Bir vefk çalışması yapabilmek için,o vefk çalışmasının amacına yönelik farklı saatleri ve zamanları vardır.O yüzden istenildiği zaman yapılırsa etkisi olmaz.
2-Vefk çalışmasında tütsü mutlaka kullanılır.
3-Vefk hazırlandıktan sonra,yapılan vefki üstünde yanında ya da bulunduğun ortamda(ev,işyeri gibi ) bulundurmalısın..Tabi bu hazırlanan vefkin çeşitine göre bulunması gereken yerde farklılık gösterebilir.
(Bu arada bir hatam var ise,şimdiden özür dilerim sevgili kontejyan ,urum ve diğer bilgi sahibi arkadaşlardan

)