Üstüme musallat mı almışım ?

Teşekkür ederim cevabınız için ancak ben bu platforma danışmanlık satın alarak geldim yani aslında bu formdan değildim. Küçük bir kızım var ve okuduklarıma inanıyorum, üstadı olmadığım bir şey için kalkışmada bulunamıyorum onun için işin ehlinden yardım ve danışmanlık istiyorum. Ama aldığım danışmanlık için kimseye ulaşamıyorum. Tüm iletişim kanallarını denedim. Son çarede buraya yazdım. Sizin yardımcı olma şansınız var mı rica etsem? Sevgiler
Urumdan danışmanlık alıp kendisine mi ulaşamadınız ? Tam anlayamadım.

Anlattıklarının ve yaşadıklarının psikolojik olduğunu düşünmüyorum, birşey var ve hayra alamet değil. Bir müddet sonra rüyalarında görünüp, sana birşeyler anlatmaya çalışabilir orda ne diyeceği önemli, anlaman için tek kelime yakalayabilmen bile çok önemli olacaktır. eğer gelirse de "kükürtsel bir geniz yanması, sıcak havada, odanın bir buzul kadar soğuması ve hareket edememe durumları olup, adrenalin yükselmesi yaşarsan bil ki gelmiştir 😊 ailen de böyle birşeye maruz kalmış yada bu işlerle uğraşmış insanlar var mı
Bildiğim kadarıyla hayır yok sadece şunu biliyorum ben küçükken amcamın eşi bizim evin duvarına domuz yağı sürmüş o sıralarda halam rahatsızlanmis düğün günü bayılmış falan hoca çağırmıslar ailenizden biri yapmış demiş onlarda amcamın eşinin olduğunu tahmin etmişler yani psikolojik değilmi diyorsunuz

Şimdi şöyle uyanık halde ses görüntü olmuyor ama uyku uyanıklık arasında korkutuldugum sırada bi kaç erkek sesi duydum ne dediğini anlayamadım çok hızlı anlatıyordu çünkü bu ritüeli yaptığım zaman izlenme hissi ile başladı sonra karaltılar geçmeye başladı uykumda korkutulma olaylarıda o zaman 4 yıldır oluyor bazen uzun zaman olmuyor 1 ay kadar olmasa 1 ay sonra tekrar başlıyor tamamen bitmiyor şuan sadece uykuda korkutuluyorum karabasan desem değil çünkü bağırıyorum o sırada ama hareket edemiyorum kalın ve ürkütücü bir sesti hatta bi kere yine uyudugum sırada ben içimden besmele çekiyorum hemen ardından o erkek seside tekrarladı bunu bağırdığımi hatirliyorum sonrada uyandım bunun gibi şeyler
Benim de bir kaç sene önce bazı şeyler denediğim vakitlerden beri karabasan geliyordu bana, ara ara olur. Bu dediğiniz hareket etme bağırma ama duyulmama halini ben şöyle yoruyorum. Varlık varsa şayet gerçekten size astral bedenizi vasıtası ile ulaşıyor bilincinizde orda oluğu için herhangi bir hareket sesiniz fiziki dünyada duyulmuyor, çünkü o an o bilinçtesiniz. Ben kendi çabamla uyanabiliyordum saniyeler içinde. Ve kendimi ekstra kasıyordum bir şey görmemek veya duymamak için. Ama sesler duyduğum oldu benimde. Ben de bazen dua okurdum bu olurken besmele veyahut kelime-i tevhid getirirdim, aynı şekil sizin yaşadığınız gibi biri, bir ses tekrarlardı. Ben bunu yankı olarak da düşündüm ancak o tekrarlama sanki bir şeyin alay etmesi gibi, hani bak ben de söylüyorum, söylemen bir şey ifade etmiyor gibi. Tonlama da bu yöndeydi. Tabii siz de bu durum nasıl bilemiyorum.

Bildiğim kadarıyla hayır yok sadece şunu biliyorum ben küçükken amcamın eşi bizim evin duvarına domuz yağı sürmüş o sıralarda halam rahatsızlanmis düğün günü bayılmış falan hoca çağırmıslar ailenizden biri yapmış demiş onlarda amcamın eşinin olduğunu tahmin etmişler yani psikolojik değilmi diyorsunuz
(Bence) yaşadığınız alametlere göre psikolojik değil.

Benim de bir kaç sene önce bazı şeyler denediğim vakitlerden beri karabasan geliyordu bana, ara ara olur. Bu dediğiniz hareket etme bağırma ama duyulmama halini ben şöyle yoruyorum. Varlık varsa şayet gerçekten size astral bedenizi vasıtası ile ulaşıyor bilincinizde orda oluğu için herhangi bir hareket sesiniz fiziki dünyada duyulmuyor, çünkü o an o bilinçtesiniz. Ben kendi çabamla uyanabiliyordum saniyeler içinde. Ve kendimi ekstra kasıyordum bir şey görmemek veya duymamak için. Ama sesler duyduğum oldu benimde. Ben de bazen dua okurdum bu olurken besmele veyahut kelime-i tevhid getirirdim, aynı şekil sizin yaşadığınız gibi biri, bir ses tekrarlardı. Ben bunu yankı olarak da düşündüm ancak o tekrarlama sanki bir şeyin alay etmesi gibi, hani bak ben de söylüyorum, söylemen bir şey ifade etmiyor gibi. Tonlama da bu yöndeydi. Tabii siz de bu durum nasıl bilemiyorum.

Benim bağırmam duyuluyor bende duyuyorum annemde duymuştu ama sizin dediğiniz gibi oldu benide besmele çektim çektikten sonra alaycı şekilde biri aynı şeyi tekrarladı siz bişeyler yaptınız mı bu konuda hocaya gitmek gibi

Ne yapmam gerekli o halde
Ben senin yerinde olsam en başta basit ve klasik yöntemleri denerdim.
İki rekat şükür namazı, sonrası 21 besmele ve 11 Kevser okuması..
Ardından bir bardak suya 786 besmele ve 17 Ayetel Kürsi..
12 den önce yatıp uyumak ve bakalım rüyanda neler göreceksin, bir denerdim 🤷🏼‍♂️
En azından bu şer her neyse önce açığa çıkarmak gerekir diye düşünüyorum.

Benim bağırmam duyuluyor bende duyuyorum annemde duymuştu ama sizin dediğiniz gibi oldu benide besmele çektim çektikten sonra alaycı şekilde biri aynı şeyi tekrarladı siz bişeyler yaptınız mı bu konuda hocaya gitmek gibi
Ben de sizin kadar yoğun deneyimler yoktu. O yüzden hocaya gitme ihtiyacı duymadım. Bağırmamı ben duyuyordum ama bunun dışa yansıması bence ağzım kapalı ses çıkarmaya çalışıyorum gibi oluyordu, dışardan biri beni öyle görürdü, ama ben net duyuyorum ne dediğimi o bilinçte.

Geri