Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yarar ama dört beş tane farklı tılsım yapın. Arakne de tek glifle kırılıyor alternatifi yok runeler öyle değil hatta başka tip rune dizisi,göktürk alfabesi yaparsanız ve tekrarlarsınız ayda iki deda 4-5 tip savunmanızı yenilerseniz kıracaktır ağır yüklendiğin için kırmamasının imkanı yok.

İçinde ak geçen hiçbir şeyi sevmiyorum beni bayramda seyranda yoklayan kişiler de dahil :D
@nurumm
Sendeki nasıl bir azim özveri öyle.. ben büyülerde görevli varlık olsaydım seni en yetkili kurumlarımıza kayyum atardım Rahibe Teresa gibi her yere koşturuyorsun :ROFLMAO:

sevgili elnora umarım iyisinizdir youtubeda yayınlanan frekans videolarında sesi dinlemek işe yarıyor mu? mantra gibi değiller forumda bir şeyler bulmaya çalıştım ancak emin olamadım güncel sormak istedim amacım ben evi temizlerken o da enerjisel olarak havayı değiştirsin veya mantra mı açsam önerileriniz ne olur
altta bıraktığım linkteki videoyu açtım değişik ve hoştu dinlerken garip hissettim belki sizde bakmak isterseniz

İçinde ak geçen hiçbir şeyi sevmiyorum beni bayramda seyranda yoklayan kişiler de dahil :D
@nurumm
Sendeki nasıl bir azim özveri öyle.. ben büyülerde görevli varlık olsaydım seni en yetkili kurumlarımıza kayyum atardım Rahibe Teresa gibi her yere koşturuyorsun :ROFLMAO:
😁😁😁 bazen bende yorgun hissediyorum kendimi, yapmak istesemde yapamıyorum. Sonuçları gördükçe keyfim yerine geliyor faiziyle geri dönüyorum😅

sevgili elnora umarım iyisinizdir youtubeda yayınlanan frekans videolarında sesi dinlemek işe yarıyor mu? mantra gibi değiller forumda bir şeyler bulmaya çalıştım ancak emin olamadım güncel sormak istedim amacım ben evi temizlerken o da enerjisel olarak havayı değiştirsin veya mantra mı açsam önerileriniz ne olur
@Elnora_alila
Selam Nix, teşekkür ederim iyiyim :)

Frekans videolarını dinlemiyorum. Özellikle son yıllarda yayınlanan videolar AI yapımı olduğu için tereddütlüyüm. Mantra dinlemeni öneririm ama sadece dinlemek yetmez. Mantraları çalışırken hem frekansı kullanmalıyız ( sesli telaffuz ) hem de yazarak dikkatimizi vermeliyiz. Gün içerisinde çalışmamızı yaptıktan sonra evin içinde sesli dinleyebiliriz.

Mantralar ile çalışmaya başladığımda hocamın ilk yönlendirmesi 27 - 54 - 108 kuralı olmuştu. Başlangıçta 108 zorlarsa, en az 27 kez yazmalı ve sesli söylemeliyiz. Her mantra için 108 makbuldür. Eğer varsa Yantra kullanımını da öneririm. Tabi doğru bir yerden edinilmesi şartı ile.. Kişisel yantralar Vedik ilmine göre hazırlanır, doğum saatiniz de önemlidir.

https://www.gizlimabet.com/konular/evrenin-kutsal-sayisi-108.38550/

Daha önce paylaştığım bu konuyu okuyabilirsin. 108 üzerine de bilgiler var.

Son düzenleme:
Bugün Arefe malum mezarlık ziyareti yakınlarını kaybetmiş insanlar olarak acınız nasıl geçti içiniz nasıl soğudu ?
2010 yılında babam vefat etti 2009 yılında ise çok sevdiğim dedem. Ve ben bu kadar yıl geçmesine rağmen 1 kere bile mezarlarına gitmedim. Mezarlarına gitmemin onlara bir faydası olmadığı gibi , bana da gereksiz dramadan başka bir şey getirmeyecek. Onların devri daim oldu, benim devrim ise daim olacağı zamanı bekliyor.

Ölüm bir son değil. Ölüm 1001 yaşamın başlangıcı.. Bu hakikat gerçeğiniz olduğunda diğer insanları ve kendinizi affetmeniz kolay oluyor hem de güzel anılara sahip olduğunuz için minnettar oluyorsunuz.

Herkesin içi soğur Red. İlk birkaç hafta yokluğunu kabul edemezsin ama sonra zihin bizim yerimize unutmaya başlar. Önce sesini unutursun sonra yüzü silinmeye başlar. Ta ki sen anmak isteyene kadar.. Yani tutunursan, ölü ruhlara bağımlılık geliştirirsen, yaşarken solmaya mahkum kalırsın. Gerek yok.. Gerek yok çünkü zamanı geldiğinde senin de devrin tamamlanacak. Acele etme yani.

Y (doğum) – X (ölüm) = Z (ben)
Denklemimizde üç bilinmeyen var.

Bunları bilemediğimiz gibi, hiçbir zaman da bilemeyeceğimizin farkındayız ama yine de hayat denilen oyun parkında, bir derin psikozun içinde, bilinmezi arıyoruz.
Çünkü, bilinenin trajedisi karşısında, bilinmezin keyfiyeti, ona duyulan arzu cezbediyor insanı.
Al işte, kaç bin yıldır hep aynı soru, ‘kelimelerden öte, kimim ben?’. Bilmiyorsun!

Debelen dur cevap vereceğim diye, bir Allah’ın kulu da demez ki, “Arkadaş cevap sorunun talihsizliği imiş, peşinde koşma, sakin ol”.
Çünkü denklem, bunca bilinmeyene karşın ayakta duruyorsa, sebebi bilme isteğinin ürettiği o debelenme hali, çaba, emek.
Tekeri döndüren de bu zaten.

Nedir tercih? “Gömsünler.”
Peki, buyur sana mezar, toprak kazıldı, ka’br annenin rahmi. Toprak, yer ana çünkü, haliyle gök de baba.
Rahimden içeri koyuyorlar, üstünü kapatıp, peşinden de babanın kutsal dölleyici suyu (rahmet gökten geliyor) dökülüyor ki, ceset tez elden yeniden doğum döngüsüne girsin.

Son düzenleme:
Selam Nix, teşekkür ederim iyiyim :)

Frekans videolarını dinlemiyorum. Özellikle son yıllarda yayınlanan videolar AI yapımı olduğu için tereddütlüyüm. Mantra dinlemeni öneririm ama sadece dinlemek yetmez. Mantraları çalışırken hem frekansı kullanmalıyız ( sesli telaffuz ) hem de yazarak dikkatimizi vermeliyiz. Gün içerisinde çalışmamızı yaptıktan sonra evin içinde sesli dinleyebiliriz.

Mantralar ile çalışmaya başladığımda hocamın ilk yönlendirmesi 27 - 54 - 108 kuralı olmuştu. Başlangıçta 108 zorlarsa, en az 27 kez yazmalı ve sesli söylemeliyiz. Her mantra için 108 makbuldür. Eğer varsa Yantra kullanımını da öneririm. Tabi doğru bir yerden edinilmesi şartı ile.. Kişisel yantralar Vedik ilmine göre hazırlanır, doğum saatiniz de önemlidir.

https://www.gizlimabet.com/konular/evrenin-kutsal-sayisi-108.38550/

Daha önce paylaştığım bu konuyu okuyabilirsin. 108 üzerine de bilgiler var.
iyi olmanıza çok sevindim bu attığım video linkindeki adamın kanalını uygun vaktinizde inceler misiniz sevgili elnora kendisi sanırsam şaman ve güzel video içerikleri var gibi takipçisi az olduğu için güvenilir geldi 😶‍🌫️
annem 2 sene önce bi yerden kolye satın almıştı kolyede galiba vedik haritası var değişik bi de yanında birsürü kağıtta yantra göndermişlerdi ne kadar tekrar etmesi gerektiği nasıl okuması gerektiği hakkında uzun uzun yazmışlardı tabi annem sabırsız bi insan olduğu için devam ettirmedi kolyesinide takmadı kolyenin görselini buraya yükselem uygun olur mu incelemek ve tartışmak için? yoksa kişiye özel yapıldığı için yanlış mı olur

iyi olmanıza çok sevindim bu attığım video linkindeki adamın kanalını uygun vaktinizde inceler misiniz sevgili elnora kendisi sanırsam şaman ve güzel video içerikleri var gibi takipçisi az olduğu için güvenilir geldi 😶‍🌫️
annem 2 sene önce bi yerden kolye satın almıştı kolyede galiba vedik haritası var değişik bi de yanında birsürü kağıtta yantra göndermişlerdi ne kadar tekrar etmesi gerektiği nasıl okuması gerektiği hakkında uzun uzun yazmışlardı tabi annem sabırsız bi insan olduğu için devam ettirmedi kolyesinide takmadı kolyenin görselini buraya yükselem uygun olur mu incelemek ve tartışmak için? yoksa kişiye özel yapıldığı için yanlış mı olur
Bakarım ama unutursam hatırlatın bana :)

Fotoğrafı yüklemende sakınca yok. Kişiye özel yapıldıysa 3*3 kare (vefk gibi) kişisel sayı matrisi bulunur.

• Aşık Oldum
Tepkiler: nix
7-8 Temmuzda sokağa çıkma yasağı olur mu acaba :sick: Köleler evinizden 100 metreden fazla uzaklaşmayin yoksa kaybolursunuz :ROFLMAO:

Bugün Arefe malum mezarlık ziyareti yakınlarını kaybetmiş insanlar olarak acınız nasıl geçti içiniz nasıl soğudu ?
Aslında özel günleri takip ederek değilde öyle kafam ne zaman eserse, giderim.
Kovid zamanı anne ve baba tarafı iki dedemi de kaybettim ikisini de severdim.
Ara ara onlarla gider muhabbet ederim.
Uzun uzun konuşurum mezar başında..
Hatta ordan geçenler muhtemelen
"deli galiba" demeleri yüksek ihtimal 😊
Birçok yakını mı kaybettim, üzüntü duyuyorum ama acı duymuyorum. Ölümün bir yok oluş değilde "geçiş kapısı" olduğuna inandığım için bu beni rahatlatıyor. Ve zaman inanılmaz hızlı akıyor, yani geçiş kapısına doğru ilerliyoruz🤷🏼‍♂️

2010 yılında babam vefat etti 2009 yılında ise çok sevdiğim dedem. Ve ben bu kadar yıl geçmesine rağmen 1 kere bile mezarlarına gitmedim. Mezarlarına gitmemin onlara bir faydası olmadığı gibi , bana da gereksiz dramadan başka bir şey getirmeyecek. Onların devri daim oldu, benim devrim ise daim olacağı zamanı bekliyor.

Ölüm bir son değil. Ölüm 1001 yaşamın başlangıcı.. Bu hakikat gerçeğiniz olduğunda diğer insanları ve kendinizi affetmeniz kolay oluyor hem de güzel anılara sahip olduğunuz için minnettar oluyorsunuz.

Herkesin içi soğur Red. İlk birkaç hafta yokluğunu kabul edemezsin ama sonra zihin bizim yerimize unutmaya başlar. Önce sesini unutursun sonra yüzü silinmeye başlar. Ta ki sen anmak isteyene kadar.. Yani tutunursan, ölü ruhlara bağımlılık geliştirirsen, yaşarken solmaya mahkum kalırsın. Gerek yok.. Gerek yok çünkü zamanı geldiğinde senin de devrin tamamlanacak. Acele etme yani.
Teşekkür ederim @Elnora_alila belki gittiği yer burdan çok güzeldir hepimize gönül ferahlığı sabır versin biz orayı bilmiyoruz kayıpı kabullenmek zorlaşıyor yarım kalmışlık özlem ağır yoksa aylardır yaşıyorum kim gidenin arkasından gitmiş alışacağım mecburum😌kendime yeni rota oluşturacağım hayatı sevmek için hepiniz güzel insanlarsınız mutlu bayramlar diliyorum.

Benim de anne ve baba vefat etti fakat ölümü hiç mi hiç istemiyorum dünyayı gerçekten seviyorum. Kendimin ölümlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama ölüm benden uzak dursun diyorum 🙂

Aslında özel günleri takip ederek değilde öyle kafam ne zaman eserse, giderim.
Kovid zamanı anne ve baba tarafı iki dedemi de kaybettim ikisini de severdim.
Ara ara onlarla gider muhabbet ederim.
Uzun uzun konuşurum mezar başında..
Hatta ordan geçenler muhtemelen
"deli galiba" demeleri yüksek ihtimal 😊
Birçok yakını mı kaybettim, üzüntü duyuyorum ama acı duymuyorum. Ölümün bir yok oluş değilde "geçiş kapısı" olduğuna inandığım için bu beni rahatlatıyor. Ve zaman inanılmaz hızlı akıyor, yani geçiş kapısına doğru ilerliyoruz🤷🏼‍♂️
Onu yapmışlığım var mezar başında konuşmak son zamanlarda sadece ağlıyorum aşama aşama değişiyor evet derler ki bir odadan diğer odaya geçmek yeniden doğuş algımızın ötesinde bir olay ağır zoru yarım kalmak özlemek @Elnora_alila dediği gibi devrimiz daim olacak bizde kalıcı değiliz acı olgunlaşınca bilirki faniyiz kalıcı değiliz o benden önce yaşam kontratını erkene almış ben kimbilir ne zaman yaptım ilk defa bu kadar çok sevdiğim birini kaybettim ne yapacağımı bilemiyorum bocaladım acı sıkışmışlık duygusu diğer tarafa geçince zaten onu göreceğim bayramınız mübarek olsun bu yazılar içime su Serpiyor açım hafifliyor.

Benim de anne ve baba vefat etti fakat ölümü hiç mi hiç istemiyorum dünyayı gerçekten seviyorum. Kendimin ölümlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama ölüm benden uzak dursun diyorum 🙂
Başınız sağ olsun çok üzüldüm hayırlı uzun ömürleriniz olsun gidene hiç birimiz bişey yapamadık vade geldi vakit doldu bizde kalıcı değiliz zorlanıyorum bazen geçecek hafifleyecek elem keder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri