berksurucu
Banlı Kullanıcı
Çok teşekkür ederim harika açıklamışsınız, foruma hoş geldiniz.ilk defa birine bunu diyorum tüm samimiyetimle. Bahsettiğiniz ismi araştıracağım.
Son olarak, regresyonda da bilinçli şekilde hipnotize edilmiyor muyuz; bilinçli hipnoz dediğiniz kavramla regresyon arasında ne tür bir fark mevcut?
Teşekkür ederim tüm yanıtlarınız için, iyi günler.
Regresyonistler "seanstan sonra her şeyi hatırlayacaksınız" diyor, bu bilinçli hipnoz demek ki. Saçma bence; ben o gördüklerimi hatırlarsam yine travmaya girerim ki...
İman gücü şart ??
'' Şeytanından kurtulamazsın ama pasif hale getirebilirsin, unutma o seninle. Her daim teşvik halinde. Kulağını fısıltılara kapat, gönlünü evrene aç '' mı demek istedin ?
Affetmenin ne kadar zor oldugunu ben de yasadim ve anliyorum demeye calistim.
Bilmedigin bisey soylesem inanmazsin ki.
Evet !
Ama bu kadar ongorulebilir hale geldigime gore demek birkac kitap daha lazim![]()
Mukemmel bir kafa kasiyip gulen tom hardy ifadesi gifi yolladim ama OPPS diye sacma bisey cikti.. Neyse borc borctur.
Magarama cekildigimde liste yollarim.) Nesem uzun surmez surda 1 aya girerim depresyona : )))
Eğer onun bu davranışının kendi öz benliğinden değil de egosundan kaynaklı olduğunu görürsen affedebilirsin.Nasıl affedilir ?
Sorarken çok basit ama uygularken çok zor. En azından benim için. Soruyu sevgili olarak düşünmeyin lütfen. Sizden büyük aile fertlerinizi düşünün ; anneniz, babanız, amcanız olarak görün. Nasıl affetmek gerekir ki, gönülde hiç kırgınlık kalmasın ?
Nasıl affedilir ?
Sorarken çok basit ama uygularken çok zor. En azından benim için. Soruyu sevgili olarak düşünmeyin lütfen. Sizden büyük aile fertlerinizi düşünün ; anneniz, babanız, amcanız olarak görün. Nasıl affetmek gerekir ki, gönülde hiç kırgınlık kalmasın ?
Gayet haklısın deriz.Odaklanmak, hayatın olayı bunda dersem ne dersiniz?