Yetenek verir mi bilemem ama falcılara varlıklar söylüyor veya hissiyat oluşturuyorBedensiz bir varlık insana psişik yetenekler verebilir mi? Ya da bir büyü, iksirle psişik yetenek elde edilebilir m?
Zamanında ben insanın yüzüne baktıgımda his oluşurdu geçmişte bir nevi fal bakardım. Geleceği bilemezdim ama yaşadıklarını anlayabiliyordum. O zamanlarda çokca zikir çekiyordum zikri bırakınca o hissiyatım gittiBedensiz bir varlık insana psişik yetenekler verebilir mi? Ya da bir büyü, iksirle psişik yetenek elde edilebilir m?
Hocam açıkçası bana zikir meditasyon vb. ritüellerle elde edilen bazı durumların güç değil de ibadetin etkisi gibi geliyor. Yani bence bazı insanlarda ritüellere ihtiyaç olmadan böyle yeteneklerin var olduğunu düşünüyorum.Zamanında ben insanın yüzüne baktıgımda his oluşurdu geçmişte bir nevi fal bakardım. Geleceği bilemezdim ama yaşadıklarını anlayabiliyordum. O zamanlarda çokca zikir çekiyordum zikri bırakınca o hissiyatım gitti
Varlıklar medyumluk yeteneği verebiliyor. Size ne lazımdıBedensiz bir varlık insana psişik yetenekler verebilir mi?
Bir şey almadan bir şey vermezlerVarlıklar medyumluk yeteneği verebiliyor. Size ne lazımdı
Varlık bir şey verse de bedava vermez haklı olarak.
Yani en azından aldıklarının karşılığını veriyorlar insanlar gibi dolandırıcı değiller manipulasyonla kandırıp insan kullanmıyorlar.Bir şey almadan bir şey vermezler
benim kişisel görüşüm bolca zikir çekince bazı varlıkların dikkatini çekiyor o insan kendisine koruma yapmazsa böyle yetenekler verebiliyor ancak insanında depresyona sokuyor ben depresyon tedavisi gördüm bir yandan o zamanlardaHocam açıkçası bana zikir meditasyon vb. ritüellerle elde edilen bazı durumların güç değil de ibadetin etkisi gibi geliyor. Yani bence bazı insanlarda ritüellere ihtiyaç olmadan böyle yeteneklerin var olduğunu düşünüyorum.
Saldırıyorlar.. yetenekten ziyade sürekli tetikte olduğundan algıların hassas oluyor.benim kişisel görüşüm bolca zikir çekince bazı varlıkların dikkatini çekiyor o insan kendisine koruma yapmazsa böyle yetenekler verebiliyor ancak insanında depresyona sokuyor ben depresyon tedavisi gördüm bir yandan o zamanlarda
Benim gittiğim bir hoca bakım yaparken xx işini mi yapıyorsun xx olayı yaşadın mı gibisinden teyit amaçlı sorular sormuştu. Sanırım varlıklar da insanlar gibi yalancıYani en azından aldıklarının karşılığını veriyorlar insanlar gibi dolandırıcı değiller manipulasyonla kandırıp insan kullanmıyorlar.
Ve bolca rüya gördürüyorlar. Bir nevi dalga geçiyorlardı. Müzik dinlerken bile adımla bana bağırıyordu gürültü şeklinde.Saldırıyorlar.. yetenekten ziyade sürekli tetikte olduğundan algıların hassas oluyor.
Yok hiçbir varlık insan kadar yalancı, yavşak, kaypak olamaz. Bazı bilgileri yüksek olasılık olarak söylemişlerdir. Kaynak yeteri kadar güvenilir değilse.Benim gittiğim bir hoca bakım yaparken xx işini mi yapıyorsun xx olayı yaşadın mı gibisinden teyit amaçlı sorular sormuştu. Sanırım varlıklar da insanlar gibi yalancı
Beni uyandırıyorlardı kafamında arkasında yüksek sesle konuşup bir de tam uykuya dalacakken sohbet dinlemeye başlıyordum sanki dost meclisi.. ne dedikleri de anlaşılmıyor net duyduklarımın da alakasını çözemezdim.. x şuraya gidiyor iyi de o kim bana neVe bolca rüya gördürüyorlar. Bir nevi dalga geçiyorlardı. Müzik dinlerken bile adımla bana bağırıyordu gürültü şeklinde.
Bedensiz bir varlık insana psişik yetenekler verebilir mi?
Bu soruyu tam olmasa da zihin körlüğüm olduğundan sordum yani psişik bir çalışma yapmak istesem yapamıyorum çünkü hayal edemiyorum etsem bile çok az ediyorum o yüzden acaba varlıklardan güç alabilir miyim diye düşündüm.Verebilir. İnsanı, kaptan amerika gibi süper insan serumu almış gibi her yönden gelişterebilirler. 40 insan gücünde güç te verirler, durugörü de, duru işiti de, geçmişten haber de , hatta gelecekten kısmen haber de verebilirler.
Alırsınız tabi ödemeyi yaptığınız sürece.. bazı varlıklar zikir çalışmanı, namaz kılmanı ister rahmani olanlar, bazıları insanların enerjisini birilerinden beslenir, bazıları kan vb. karşılığını vermeniz gerekir.Bu soruyu tam olmasa da zihin körlüğüm olduğundan sordum yani psişik bir çalışma yapmak istesem yapamıyorum çünkü hayal edemiyorum etsem bile çok az ediyorum o yüzden acaba varlıklardan güç alabilir miyim diye düşündüm.
Kahve ortamı gibiydi değil mi? Böyle gürültü var sen de davetsiz misafir gibi hissediyordunBeni uyandırıyorlardı kafamında arkasında yüksek sesle konuşup bir de tam uykuya dalacakken sohbet dinlemeye başlıyordum sanki dost meclisi.. ne dedikleri de anlaşılmıyor net duyduklarımın da alakasını çözemezdim.. x şuraya gidiyor iyi de o kim bana ne![]()
Bazıları da kurban adağı istiyor şeytani olanlar. Allah kimseyi o duruma düşürmesinAlırsınız tabi ödemeyi yaptığınız sürece.. bazı varlıklar zikir çalışmanı, namaz kılmanı ister rahmani olanlar, bazıları insanların enerjisini birilerinden beslenir, bazıları kan vb. karşılığını vermeniz gerekir.
Sanırım yaşam enerjisi için istiyorlar kurban olarak değil.Bazıları da kurban adağı istiyor şeytani olanlar. Allah kimseyi o duruma düşürmesin