Mihrez El Ahmer
Kayıtlı Üye
Eski İstanbul hikayelerinde insanlar keyfe keder çok şairane ağdalı Türkçe ince zeka varmış bir nefes te okudum yazarlarda ruh varmış trendy olmak ticari dert yokmuş şair Faik eserleri çok doğaçlama .
bu falda dikkatimi çeken en büyük şey birsürü irili ufaklı gözlerin olması son zamanlarda korunma yapmayı aksatıyosanız aksatmayın lütfen değişik figürler gözüme çarptı ama yorum getiremedim size bu sefer
Hesaplaşma var biri size yanlış yapmış aileyle sorun var kafanız karışık maddi konular var mahkeme miras evrak konuları var sizi üzmek istemiyorum hastanız var ani şeyler olabilir bu kadar .
ay mesela hangi şekillerden bu yorumları çıkarttınızz ben sembol yorumlamada bszen zorluk çekiyorumHesaplaşma var biri size yanlış yapmış aileyle sorun var kafanız karışık maddi konular var mahkeme miras evrak konuları var sizi üzmek istemiyorum hastanız var ani şeyler olabilir bu kadar .
Tamamen okuma hissiyat tarot gibi düşünün teşbihte hata olmaz mantık aramayın yorumumda direk gözlem yeni bir tanım çıkardım şimdi o geliyor size doğru dan tarot aynı mantıkla hareket ediyorumay mesela hangi şekillerden bu yorumları çıkarttınızz ben sembol yorumlamada bszen zorluk çekiyorum