Sohbet Muhabbet

İlk fotoğrafta çemkiren bir yüz var. Yüksek ihtimalle telefonuna cvb verilmedi. Hatta başının üzerinde de ay resmi çıkmış. İsmi Elnora olabilir. Tam karşısında da seni banlayan birilerini görüyorum.. Sanırım ismi U ile başlıyor. Hayırlara çıksın Oricim 🤪🤓

Ekli dosyalar

• oar2.webp
    oar2.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 3
@Ori flood olacak ama 3 çocuk görüyorum.İki tane de kadın.Bunların birbirinden haberi yok.Büyük ihtimal çocukların büyümesini bekliyorlar.Mali durumun iyileşmesine rağmen 3 çocuğa bakamazsın.Bir de kıtalar arası füze var büyük ihtimal kore ve sınıra yakın bir yerdeler.

Aklıma Burhan Altıntop repliği geldi ;
İlkokul mezunu da olur, yaş aralığı da önemli değil 18 den başlar 60 80 100 e kadar gider🤣
Çirkin de olsa olur seçici değilim,
Lan nefes alsın yeter shshshshjjj ahahahaha...
hehe öylesini zor bulursun hangi kadın onlar kadar yetenekli donanımlı olur bi gün angelina jolie ile bir gün miranda kerr le takıldığını düşün öyle bişi, çok teşekkür edeceksin bana o işi bağlarsam :ROFLMAO:

hehe öylesini zor bulursun hangi kadın onlar kadar yetenekli donanımlı olur bi gün angelina jolie ile bir gün miranda kerr le takıldığını düşün öyle bişi, çok teşekkür edeceksin bana o işi bağlarsam :ROFLMAO:
Onlar çok yaşlandı yahu🤭 yeni çıtırlar var piyasa da onları bağlarsan, ne teşekkürü ayaklarını bile yıkarım 🤣🤣
Şaka bir yana benden uzak olsunlar gözüm yüksekler de değil, onlar bela getirir bana😁

Geri