Sohbet Muhabbet

Forum geneli evlilik düşünmüyor ki düşünmek zorunda da değil. Sadece nedenleri merak ediyorum.
Lütfen cevap verenler toplum vs diye girmesin konuya, öz nedeni neyse (kendisini eleştirmek de dahil) onu belirtsin.

Evliliği isteyen neden istiyor, istemeyen neden istemiyor ?
En başta ülkede ki ekonomik durumlar ve güvensizlik.. ilk nedenim buydu..
Ancak yaş geçtikçe yalnızlığın verdiği konfora da yavaş yavaş alıştım galiba🤔
Ayrıca kendi açımdan arkadaş dost hatta sevgili olarak bir vakte kadar anlaşılan biriyim ama evlilikte nasıl olurum bilmiyorum.
Sürekli aynı insanla aynı evde bir ömür kalacaksınız, yani bu öyle bir insan olmalı ki hani her anlamda her zaman yan yana olunmalı.. simdikilere bakıyorum; öyle kriterler öyle şartlar koyuyorlar ki en ufak birşey de boşanıyorlar 😃
Hani birinden biri hastalığa yakalansa yada iflas etse veya başına kötü bir durum gelse, diğeri anında terkedip boşanacakmış gibi pamuk ipliğine bağlı evlilikler yada evlenmeden önce bu şekil kriter ve konuşmalar. O yüzden evlilikten biraz soğdum ve şimdilik düşünmüyorum açıkçası 🤷🏼‍♂️

çok kötü dolandırıldım kendimi aşırı salak geri zekalı hissediyorum
Kafana takma büyük bir zarar yoksa.
Üç defa başıma geldi hepsi ufak tefekte olsa öyle hissettiriyor evet🤣
Yaşında küçükmüş, insanları böyle böyle tanıyacaksın, olumlu yönden bak erkenden tecrübe ettim bir daha düşmezsin😊

Millet bayramda saatlerce üşenmeden yollara dökülüp gezmeye gidiyor enerji çokluğumu refahmı yüksek memleket hasretimi
Valla bayramın ilk günü bile işe gideceğim, sonrasında da finaller var. 9 gün tatilde full çalışmak nasip oldu bana. Keşke gezsem. Gezebilenler gezsin. Bir de herkes memlekete dönünce şehir bomboş oluyor, biraz kafa dinlerim en azından diye kendimi avutuyorum.

Valla bayramın ilk günü bile işe gideceğim, sonrasında da finaller var. 9 gün tatilde full çalışmak nasip oldu bana. Keşke gezsem. Gezebilenler gezsin. Bir de herkes memlekete dönünce şehir bomboş oluyor, biraz kafa dinlerim en azından diye kendimi avutuyorum.
En güzeli gitsenizde izzet ikram gelen giden yorucu oluyor bayram sonu mantıklı.

Şimdi değil de ilerde ikinci el otomatik araba niyetim arkadaşlar aracı olanlar bana düşük band 2005 /2004 km olabilir eski tarihli uzak doğu araç düşünüyorum şuan hayal tabi ama fizibilite ediyorum gözlemliyorum bir kaç model baktım yarım spor araba niyetim bir model var ama kullanıcı diyor ki 100 km de titriyor buna benzer modeller de başka markalarda olsa sıkıntı var burda marka adı vermek yanlış olur diye yazmadım bir marka aklıma yattı oda uzak doğu marka sı ilanlara bakınca çok ilginç duymadığım ucuz denecek arabalar gördüm onada ayrı şaşırdım üstü kapalı yazdım buraya araba alınırken neler dikkat edilir şuan motivasyon projem gerekli imkanım sağladımı düşünüyorum fikir alışverişi yapmak istiyorum.

Kafana takma büyük bir zarar yoksa.
Üç defa başıma geldi hepsi ufak tefekte olsa öyle hissettiriyor evet🤣
Yaşında küçükmüş, insanları böyle böyle tanıyacaksın, olumlu yönden bak erkenden tecrübe ettim bir daha düşmezsin😊
sabah sabah çok enayi hissettim sevgili romeo şimdi iyiyim ama hesapları kapattırınca içim rahatladı ahahahahshahdh

bugün evin kapı numarasını değiştim bakalım 6 numara nasıl gelecek bi de reiki ile ilgilenenlere şunu sormak istiyorum
reikili telefon duvar kağıdı yapıp paylaşan biri var x'te reiki kollektife etki edebilir mi? etkisi azalmaz mı? reiki konusunda bilgim yok maalesef

bugün evin kapı numarasını değiştim bakalım 6 numara nasıl gelecek bi de reiki ile ilgilenenlere şunu sormak istiyorum
reikili telefon duvar kağıdı yapıp paylaşan biri var x'te reiki kollektife etki edebilir mi? etkisi azalmaz mı? reiki konusunda bilgim yok maalesef
Reiki masterden bir seans tedavi almıştım çok büyük şanstı o zamanlar çok iyi gelmişti seanslar şimdi çok pahalı sembol çizip enerji veriliyor aktive oluyor bildiğim.

Aaa çok ilgimi çekti özel olmazsa ne gibi pozitif değişiklikler yaşadınız?
İşim yoluna girdi bünyemde enerji aktığını hissettim ferahlama hissi geldi çok sonra tekrar istedim bir konu trendy olunca değer artıyor seans pahalılaştı almadım sonra çok iyi geldi o sene biyoenerjim düzelmişti.

• Aşık Oldum
Tepkiler: nix
Geri