Blacklight0044
Kayıtlı Üye
Öyle insanlar elbet vardır ama sizin gibi, buradaki insanlar gibi insanlar da vardır. Onlar o kadar anlayabiliyorlar.toplumların insanların özgür olduğunu düşünmüyorum belirli kalıplara hapsedilmiş gibi geliyorlar..
Öyle insanlar elbet vardır ama sizin gibi, buradaki insanlar gibi insanlar da vardır. Onlar o kadar anlayabiliyorlar.toplumların insanların özgür olduğunu düşünmüyorum belirli kalıplara hapsedilmiş gibi geliyorlar..
Kalp elektro şok makinesi bunun ilk 6.dk da döndürülüyor tam bilinç kapanmadan tıpta var bildiğim saatler sonra morgta uyanan insanlar var .ölmüş bir insanın bedenine elektronik sinyaller verirsek kabir hayatını etkileyebilir miyiz ?
Merhaba, bu aslında karakter yapınıza göre değişir. Eğer psikolojiniz yalnızlığa ve hayatta kalmaya moduna alışkınsa alın çantanızı çıkın ve gidin. Yol insana çok şey katıyor. Kalacağınız kamp bölgelerini araştırıp güvenli olanları tercih edersiniz. Paranız ve ehliyetiniz varsa küçük bir karavan kiralayın derim. Ben bazı şeyleri ilham gibi görürüm. Kime nerede ve ne zaman geleceği belli olmayan şeyler misali.bir süredir aklımda bir kaç aylık bir inzivaya çekilme fikri var bir yandan da yaz sezonu çadır kamplarını mı gezsem diyorum konuşmadan az besinle bol hareketle geçirme fikri falan.. ruhumla baş başa kalma özlemi çekiyorum.. önerilerde de bulunabilirsiniz.. farklı bir şehir sade bir ev basit bir yaşam mı gezerek çadır kamplarda konaklamak mı sizce hangisi daha çok gelişim sağlar..
yalnızlığa çok ihtiyacım var kalabalık bi yalnızlıktan sıyrılıp gerçek bir yalnızlığa çekilmek istiyorum.. sadece şunu düşünüyorum gerçekten karanlığa da ihtiyacım olabilir mi? karanlık bir ortamda konuşma ve besin diyeti yaparak telefondan internetten uzak bi yalnızlık.. bir diğer seçeneğim ise hazır çadırların olduğu kamplar var biraz araştırdım sadece sıcağın bunaltıp gündüzün verimli geçmemesi korkusundayım..Merhaba, bu aslında karakter yapınıza göre değişir. Eğer psikolojiniz yalnızlığa ve hayatta kalmaya moduna alışkınsa alın çantanızı çıkın ve gidin. Yol insana çok şey katıyor. Kalacağınız kamp bölgelerini araştırıp güvenli olanları tercih edersiniz. Paranız ve ehliyetiniz varsa küçük bir karavan kiralayın derim. Ben bazı şeyleri ilham gibi görürüm. Kime nerede ve ne zaman geleceği belli olmayan şeyler misali.