Simoron ( absürt majisi)

Bu biraz daha bilinçaltı ve sembollerle alakalı diye düşünüyorum. Kullandığımız renkler, semboller, izlediklerimiz, dinlediklerimiz, kendimize idol olarak belirlediklerimiz hatta çok sevdiğimiz kurgusal karakterler dâhi hayatımıza etki ediyor. Örneğin evinde yatak odasında diyelim tek başına olan bir kadının portresini astı; yalnızlaşmaya başlıyor kadın.
Buna benzer bir deneyim yaşadım ben puzzle hediye geldi birde ben seçtim adam ve kadin portresi.Adam ve kadın birbirine dönük görünüyordu.Gel zaman git zaman hayatıma kim girse dikkati başka kadına kayıyor fln bir akşam otururken karşımda çerçeveletip astığım puzzle inceledim birde ne goreyim? kadın adama dönük evet ama adam silik bir şekilde uzaktaki başka bir silik kadın figurune bakıyor.ve bu portre yıllarca uyuduğum odanın duvarında hep kaldı.Sonuc aldatılan Teyla😁 derhal kaldırdım yapacak bisi yok🤭

906090 ile 4 4luk aldatıldım yatarken o puzzle uyanınca o puzzle gözüm görmesin artik😆 şaka bi yana cidden insanın sürekli maruz kaldığı resim şarkı objeye çekiliyor olması aslinda korkunc🫣
E ama sen şimdi tekerleme yaptın bunu bilinçaltına 😂 Sadece etraftaki benzer şeylere takılınca atmak istemiştim, bilemezdim bombanın altından böyle şeyler çıkacağını 😅

"Vovan'ı ara" ritüeli.

Ekli dosyayı görüntüle 3024

Vovan (vurgu son heceye), tüm Simoron halkının ağır abisi dir, onların baş yardımcısı ve danışmanıdır.
Tüm sorunlarla başa çıkıyor, sadece onu aramanız yeterli.

Mevcut herhangi bir alet telefon görevi görebilir: kalem, zımba, cetvel, kaşık vb. Nerede yaşadığını ve kaç yaşında olduğunu kimse bilmiyor. Kesin olarak bilinen tek şey adamın doğum gününün 27 Eylül olduğu ve Vovan'ı 27*108 numaralı telefondan arayabileceğiniz. Vovan'ın biyografisini inceleyen bazı araştırmacılar çok ilginç gerçekleri ortaya çıkardı. Nümeroloji açısından bakıldığında 27 sayısının bir sağlamlık vaadi, 9 sayısının evrensel başarının sembolü ve 108 sayısının tamamlanmış bir döngünün sayısı olduğu ortaya çıktı.

Böylece iletişim cihazını kulağımıza götürüyoruz ve hattın diğer ucunda Vovan'ın cevap verdiğini hayal ediyoruz. Vovan'a sorunumuzu anlatıyoruz örneğin:
*
Merhaba Vovan! Bir sorunum var. Belgeleri alamıyorum. Bana yardım et lütfen! Sen benim en iyi dostum sun!!! Şimdi dikkat! Vovan'a yardım karşılığında bir ödemeye ihtiyacı vardır. Ona kendin teklif edebilirsin - Teşekkür ederim canım! Ve senin için dans edeceğim! Ve dans etmeye başla! Veya düşüncelerinizi dinleyin, aklınıza ilk gelen Vovan'ın karşılık hediyesi olur. Unutmamanız gereken şey Vovan'ın saygıyı sevdiğidir. Bu nedenle her talebe bir ödeme eşlik etmelidir. Dans edebilirsin, tek ayak üzerinde zıplayabilirsin, karga gibi otebilirsin! Vovan için asıl önemli olan, kendi deyimiyle "hürmette kusur edilmesin" .
Rajona uygun olsun.
Para ve hediyeler için Vovan ile iletişime geçmek daha uygun olur . Aşk istekleri dile getirmemesi daha iyidir. Vovan, tüm sorunları "şiddet ile" çözen havalı bir adam. Lakin kalp meselelerinde belli bir esnekliğe ve inceliğe ihtiyaç vardır. Ancak onun yardımı olmadan yapamıyorsanız, talebinizi tüm detaylarıyla belirtilmesi gerekir.
Sorunuz kesinlikle çözülecek!
Bu arada ben bunu yapmıştım birebir ne yazdım ne teleffuz ettiysem 2 ay içerisinde o kadar detaylar vermeme rağmen verdiğim ince detaylara göre yaşadım. İlgilenenler için gerçekten büyük bir mucize… Şu an notlarımın içinde gözüme rast gitti.

Ödeme olarak senin için bir keyif kahvesi içeceğim dedim ve işlemden sonra bir kahve yaptım içtim😉

Geri