İlk fotoğrafta çemkiren bir yüz var. Yüksek ihtimalle telefonuna cvb verilmedi. Hatta başının üzerinde de ay resmi çıkmış. İsmi Elnora olabilir. Tam karşısında da seni banlayan birilerini görüyorum.. Sanırım ismi U ile başlıyor. Hayırlara çıksın Oricim![]()
Yok seslenmiyor.Uygulama dışında da vardı.Duruişiti sahibisiniz hala sesleniyormu size hangi tür varlık bir uygulama sonucunda mı size geldi?
hehe öylesini zor bulursun hangi kadın onlar kadar yetenekli donanımlı olur bi gün angelina jolie ile bir gün miranda kerr le takıldığını düşün öyle bişi, çok teşekkür edeceksin bana o işi bağlarsamAklıma Burhan Altıntop repliği geldi ;
İlkokul mezunu da olur, yaş aralığı da önemli değil 18 den başlar 60 80 100 e kadar gider
Çirkin de olsa olur seçici değilim,
Lan nefes alsın yeter shshshshjjj ahahahaha...
@Ori flood olacak ama 3 çocuk görüyorum.İki tane de kadın.Bunların birbirinden haberi yok.Büyük ihtimal çocukların büyümesini bekliyorlar.Mali durumun iyileşmesine rağmen 3 çocuğa bakamazsın.Bir de kıtalar arası füze var büyük ihtimal kore ve sınıra yakın bir yerdeler.
Neyse biz konuyu kapatalım, bayan rottenmeier' ın gazabına uğramak istemiyorumhehe öylesini zor bulursun hangi kadın onlar kadar yetenekli donanımlı olur bi gün angelina jolie ile bir gün miranda kerr le takıldığını düşün öyle bişi, çok teşekkür edeceksin bana o işi bağlarsam![]()
Hakkaten geçmişler, bunun başlangıç yerinin Konya olması da manidar@romeo713
Dönüşüm harika oldu
Müjdelerle geldim dinle
Konya büyüksehir belediyesi puanlama sistemine geçmiş ödül olarak araba verecekmiş togg. Bizden baya eklektik almış anlaşılansembolü biliyorsun dimi .. acaba düzenli büyü yapanlara ekstra puan var mı.. Neyse işte benim içim cok açıldı buradaki forum kardeşlerim de bundan pay alsın istedim
![]()
Ahahaha turpun büyüğü yolda ya paçalarını kurtarma derdindeler bellikiHakkaten geçmişler, bunun başlangıç yerinin Konya olması da manidarbelli ki bu yakın zamanda tüm ülkeye yayılacak.
Bu aralar şu büyü konusunu herkesten duyuyorum etrafımda yanımda yöremde kim varsa büyü ile alakalı bilgiler edinmeye çalışıyorlar ama öğrenmek bilgi sahibi olmak için değil de (Yapmak için)
gerçekten çok ilginç![]()
Evet dediklerini bir bir uyguluyorlarAhahaha turpun büyüğü yolda ya paçalarını kurtarma derdindeler belliki
Canım Düşmüş Kartal seneler evvel söylemişti kaçın göçün diye..
@Retro demişti yeni dinin ezoterizm olduğunu.
Konya olması normal kendi çocukları göze girmek için pek hırslı. Erzurum da sokak köpeklerini toplattiklarini ilan etmişlerdi. Yozgat taş fırınları yasakladı. Görüntü kirliliği oluyormuş birde tabi karbon olayi. Bombalar, orman yangınları karbon salmiyormus demek halk taş fırından kurtulup kurtaracak iklimi
Bir gün belki aynı karantina kampında denk gelir çiğ köfte partisi yaparız kimbilir![]()
Evet tabi takdir etmek lazım ne dedilerse yaptılar.. sözlerine sadıklar.Evet dediklerini bir bir uyguluyorlar
Bizde film izler gibi izliyoruz
Ben kamplara karşıyım, mümkünse bireysel bir mağara da yada bir barınak yapıp takılırım, çiğ köfte pek sevmem de çay içmeye gelirsen kapıyı vurmana gerek yok, direk dal içeri![]()
Farklı ve yaratıcı üslubunla Beni çok güldürüyorsun Sevgili RheaEvet tabi takdir etmek lazım ne dedilerse yaptılar.. sözlerine sadıklar.
Saraylarda yaşatıcam da dese, evine köyüne çökücem de dese ne deseler yapıyorlar yani
Kapım yok desene kapıyı çalmamama gerek yokmuş pehh ülke kapısız köy gibi alışkınız aslında.
Biz de komplo pek sevmediğimiz için ve bizi bizden fazla düşündükleri için komploları gerçeğe dönüştürüyorlarondan işte.. bizi bırakmıyorlar
Çiğ köfte ben de pek sevmem ama muhtemelen arap din kardeşlerimizle aynı kampta oluruz, ucuz ve doyurucu bir seçenek kalabalık yerler için
Gelirken filtre kahve makinesi, türk kahve makinesi, airfry, fırın, tost makinesi, biber gazı getiririm, mağarana pardon yani evine gelirkenAma orda da bulurlar bizi, soyları konusunda endişe içerisinde olduğum insan kalıntısı içeren topluluklar
![]()
benimde kendime fal bakasım gelmiyo üstüme üşengeçlik basıyo neyse bi ara kahve falı baktırasınız gelirse pat burdayımBen kahveyi karton bardakta içiyorum epeydir ve fal baktırmıyorum, içimden gelmiyor artık niyeyse.
fincan ve tabağı daha detaylı çekin lütfen böyle yorumlayamam