"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

telekinezi için enerji çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maddeler üzerinde psikokinetik etkiler yapmak için enerji çalışması

özel bir istek üzerine bu çalışmayı bu hafta yapacağız

17 ekim 2008 saat : 23:00 de yapılacaktır

16 ekim 2008 de saat 23:00 de 1000 defa aşağıdaki zikri söyleyeceksiniz.

zikir : kika

zikir çalışmalarından önce lütfen yüksek maji bölümündeki nefes tekniklerini okuyun

kikayı daha önce duymuştum ama insiyesi olduğunu bilmiyordum bende katılmak istiyorum ismimi atmıştım tekrar atımı?

bu biraz zor bir çalışma 1000 defa kika peki çalışmada yapılacak mı bu zikir

Urum çok teşekkürler kırmadığın ve vaktini ayırdığın için...isimleri özelden atıyorum muhteşem oldu bu...

çalışmaya katılmayı unutmayın lütfen unutan üye olursa 1 hafta boyunca sitenin i
çini dışını o temizleyecek ceza olarak :D

16 sında umarım 1000 defa zikir yapmışsınız.

zikir yaparken neler oldu onlarıda çalışmadann sonra anlatmayı unutmayın akşama görüşürüz.

Urum kulaklarım uğuldadı çok feci şekilde o yüzden sayıyı kaçırmış olabilirim sayıyı biraz aşsak çok mu sorun olur of ya üzüldüm epey...

ay var ya her tarafım uyuştu böle dilim peltekleşti çalışam sonunnda kendime gelebilmem 15 dakikamı almıştır hemen uzandım zaten :) ama neyse ki 1000 i tamamladım :D

of çok sevindim ya gerçekten üzülmüştüm çünkü sabırsızlıkla bekliyorum çalışmayı...

urum kerim gelen her şeye hazırım dedikden sonra kikaya devem mı edicez ve çalışma kaç kaç dakka sürecek

bilinç altı olabilir yada ismini bulamadım sana özel mesaj atacaktım tam
hafızamda ama yine de yanılmayayım tekrar ismini atarmısın
başkaların agerek yok herkezi yazdım bir sdbr kaldı

ben tesbih cektim o yuzden sayı ne az ne cok oldu. kafam buyumus gibi oldu, kulaklarım uguldadı, basım dondu..gorusuruz bu aksamki calısmadan sonra..kac kişiyiz bu akşam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri