arkadaşlar bazı kitaplarda okudum suyun üstünden geçince büyü bozuluyormuş ben pek inanamdım ama...varmı böyle bir şey
bu arada nas felak sürelerini okumakta gerekliarkadaşlar su sihri ve büyüyü bozar ama her su degil 7 akıntı gezmek gerekiyo buda ancak kayıkla olur gıysılerinizide orada cıkarıp denize atmanız yenı giysilerle eve dönmeniz gerekiyo
Tamamen yanlış bilgi. Böyle birşey mümkün değildir. Olsaydı şayet, insanlar onca uğraşıp çareler aramazlardı. Böyle birşey keşke mümkün olsaydı, o zaman herşeyimizi ve herkesi denize sokup çıkarırdık yeterdi de artardı. Hatta denizlerle çevrili dünyamızda kimseye büyü işlemezdiarkadaşlar yapılan büyü yakılmadıkça bozulması su ile mümkünmüş
Güvenilir olup olmadığı yorumunu yapmanız yetmez, her türlü paylaşımınız için kaynak belirtmek zorundasınız.orası öyle tabiki ama ben böyle öğrendim öğrendiğim kaynakta güvenilir :biggrinjester:
arkadaşlar yapılan büyü yakılmadıkça bozulması su ile mümkünmüş
alev arkadaşımızın anlatmak istediği şu olabilir ; mesela bazı büyüler vardır yakarak (sarmısak büyüsü vs vs gibi) yaptığımız. bu büyülerin su ile bozulmayacağını; sadece okunarak,yenerek vs yapılan büyülerin su ile bozulacagını anlatmak istemiş olabilir kanımca. çünkü çoğu yapılan büyülerde genelde birkaç şeyi karıştırıp yıkanması veya suyla sirkeyle karıştırılıp silinmesi, dökülmesi gibi metotlar uygulanır ve ayrıca alev arkadaşımızın böyle bilgileri emin olmadan söyleyeceğinede kanaat getirmiyorum çünkü dedesi bu işlerin uzmanıdır.
tabiki bu benim kişisel fikrimdir ve eleştiriye açıktır. (ayrıca bu bilgilerin konuyla alakalı olup olmadığıda tartışılır tabiki, ben sadece anlatmak istediğini düşündüğüm kadarıyla açıklamak istedim)
Öğrendiğiniz kaynağı belirtin. Bu kuraldır Origanum'un da dediği gibi. Bekliyoruz.orası öyle tabiki ama ben böyle öğrendim öğrendiğim kaynakta güvenilir :biggrinjester:
medy bu söyleminiz kime yöneliktioff ya illa bişeyleri tartışmak zorundamısınız bak tecrübe etmiş bi insan var daha niye sorup duruyon