Sohbet Muhabbet

Bende de 2005 1.6 otomatiği vardı.Ağır hasar kayıtlı olmasına rağmen arıza çıkartmadı.Satarken tam araç piyasası uçuşa geçtiği için satabildim.Ağır hasar kayıtlı araç almayın.Acemilik atarım deseniz bile satarken zor gidiyor. Düşük model hasarsız araç daha mantıklı.
Kia otomatik mantığıma yattı manuel uğraşmak istemiyorum vites geçişlerinde çok yorucu ayaklarım ağrıyor şimdi ön inceleme yapıyorum akıl alıyorum bir yanlışa düşmemek için akıl akıldan üstündür heryerden araştırıyorum.

En önemli şey düzgün bir ekspertiz alırken. O model arabanın illa ki ufak tefek sorunları olacaktır. Honda Civic gibi arabalar sorun çıkarmıyor ama piyasası diğer segment arabalara göre pahalı. Duyulmamış arabanın ucuz olma sebebi piyasasının ve yedek parçası olmaması ve satmakta zorluk çekmek.
Honda piyasası çok pahalı yarı lüks segment Toyota keza öyle epey araştırdım arabadan çok vergi yakıt sigortası tamiri ağır basıyor ek masrafları alınca bunlar önemli.

Kia otomatik mantığıma yattı manuel uğraşmak istemiyorum vites geçişlerinde çok yorucu ayaklarım ağrıyor şimdi ön inceleme yapıyorum akıl alıyorum bir yanlışa düşmemek için akıl akıldan üstündür heryerden araştırıyorum.
Kia daha önce kullanmadım o yüzden bir şey diyemem ama Opel Corsanın D kasasının otomatiklerine de bakabilirsiniz , şanzımanı Japon yapımı ve sağlam olduğunu duydum.

Geri