Sohbet Muhabbet

Ankara’ya en son geldiğimde sekiz sene oldu o zaman bile şehiri tanıyamadım çok büyümüş değişmiş batı tarafı ODTÜ Eskişehir yolu çok değişmiş Konya yolumu emin değilim bayağı değişmiş ti eski Ankara değil di .
Ben merkezinde değilim, merkeze de uzak değilim ama trafik epey bir çoğaldı. Çoğu zaman araba ile bir yere gitmiyorum gerekmedikçe.

Minik, şirin, yaşanılası şehrimiz ankaradan mı bahsediyorsunuz :ROFLMAO:
Neyse ben biraz a haber bakayım da moralim yerine gelsin, uçuyoruz kaçıyoruz hayaller paris, dünya bizi kıskanıyor 😂
Minik değil İzmir ile ele ele baş başa şehir küçük sayılmaz düzenli sakin memur öğrenci şehiri denizi olan kentten tekrar Ankara’ya yerleşen üç tane tanışım oldu orda dostluk hayat daha güzel dedi ev aldı geri dönüyorlar Ankara’ya şahit oldum gözümle .

Futboldan hiç anlamıyorum ama haberlerde seçimleri takip ediyordum aziz yıldırım kazanmış küçük kızı çocuk olduğu için sempati yarattı bende kızına değer veriyor ortalıkta sevinç var önceki gün konuşmasını dinledim adamda lider vizyon var seçilmesi isabet olmuş biz kadınlar yani ben araba futbol maç hiç anlamıyorum ama yinede ilgimi çekti.
Aslında gelmedi, sadece getirttirdiler😊
Neyse şimdi siyasi derin konulara inmek istemiyorum ama Ali Koç hatta bugünlerde Rahmi Koç kısacası Koç holding ve Sadettin Saran'a olanlar tesadüf değildi 🤭
Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe Türkiye'dir😈

Minik değil İzmir ile ele ele baş başa şehir küçük sayılmaz düzenli sakin memur öğrenci şehiri denizi olan kentten tekrar Ankara’ya yerleşen üç tane tanışım oldu orda dostluk hayat daha güzel dedi ev aldı geri dönüyorlar Ankara’ya şahit oldum gözümle .
İstanbul'un yanında efsanesi okunmaz diycem de İstanbul gelen göçlerle artık bağımsızlığını ilan etme noktasına geldi haklılık payın var 🤔
Ankara'da kısa dönem askerlik yapmıştım, o yediğim soğukları hayatım boyunca unutmam.
Birde insanı çok tuhaf bana soğuk geldiler ve heryer başkan siyasi tipler kaynıyor sürekli çakarlı araçlar :D bana göre değil

İstanbul'un yanında efsanesi okunmaz diycem de İstanbul gelen göçlerle artık bağımsızlığını ilan etme noktasına geldi haklılık payın var 🤔
Ankara'da kısa dönem askerlik yapmıştım, o yediğim soğukları hayatım boyunca unutmam.
Birde insanı çok tuhaf bana soğuk geldiler ve heryer başkan siyasi tipler kaynıyor sürekli çakarlı araçlar :D bana göre değil
İstanbul köyden bozma yer oldu sığınmacı popülasyonu yerel halkı geçti ya ülkedeki hane halkı bile bu kadar göç yapmaz ken Ortadoğu İstanbul aktı deprem sonrası göç eski İstanbul insanı kalmadı çoğu yurt dışı İzmir Bodrum Antalya çevre illere güneye akın etti şimdi yeni moda Sapanca adapazarı göç için ama gerçekten oralarda cennet Kocaeli İzmit potansiyeli var Ankara bürokrasi memur öğrenci şehiri havası ayaz gri ciddi kent ama kötü değil benim tanışlarım Ankara’da hala dostluk insanlık orda var deyip ev alıp yerleştiler .

Aslında gelmedi, sadece getirttirdiler😊
Neyse şimdi siyasi derin konulara inmek istemiyorum ama Ali Koç hatta bugünlerde Rahmi Koç kısacası Koç holding ve Sadettin Saran'a olanlar tesadüf değildi 🤭
Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe Türkiye'dir😈
Eskiden Ali Şen vardı hatırlıyorum ya bazı işlerin bazı insanlarla özleştiğini düşünüyorum aziz Yıldırım oldu bence bazı işlerin coşkusunu ruhunu yansıtan insanlar var Süleyman Seba aklımda kaldı her işin ekolu var kategorisinde mesela alakasız sarışınlık ben Marlyn monroe dışında kimse aklıma gelmiyor onlarda vizyon ile imaj birleşince süper güç oluyor ben hepsini tutuyorum kaypak taraftarım 😂😂😁milli maç gibi bizim ülkedeki futbol sevgisi güney Amerika yı geçer.

yeme bozukluğu ve ileri derecede kilo takıntısı çok lanetli bir şey ne kadar zayıf olursanız olun hep daha azını görmek istiyosunuz sosyal medyada bunu ekstra tetikliyor ünlü olsam 1 kilo alınca kafayı yerdim galiba
diyetten ziyade sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün baya kaçamak yaptım psikolojik eziyet ediyorum kendime istemeden🤠

yeme bozukluğu ve ileri derecede kilo takıntısı çok lanetli bir şey ne kadar zayıf olursanız olun hep daha azını görmek istiyosunuz sosyal medyada bunu ekstra tetikliyor ünlü olsam 1 kilo alınca kafayı yerdim galiba
diyetten ziyade sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün baya kaçamak yaptım psikolojik eziyet ediyorum kendime istemeden🤠
Ruhuma göre kilom değişiyor yemek istiyorsam yiyorum kilo alıyorum baktım moralim iyi kilo gidiyor stres üzüntü ödem kortizol da şişiriyor kilo sanılıyor akışa bırakıyorum modern güzellik endüstri dayatmaları insanları bunalıma sokuyor kozmetik giyim için parametre çünkü güzellik ince olmakta önemli böyle şeyler için kendinize eziyet etmeyin dert bu olsun ayda iki kez tatlı çikolata kızartma yiyebilirsiniz fiziğinizi koruyarak.

Bana göre de değil :ROFLMAO:
Bir de bir şey fark ettim.. nefret edince kurtulamıyorsun bu şehirden :sick:

Bana göre de değil :ROFLMAO:
Bir de bir şey fark ettim.. nefret edince kurtulamıyorsun bu şehirden :sick:
Gidicek başka da yer yok ki 🤔
Napim şimdi 36 37 yaşında köye gidip koyun mu otlatayım🤣 küçümsemek için söylemiyorum bana kalsa, tek yaşasam yaparım gocunmam, tamamen organik takılırım 😃 ama işte sartlar ve mecburiyetler bizi bu şehrin karanlık dehlizlerinde yaşamla ölüm arasında bir yere mahkum etti ( güzel konuştum)🤣
İşin goygoyu bir yana hakkaten dediğin gibi burda doğup büyümüşüz ve acaip alışkanlık olmuş, bu şehirde yaşam; aşk nefret ilişkisine dönmüş 🤷🏼‍♂️

İstanbul köyden bozma yer oldu sığınmacı popülasyonu yerel halkı geçti ya ülkedeki hane halkı bile bu kadar göç yapmaz ken Ortadoğu İstanbul aktı deprem sonrası göç eski İstanbul insanı kalmadı çoğu yurt dışı İzmir Bodrum Antalya çevre illere güneye akın etti şimdi yeni moda Sapanca adapazarı göç için ama gerçekten oralarda cennet Kocaeli İzmit potansiyeli var Ankara bürokrasi memur öğrenci şehiri havası ayaz gri ciddi kent ama kötü değil benim tanışlarım Ankara’da hala dostluk insanlık orda var deyip ev alıp yerleştiler .
Valla şöyle söylim; İzmir Bodrum Antalya daha beter... Oraları da bizim (Yerli Ortadoğulular) işgal etmiş ve yaşanmaz hale getirmişler.🤷🏼‍♂️
İstanbul'da da zaten çoğu insan mecburiyetten duruyor, ülkede ki çalışma alanlarının %90'ı burda, boşuna demiyorlar İstanbul çökerse Türkiye çöker diye,
bir de 15 milyon nüfustan bahsediliyor bu kesinlikle yalan uydurma..
Biraz abartılı gelebilir ama İstanbul'un nüfusu kayıtdışı insanlar, göçler, kaçaklar, iç göçler tüm bunlarla beraber kesinlikle 27 28 milyonun üzerinde... Millete her zaman ki gibi yalan söylüyorlar 📝

Ruhuma göre kilom değişiyor yemek istiyorsam yiyorum kilo alıyorum baktım moralim iyi kilo gidiyor stres üzüntü ödem kortizol da şişiriyor kilo sanılıyor akışa bırakıyorum modern güzellik endüstri dayatmaları insanları bunalıma sokuyor kozmetik giyim için parametre çünkü güzellik ince olmakta önemli böyle şeyler için kendinize eziyet etmeyin dert bu olsun ayda iki kez tatlı çikolata kızartma yiyebilirsiniz fiziğinizi koruyarak.
49 kiloyum ama hep daha azını isteme olayını nasıl aşıcam bilmiyorum şimdi 45e taktım kafayı engel olamıyorum kışın dürtüler takıntılar azalıyo bi nebze ama yazın engel olunamıyo maalesef

Valla şöyle söylim; İzmir Bodrum Antalya daha beter... Oraları da bizim (Yerli Ortadoğulular) işgal etmiş ve yaşanmaz hale getirmişler.🤷🏼‍♂️
İstanbul'da da zaten çoğu insan mecburiyetten duruyor, ülkede ki çalışma alanlarının %90'ı burda, boşuna demiyorlar İstanbul çökerse Türkiye çöker diye,
bir de 15 milyon nüfustan bahsediliyor bu kesinlikle yalan uydurma..
Biraz abartılı gelebilir ama İstanbul'un nüfusu kayıtdışı insanlar, göçler, kaçaklar, iç göçler tüm bunlarla beraber kesinlikle 27 28 milyonun üzerinde... Millete her zaman ki gibi yalan söylüyorlar 📝
izmir şuan içler acısı maalesef güzelim bostanlıya en son gittiğimde halay çeken kekoları görünce şok olmuştum konak taraflarına hiç değinmiyorum bile ben ilkokula giderken akşam kordon yürüyüşü yaptığımız zamanlar çimlerde oturan üniversitelilere çok özenirdim hep aileler ve gençler olurdu şimdiki halinden bahsetmek istemiyorum 🙄

49 kiloyum ama hep daha azını isteme olayını nasıl aşıcam bilmiyorum şimdi 45e taktım kafayı engel olamıyorum kışın dürtüler takıntılar azalıyo bi nebze ama yazın engel olunamıyo maalesef
Çok zararlı bir durum. 45 kilo az. Bu durumu düzeltmeniz gerekiyor bence. Neden böyle istediğinizi bularak başlayabilirsiniz. Güzellik mi (güzellik zayıflık değil, ki 45 çok zayıf)? Sağlık mı (ki 45 kilo sağlıklı değil)? Alışkanlık mı? Başka bir şey mi?

izmir şuan içler acısı maalesef güzelim bostanlıya en son gittiğimde halay çeken kekoları görünce şok olmuştum konak taraflarına hiç değinmiyorum bile ben ilkokula giderken akşam kordon yürüyüşü yaptığımız zamanlar çimlerde oturan üniversitelilere çok özenirdim hep aileler ve gençler olurdu şimdiki halinden bahsetmek istemiyorum 🙄
Bende en son İzmir'e gittiğimde bir daha asla buraya gelmem dedim, bildiğin Hindistan'a çevirmişler güzel şehri 🤔
Heryer tas kafalı haydut tipler kaynıyordu, sürekli bir olay kavga gürültü halî.
İstanbul'da bile bu kadarını görmedim 🤷🏼‍♂️

Boyun kaç , eğer ortalama bir boya sahipsen 50 kilonun altına düşmemeni tavsiye ederim.
Bağışıklık sistemin çökebilir bu dediğimi hafife alma📝

45 kesinlikle çok az. Boy - kilo endeksinizi koruyun. Ayrıca kilo vermek, tartıda eksilmek, sağlıklı bir görünüm demek değil. 49 kilo ile kas kazanmaya başlayıp 53 kiloya çıksanız ; dışarıdan görenler 45 zannederler. Bence ihtiyacınız kilo vermek değil, spor yaparak kas kazanmak.

Dipnot. Zayıf insan hiç sevmem. İlkel alt benliğimde zayıf = güçsüz koduyla doğmuşum resmen.. Beden güçlü durmalı. Yağlar sarksın demiyorum elbette :)

Geri