Üstüme musallat mı almışım ?

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Size son 4 yıldır yaşadığım bazı sıkıntılardan bahsedeceğim yıllar önce üstümde nazar var diyerekten bi ritüel görüp yaptım kanalın adı manevibilgeydi yumurta ile nazar kırma ritüeli diye geçiyor ben bu ritüeli yaptım sonra aradan 5 ay falan geçti birden izlenme hissi etrafımdan karaltılar geçmesi ürperti korku hatta bi gün telefonla uğraşıyordum tam o sırada öyle bi enerji hissettimki tam dibimde tarif edemem size uyku uyaniklik arası korku uykuda bağırma yaşamaya bi takım kabuslar görmeye vs başladım anlattım aileme bundan beni bi hocaya götürdüler hoca baktı hemen dedi kızım sende cin peri falan yok sen kafanda bitirmen lazım bide sen bişey yapmışsın dedi bende bu yaptığım ritüeli kastettigini sanarak evet dedim bırak sonu iyi değil dedi annem sordu ne demek istiyorsunuz hocam diye o biliyor dedi senin bi borcun var dedi bide bana neyse ordan çıktık öyle durumlar devam edince bu sefer başka bi hocaya baktırdık musallat dedi muska yazdı ama hiçbiri fayda etmedi ondan sonra bi başka hoca ondan sonra bi başka hoca bazısı nazar dedi bazısı yel üstüne gitmiş dedi bazısı cin uğramış dedi vs öyle şeyler neyse aradan geçti 4 yıl bu seferde çoğu zaman uykularımda bişeyler geliyor korkuyorum bağırıyorum dün gece yine oldu bu sefer zarfında sirkeli suyla ev silme tütsü yakma neler yapmadıkki şimdi benim merak ettiğim bu o ritüelden gelen bişey olabilirmi sizce o kanalı bilen varsa ritüellerini yapıp bu tarz sıkıntılar yaşadimi

Ritüel ile alakası yok. Sizin bütün konularınız, yaptığınız ritüellerin sonuçlarına bağlamaya çalıştığınız durumlar ile alakalı.
Doğaüstü bir şeyler yaşama peşindesiniz ama tamamen psikolojik. Hocaya değil, doktora gitmeniz lazım.
Sağlam bir psikolojiye sahip olmadığınız gibi böyle devam ederseniz, olan psikolojinizi de tamamen bozacaksınız.

Ritüel ile alakası yok. Sizin bütün konularınız, yaptığınız ritüellerin sonuçlarına bağlamaya çalıştığınız durumlar ile alakalı.
Doğaüstü bir şeyler yaşama peşindesiniz ama tamamen psikolojik. Hocaya değil, doktora gitmeniz lazım.
Sağlam bir psikolojiye sahip olmadığınız gibi böyle devam ederseniz, olan psikolojinizi de tamamen bozacaksınız.
Uykuda yaşadığım o Korku durumundan dolayı psikolojik olmaz dedi annem bende doğaüstü bişeye bağlamak istemiyorum sadece eğer sebebi oysa yapmadığım şey kalmadı gerçekten ama bi tek doktora gitmedim gerçekten psikolojikmidir

Her şey de psikolojik olmuyor bu tür vakalar da olabiliyor. Her insan farkedemiyor ama çakraları dinlemekle sihir, musallat vs var mı yok mu ayırt edebiliyorum şahsen artık. Eskiden bu konuları bilmediğim zamanlarda bazı psikolojik sandığım durumlarda Uruma bakım yaptırıyordum ve de ya bazı ritüeller ile ya da dua benzeri okumalar ile sihir yapılmış oluyordu. Mahalle arası cinci hocaların metafizikten anladığını düşünmüyorum, 2 dakikada muska yazıp gönderiyorlar...

Kapınıza tuz dökün girişinize tütsü yapıp camı açın giriş eşliğe tuz dökün yatağınızı kapı eşiğine bakmasın ayna kapı girişinde varsa ya üstünü kapatın yâda kaldırın yatağınıza üzerlik adaçayı dalı asın annemede geliyor en son yaptım bir daha olmadı .

Her şey de psikolojik olmuyor bu tür vakalar da olabiliyor. Her insan farkedemiyor ama çakraları dinlemekle sihir, musallat vs var mı yok mu ayırt edebiliyorum şahsen artık. Eskiden bu konuları bilmediğim zamanlarda bazı psikolojik sandığım durumlarda Uruma bakım yaptırıyordum ve de ya bazı ritüeller ile ya da dua benzeri okumalar ile sihir yapılmış oluyordu. Mahalle arası cinci hocaların metafizikten anladığını düşünmüyorum, 2 dakikada muska yazıp gönderiyorlar...
Urum’a nasıl bakım yaptırıyorsunuz yada yaptırdınız? Ben 2 haftayı geçti bir türlü ulaşamadım kendisine. Kendimi görünmez hissetmeye başladım. Yol gösterirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Kapınıza tuz dökün girişinize tütsü yapıp camı açın giriş eşliğe tuz dökün yatağınızı kapı eşiğine bakmasın ayna kapı girişinde varsa ya üstünü kapatın yâda kaldırın yatağınıza üzerlik adaçayı dalı asın annemede geliyor en son yaptım bir daha olmadı .
Daha dün yaptık üzerlik tütsüsü şükür o gece bi sıkıntı yaşamadım ama benim uyku düzenimde bozuk sürekli uykulu haldeyim annemde öyle eve geliyor işten bi süre sonra uyku basıyor uyuyor birde bu karabasan durumlarını annemde gençliğinde yaşarmış en son gittiğimiz hoca vardı anneme bana muska yaptı ondan sonra ben korkmuyorum dedi annem ama benim geçmiyor ve çok sinirliyim asabiyim ailemde öyle gerçi ama genelde ben

Geri