Mihrez El Ahmer
Kayıtlı Üye
Eski İstanbul hikayelerinde insanlar keyfe keder çok şairane ağdalı Türkçe ince zeka varmış bir nefes te okudum yazarlarda ruh varmış trendy olmak ticari dert yokmuş şair Faik eserleri çok doğaçlama .
bu falda dikkatimi çeken en büyük şey birsürü irili ufaklı gözlerin olması son zamanlarda korunma yapmayı aksatıyosanız aksatmayın lütfen değişik figürler gözüme çarptı ama yorum getiremedim size bu sefer
Hesaplaşma var biri size yanlış yapmış aileyle sorun var kafanız karışık maddi konular var mahkeme miras evrak konuları var sizi üzmek istemiyorum hastanız var ani şeyler olabilir bu kadar .
ay mesela hangi şekillerden bu yorumları çıkarttınızz ben sembol yorumlamada bszen zorluk çekiyorumHesaplaşma var biri size yanlış yapmış aileyle sorun var kafanız karışık maddi konular var mahkeme miras evrak konuları var sizi üzmek istemiyorum hastanız var ani şeyler olabilir bu kadar .
Tamamen okuma hissiyat tarot gibi düşünün teşbihte hata olmaz mantık aramayın yorumumda direk gözlem yeni bir tanım çıkardım şimdi o geliyor size doğru dan tarot aynı mantıkla hareket ediyorumay mesela hangi şekillerden bu yorumları çıkarttınızz ben sembol yorumlamada bszen zorluk çekiyorum
Falda şekile takılmayın sadece gelen hisse bakın denizde dalga nasıl üstünüze nasıl geliyor sa falda hissiyat aynı şeyay mesela hangi şekillerden bu yorumları çıkarttınızz ben sembol yorumlamada bszen zorluk çekiyorum
Merhabalar, ben şu sıralar pratik simya alanına yönelik araştırmalar yapıyorum ve laboratuvara adım atmadan önce kafamda mantıklı bir teori oturtmaya gayret ediyorum. Sizlerin de araştırdığınız konuları dinlemekten mutluluk duyarım.@Blacklight0044 @Mega-Kranus @BB75 online listeden yazılarını bildiğim userlara seslenmek istedim.. ne yapıyorsunuz arkadaşlar bu ara neleri merak edip araştırıyorsunuz.. selamlar bu arada..
bir süredir rna ve dna üzerine düşünüyorum bazı araştırmalar yaptım ve teorik olarak yemeden içmeden yaşamanın mümkün olup olmadığını sorguluyorum.. bir ikincisi yeni bi insanla tanıştım youtube üzerinden harika çıkarımları analizleri var günümü kendisine ayırdım.. hatta izlediğim videoyu da paylaşıyım..Merhabalar, ben şu sıralar pratik simya alanına yönelik araştırmalar yapıyorum ve laboratuvara adım atmadan önce kafamda mantıklı bir teori oturtmaya gayret ediyorum. Sizlerin de araştırdığınız konuları dinlemekten mutluluk duyarım.
Ben bu aralar eskisi kadar araştırma yapmıyorum. Daha yüzeysel olarak bakıyorum. Eskiden çok yabancı forumlarda araştırma yapardım, batı majisine bakardım, bu aralar bakarsam islam tassavufuna bakıyorum.@Blacklight0044 @Mega-Kranus @BB75 online listeden yazılarını bildiğim userlara seslenmek istedim.. ne yapıyorsunuz arkadaşlar bu ara neleri merak edip araştırıyorsunuz.. selamlar bu arada..
bir süredir aklımda bir kaç aylık bir inzivaya çekilme fikri var bir yandan da yaz sezonu çadır kamplarını mı gezsem diyorum konuşmadan az besinle bol hareketle geçirme fikri falan.. ruhumla baş başa kalma özlemi çekiyorum.. önerilerde de bulunabilirsiniz.. farklı bir şehir sade bir ev basit bir yaşam mı gezerek çadır kamplarda konaklamak mı sizce hangisi daha çok gelişim sağlar..Ben bu aralar eskisi kadar araştırma yapmıyorum. Daha yüzeysel olarak bakıyorum. Eskiden çok yabancı forumlarda araştırma yapardım, batı majisine bakardım, bu aralar bakarsam islam tassavufuna bakıyorum.
Bana kalırsa yemeyi, içmeyi tamamen kesmek yerine daha az beslenmeyi deneyebilirsiniz ama az yediğiniz öğünde de her şeyden biraz olsun. RNA ve DNA konusu çok ilginç ama henüz hiç bakamadığım konular o yüzden belki bir konu açabilirsiniz, okumaktan keyif alırım.bir süredir rna ve dna üzerine düşünüyorum bazı araştırmalar yaptım ve teorik olarak yemeden içmeden yaşamanın mümkün olup olmadığını sorguluyorum.. bir ikincisi yeni bi insanla tanıştım youtube üzerinden harika çıkarımları analizleri var günümü kendisine ayırdım.. hatta izlediğim videoyu da paylaşıyım..
Açıkçası bu sorunun cevabı tamamen sizde saklı, mesela ben daha çok sade ev, basit hayat insanıyım ama siz huzuru doğada bulabilirsiniz. İçinize yönelin cevabı oradabir süredir aklımda bir kaç aylık bir inzivaya çekilme fikri var bir yandan da yaz sezonu çadır kamplarını mı gezsem diyorum konuşmadan az besinle bol hareketle geçirme fikri falan.. ruhumla baş başa kalma özlemi çekiyorum.. önerilerde de bulunabilirsiniz.. farklı bir şehir sade bir ev basit bir yaşam mı gezerek çadır kamplarda konaklamak mı sizce hangisi daha çok gelişim sağlar..
bir süre daha donanım edinmem gerekir tabi muhakkak dna ve rna üzerine bir yazı yazmak isterim.. yazarken insan doğru ifadeleri ararken tespitlerini de netleştirebiliyor.. yeme konusuyla ilgili bir analizim de var dener denemez bundan da bahsetmek isterim..Bana kalırsa yemeyi, içmeyi tamamen kesmek yerine daha az beslenmeyi deneyebilirsiniz ama az yediğiniz öğünde de her şeyden biraz olsun. RNA ve DNA konusu çok ilginç ama henüz hiç bakamadığım konular o yüzden belki bir konu açabilirsiniz, okumaktan keyif alırım.
kesinlikle bende öyle.. egoyu terbiye etmek için doğa ile yaşamanın çok fayda sağladığını savunan sufiler keşişler var.. bir kaç gün düşündükten sonra harekete geçeceğim.. 'içe yönelmek gerek'çok doğru söyledinizmesela ben daha çok sade ev, basit hayat insanıyım
Merakla bekliyorum.bir süre daha donanım edinmem gerekir tabi muhakkak dna ve rna üzerine bir yazı yazmak isterim.. yazarken insan doğru ifadeleri ararken tespitlerini de netleştirebiliyor.. yeme konusuyla ilgili bir analizim de var dener denemez bundan da bahsetmek isterim..
Ben de eskiden çok yapmak isterdim onu, bir eve gidip, kimsenin olmadığı bir yerde inzivaya çekilmek. Ancak şu an farklı düşüncelere sahibim. Ruhani olarak gelişime bu inziva katkı sağlar, ama tek yol bu değildir bence. Günümüzde toplumdan çok soyutlanmayı, özellikle uzun süreli düşünmüyorum. Keza bu gelişim toplumla iç içe olup, onlara yardım etmekle de gelebilir. Ama tabii önemli olan sizin ne hissettiğiniz, ihtiyacınız. Belki de bir süre böyle bir inzivaya ihtiyacınız vardır. Siz daha iyi bilirsiniz. Ama ruhsal gelişim için tek yol bu değildir tabii. Tarihte yüksek maneviyat ile tanıdığımız kişilerin çoğu, insanlara yardım etmiştir, toplumlarla içi içe olmuştur.bir süredir aklımda bir kaç aylık bir inzivaya çekilme fikri var bir yandan da yaz sezonu çadır kamplarını mı gezsem diyorum konuşmadan az besinle bol hareketle geçirme fikri falan.. ruhumla baş başa kalma özlemi çekiyorum.. önerilerde de bulunabilirsiniz.. farklı bir şehir sade bir ev basit bir yaşam mı gezerek çadır kamplarda konaklamak mı sizce hangisi daha çok gelişim sağlar..
toplumların insanların özgür olduğunu düşünmüyorum belirli kalıplara hapsedilmiş gibi geliyorlar..Ben de eskiden çok yapmak isterdim onu, bir eve gidip, kimsenin olmadığı bir yerde inzivaya çekilmek. Ancak şu an farklı düşüncelere sahibim. Ruhani olarak gelişime bu inziva katkı sağlar, ama tek yol bu değildir bence. Günümüzde toplumdan çok soyutlanmayı, özellikle uzun süreli düşünmüyorum. Keza bu gelişim toplumla iç içe olup, onlara yardım etmekle de gelebilir. Ama tabii önemli olan sizin ne hissettiğiniz, ihtiyacınız. Belki de bir süre böyle bir inzivaya ihtiyacınız vardır. Siz daha iyi bilirsiniz. Ama ruhsal gelişim için tek yol bu değildir tabii. Tarihte yüksek maneviyat ile tanıdığımız kişilerin çoğu, insanlara yardım etmiştir, toplumlarla içi içe olmuştur.
Önce kendimiz arınıp sonra insanların arınmasına ve uyanmasına yardım edelim o halde..toplumların insanların özgür olduğunu düşünmüyorum belirli kalıplara hapsedilmiş gibi geliyorlar..