Diamons
Kayıtlı Üye
Napıyor hayvan kanıyla mı idare ediyor...Evet varlar.Ayrıca düşündüğünüz gibi ütopik değiller tabiki.Peki ben bunu nereden biliyorum?Çünkü tanıdığım biri vampir![]()

Napıyor hayvan kanıyla mı idare ediyor...Evet varlar.Ayrıca düşündüğünüz gibi ütopik değiller tabiki.Peki ben bunu nereden biliyorum?Çünkü tanıdığım biri vampir![]()
Köken vampir mi? Elijah'ın mı, Klaus'un mu soyuna bağlı? Ankara'da geçenlerde kızılayın kanları çalınmıştı arkadaşınız yaptı galiba. Bir de, duygularını arada sırada kapayıp açıyor mu?Evet varlar.Ayrıca düşündüğünüz gibi ütopik değiller tabiki.Peki ben bunu nereden biliyorum?Çünkü tanıdığım biri vampir![]()
Hımm çok çok ilginç kan çalındığını yeni duydum.Köken vampir mi? Elijah'ın mı, Klaus'un mu soyuna bağlı? Ankara'da geçenlerde kızılayın kanları çalınmıştı arkadaşınız yaptı galiba. Bir de, duygularını arada sırada kapayıp açıyor mu?
Evet, bu arkadaşın vampir arkadaşı iyi olmayı seçen vampirlerden. İnsanlara zarar vermeyenlerden, özellikle gün ışığına çıkabilmek için cadılar özel yüzük yapıyor bu sayede günese cikabiliyorlar. Özellikle köken vampirlerin ölmesi için ak meşe kazığı gerekiyor, normalleri için ise tahta kazık.Hımm çok çok ilginç kan çalındığını yeni duydum.![]()
The Originals' ı iyi izlemişsiniz. ?Evet, bu arkadaşın vampir arkadaşı iyi olmayı seçen vampirlerden. İnsanlara zarar vermeyenlerden, özellikle gün ışığına çıkabilmek için cadılar özel yüzük yapıyor bu sayede günese cikabiliyorlar. Özellikle köken vampirlerin ölmesi için ak meşe kazığı gerekiyor, normalleri için ise tahta kazık.
Araştırdım öyle bir haber yok. Siz bu foruma laylaylom için gelmişsiniz sanırım. Yazdığınız yorumlardan da belliydi.Köken vampir mi? Elijah'ın mı, Klaus'un mu soyuna bağlı? Ankara'da geçenlerde kızılayın kanları çalınmıştı arkadaşınız yaptı galiba. Bir de, duygularını arada sırada kapayıp açıyor mu?
Ya şimdi gerçekten benim yabancı bir diziden örnek vermeme bozuldunuz, kanların çalındığını araştırdınız, inanmadınız ama arkadaşın ' vampir tanıdığım var ' demesini inandırıcı bulup, beni foruma trollük için geldiğimi söylemeniz çok garip. Ben sadece insanlara hak ettiği gibi konuşuyorum her zaman. Benim vampir tanıdığım var diyen birine ne yanıt verilir tanrı aşkına?Araştırdım öyle bir haber yok. Siz bu foruma laylaylom için gelmişsiniz sanırım. Yazdığınız yorumlardan da belliydi.![]()
Bunun büyüsü var yalan söylemiyorum istersen araştırabilirsin zaten belirttim ütopik olmadıklarınıYa şimdi gerçekten benim yabancı bir diziden örnek vermeme bozuldunuz, kanların çalındığını araştırdınız, inanmadınız ama arkadaşın ' vampir tanıdığım var ' demesini inandırıcı bulup, beni foruma trollük için geldiğimi söylemeniz çok garip. Ben sadece insanlara hak ettiği gibi konuşuyorum her zaman. Benim vampir tanıdığım var diyen birine ne yanıt verilir tanrı aşkına?![]()
Hayır tabiki .Kendisine çok yakın insanlardan.Vampirlikte olan şey şudur ona sorduğum kadarını anlatıcam ilk başlarda dışarı çıkarken güneş kremi sürmeleri gerekiyor bir müddet.Güneş ışığı gözlerine vurunca göz renkleri hafif değişiyor.Dolunayda güçleniyorlar psişik olarak bildiklerim bu kadar inanıp inanmamak size ait tabiki.Ama şunu bilmenizi istiyorum bu sözü direkt olarak size söylemiyorum alınmayın.Ben bu foruma insanların bilgilerini yorumlarını küçük düşürmek için değil,bilgi edinmek ve insanlara bilgilerimi aktarmak için geldim.Napıyor hayvan kanıyla mı idare ediyor...![]()
Herkese hakettiği şekilde konuşurum demişsiniz ama daha önce bana ( -10 IQ yorum diyerek) hakettiğim şekilde konuşmamıştınız üzgünüm. Utanmadan itiraf ettiniz dizideki bilgileri sanki gerçekten bir bilginiz varmış gibi anlatmayı. Eğer bir diziyi anlatmak istiyorsanız Gevezelik bölümü var oraya geçebilirsiniz. İşin tuhafı inanmadığınız tanrıyı da ağzınıza almışsınız. Yazdıklarınızda çok tutarlılık göremedim.Ya şimdi gerçekten benim yabancı bir diziden örnek vermeme bozuldunuz, kanların çalındığını araştırdınız, inanmadınız ama arkadaşın ' vampir tanıdığım var ' demesini inandırıcı bulup, beni foruma trollük için geldiğimi söylemeniz çok garip. Ben sadece insanlara hak ettiği gibi konuşuyorum her zaman. Benim vampir tanıdığım var diyen birine ne yanıt verilir tanrı aşkına?![]()
Bu kadar çok kendini kasarak, her kelimeye takılarak, en ufak detaylara dikkat ederek günün sonunu nasıl getiriyorsun merak ediyorum.Herkese hakettiği şekilde konuşurum demişsiniz ama daha önce bana ( -10 IQ yorum diyerek) hakettiğim şekilde konuşmamıştınız üzgünüm. Utanmadan itiraf ettiniz dizideki bilgileri sanki gerçekten bir bilginiz varmış gibi anlatmayı. Eğer bir diziyi anlatmak istiyorsanız Gevezelik bölümü var oraya geçebilirsiniz. İşin tuhafı inanmadığınız tanrıyı da ağzınıza almışsınız. Yazdıklarınızda çok tutarlılık göremedim.