Herkese merhaba. Bu konuda yardimci olacak belki ayni durumu yasamis ve kurtulmuş biri vardir tavsiyeler olur diye yazmak istedim. Yillar süren bi iliskim oldu uzun yillar belki bin defa ayril baris ve bi suru kotu sey yasadigim aldatildigim kandirildigim hor goruldugum. Yeni ayrildik ve baskasi var hayatinda bana inat yapti güya. Yillarca unutamadim vazgecedim oyle bi hal aliyorki nefes alakicak hayattan zevk alamicak durumda oluyorum yeni bi hayata adapte olamiyorum defalarca denedim. Onunlaykende olmuyor olmamiz cok zordu onsuzda. Cok korkuyorum boyle asla unutamicam diye o unutur ki gercekten sevdiginide sanmiyorum o sever sevilir evlenir mutlu olurda ben yillarca bu icimde aciyla onu unutamadan daha devam ederim diye böyle zaten 8 seneden fazla böyleyim. Psikoljik destegin pek bi faydasi yok daha once denedim. Kendimi savas kaybetmis cok rezil bi insan hissdiyorum kendimi affedemiyorum onuda affedemiyorum. Benim durumumu yasayip atlatanlar var mi nasil yaptiniz ?
@Absoluta Virtute ? Sizin bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Tavsiyelerinizi daha dogrusu. Hayatima cok zor devam ediyorum şuan o kadar canım yaniyor ki tum ernejimi dusune dusune o insana gonderiyorum besliyorum sanirim o enerjimi ondan nasil cekebilirim ? O enerjiyi ondan cektigimde onun yoksunluk krizine girmesini istiyorum
@Absoluta Virtute ? Sizin bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Tavsiyelerinizi daha dogrusu. Hayatima cok zor devam ediyorum şuan o kadar canım yaniyor ki tum ernejimi dusune dusune o insana gonderiyorum besliyorum sanirim o enerjimi ondan nasil cekebilirim ? O enerjiyi ondan cektigimde onun yoksunluk krizine girmesini istiyorum