Sohbet Muhabbet

Bugünün enerjisi çok farklı. Rüyamda rusça bir metni her detayına kadar gördüm. Uyandığımda bütün metni baştan aşağı yazabilmiștim ve bir buçuk sayfa falan çıktı. Metin de çok acayip, bir hikaye ve şarkı sözleri/șiir gibi. Volga ırmağının kıyısında geçiyor, akşam vakti. İki aşık var ve adamın yazdığı bir siir var. Belki kişisel bir mesajdır diye düşünerek şiirin tüm detaylarını paylaşmayacağım. Metni de ne kadar araştırdıysam da bulamadım. Daha sonra üzerine düşüneceğim, böyle bir metin var mı bilen varsa da söyleyebilir. Bu kadar net bir rüya görmedim şimdiye kadar. Ama beni asıl şaşırtan kısım hiç bilmediğim bazı upuzun rusça kelimeleri de tereddütsüz yazabildim. Rusça bilen varsa anlayacaktır, böyle upuzun kelimeleri ilk defa görmüşseniz yazmayı geçtim okumak bile çok zor oluyor. Bir de olmasını istemediğim bir olaya dair uyarısal bir şey de gördüm. Uyandığımda şunu şöyle yapayım gibisinden bir kendime geldim yani.
sizinde çok şaşırtıcı ve ilginçmiş ben sizin adınıza kişisel mesaj olduğunu düşünüyorum
bende rüyamda annemin eski bi dostu olan hulusi adında bi adam vardı (gerçek hayatta öyle birisi yok) doktor olmuş bizim eve ziyarete gelmişti üstünü değiştirdi bana verdiği tişörtün kokusu bile burnumda bana baya akıl verdi hırslanmama sebep oldu

Rhea sen çok tehlikelisin 🤭🤣😈ama haklılık payın var
Az daha dayan Çin'de toplama kamplarına atıyorlarmış asileri buraya gelince bizi de alırlar oralarda erkekleri gömüyor kadınlar hep böyle gibi şeyler düşünüp kızmaya üzülmeye zamanin da olmaz. sefil gibi aç susuz çalışırken.. kurtuluşumuz çok yakın :ROFLMAO:

Rüya yorumlarınızı okurken aklıma geldi.. sabah hayrına olsun.
Mafyadan üç tane ampul gelmiş ben bakıyorum evdeki lambaya takılır mı diye ama duy kısmı uyumsuzdu galiba. Ne demek acaba?

Az daha dayan Çin'de toplama kamplarına atıyorlarmış asileri buraya gelince bizi de alırlar oralarda erkekleri gömüyor kadınlar hep böyle gibi şeyler düşünüp kızmaya üzülmeye zamanin da olmaz. sefil gibi aç susuz çalışırken.. kurtuluşumuz çok yakın :ROFLMAO:
Ona gerek kalmayacak bugün bütün dünya medyası Türkiye'yi konuştu, akıl almaz birşey yaparak tahvillerin hazine bonolarının tamamını sattılar, Borsa İstanbul çakıldı.
On binlerce şirket esnaf holding bugün tam anlamıyla iflas etti...Tabuta son çiviyi çaktılar... İnanılmaz olaylar ,
Pek ihtimal vermiyordum ama dostlarım
Gerçekten söylüyorum ki Fırtınaya HAZIRLANIN 🤷🏼‍♂️

Ona gerek kalmayacak bugün bütün dünya medyası Türkiye'yi konuştu, akıl almaz birşey yaparak tahvillerin hazine bonolarının tamamını sattılar, Borsa İstanbul çakıldı.
On binlerce şirket esnaf holding bugün tam anlamıyla iflas etti...Tabuta son çiviyi çaktılar... İnanılmaz olaylar ,
Karamsar bakmıyorum neden toplum ekonomiye göre gard almayı öğrendi serbest ekonomiye alıştı insanlar eğer yatırım da çok açılmış şirket varsa büyüme amaçlı kredili alım yapan hane halkı şirket zorlanır borsa ya giren bunu göze alır hisseyi bekletir çıkana kadar insanlar öğrendi artık ekonomik zorluklar başa çıkmayı küresel ekonomi var bir yerde bişey oluyor tusunami gibi yayılır para icat oldu o gün bugün hep aynı lidyalılar frigyalılar başımıza iş açtı☺️tahvil olmasa iç borçlanma kaynak nasıl olacak tarafsız düşünüyorum kamu harcamaları için lazım bişey olmaz hep böyleydi bizim kadar ayakta kalmayı bilen pratik canlı millet yok benzerimiz yok övünebiliriz.

felaket dozumuzu da aldık .d

Karamsar bakmıyorum neden toplum ekonomiye göre gard almayı öğrendi serbest ekonomiye alıştı insanlar eğer yatırım da çok açılmış şirket varsa büyüme amaçlı kredili alım yapan hane halkı şirket zorlanır borsa ya giren bunu göze alır hisseyi bekletir çıkana kadar insanlar öğrendi artık ekonomik zorluklar başa çıkmayı küresel ekonomi var bir yerde bişey oluyor tusunami gibi yayılır para icat oldu o gün bugün hep aynı lidyalılar frigyalılar başımıza iş açtı☺️tahvil olmasa iç borçlanma kaynak nasıl olacak tarafsız düşünüyorum kamu harcamaları için lazım bişey olmaz hep böyleydi bizim kadar ayakta kalmayı bilen pratik canlı millet yok benzerimiz yok övünebiliriz.
İşin iç yüzü ve detayları çok başka olsa da buda bir bakış açısı tabi🤔 umarım dediğiniz gibi "bişey olmaz" 😁🤷🏼‍♂️

İşin iç yüzü ve detayları çok başka olsa da buda bir bakış açısı tabi🤔 umarım dediğiniz gibi "bişey olmaz" 😁🤷🏼‍♂️
Para insanların etrafında dönmez insanlar paranın gidişatına göre seyir rota çizer insanlar ekonomik problemlere göre gard almayı öğrendi para artık küresel kararlara tercihlere göre seyir alıyor değişken oluyor dünya da heryer birbirine bağımlı 1.0 sanayi devrimi kuralları çoktan bitti hatta bu bitiş dünya borsasının ilk yapıldığı tarihten itibaren başlıyor üretmekle olmuyor insanlar geliştikçe yeni yollar buldu parada ilk bunlar dan biri gitgide tuhaf seyir alıyor yeni para yolları çıktı yani insanlar öğreniyor bişey olmaz zannımca serbest piyasa bizide serbest yaptı uyduk ona neolitik ilkel Tarım insan yok artık küresel değişkenlere uyan insanlık var herkes bişekilde bu parametrelere uydu .

Para insanların etrafında dönmez insanlar paranın gidişatına göre seyir rota çizer insanlar ekonomik problemlere göre gard almayı öğrendi para artık küresel kararlara tercihlere göre seyir alıyor değişken oluyor dünya da heryer birbirine bağımlı 1.0 sanayi devrimi kuralları çoktan bitti hatta bu bitiş dünya borsasının ilk yapıldığı tarihten itibaren başlıyor üretmekle olmuyor insanlar geliştikçe yeni yollar buldu parada ilk bunlar dan biri gitgide tuhaf seyir alıyor yeni para yolları çıktı yani insanlar öğreniyor bişey olmaz zannımca serbest piyasa bizide serbest yaptı uyduk ona neolitik ilkel Tarım insan yok artık küresel değişkenlere uyan insanlık var herkes bişekilde bu parametrelere uydu .
Dünya kırılma noktasında, bunu en önce ve vahim yaşayacaklar listesinde Türkiye gibi zayıf ekonomisi olan, dışa bağımlı ülkeler bu vahim buhranı en önceden yaşayacak. İlk önce altınları ellerinden çıkardılar şimdi ise bonoları..
Muhalefet partisine el koyup, terör örgütüyle barışa gittiler, ekonomiyi patlatıp, milyonlarca yabancıyı ülkeye topladılar, askerliği neredeyse kaldırma noktasına geldiler, ormanlar yaylalar ovalar madenler yabancı şirketlere özel imtiyazlarla verildi..
Bugün Halk, yoksulluğa gard almıyor sadece böyle alıştırıldılar... Senin kendi ülkende ki Varlık fonunu bile artık Sayıştay denetleyemiyor, İngiltere Londra merkezli şirketler denetliyor 😃 şu an 6 milyon ev genci, kayıtdışılarla beraber 23 milyon işsiz var. Evlilik oranı çok ve doğum oranları 100 yıllık tarihin en düşük seviyesinde :)
(Şu an zorda kalan Yunan hükümeti için Yunan halkını bu ekonomik ve demografik kıyameti unutturmak aynı zaman da ülkeye daha çok hakim olup hatta rejim degisikligine girebilmek için yapılacak tek çözüm Ege'de bir Türkiye savaşı..)
Parantez icindekinin tam tersini düşünmekte serbestsin bu da bir ifade özgürlüğü tabi :)) kızım sana söylüyorum gelinim sen anla başımız belaya girmesin :))
Yani sözün özü o işler öyle kolay değil, azizem😁
Bazen Ele Nora yla aynı kişi misiniz diye düşünüyorum söylemleriniz ne kadar da birbirine yakın 🤣

Dünya kırılma noktasında, bunu en önce ve vahim yaşayacaklar listesinde Türkiye gibi zayıf ekonomisi olan, dışa bağımlı ülkeler bu vahim buhranı en önceden yaşayacak. İlk önce altınları ellerinden çıkardılar şimdi ise bonoları..
Muhalefet partisine el koyup, terör örgütüyle barışa gittiler, ekonomiyi patlatıp, milyonlarca yabancıyı ülkeye topladılar, askerliği neredeyse kaldırma noktasına geldiler, ormanlar yaylalar ovalar madenler yabancı şirketlere özel imtiyazlarla verildi..
Bugün Halk, yoksulluğa gard almıyor sadece böyle alıştırıldılar... Senin kendi ülkende ki Varlık fonunu bile artık Sayıştay denetleyemiyor, İngiltere Londra merkezli şirketler denetliyor 😃 şu an 6 milyon ev genci, kayıtdışılarla beraber 23 milyon işsiz var. Evlilik oranı çok ve doğum oranları 100 yıllık tarihin en düşük seviyesinde :)
(Şu an zorda kalan Yunan hükümeti için Yunan halkını bu ekonomik ve demografik kıyameti unutturmak aynı zaman da ülkeye daha çok hakim olup hatta rejim degisikligine girebilmek için yapılacak tek çözüm Ege'de bir Türkiye savaşı..)
Parantez icindekinin tam tersini düşünmekte serbestsin bu da bir ifade özgürlüğü tabi :)) kızım sana söylüyorum gelinim sen anla başımız belaya girmesin :))
Yani sözün özü o işler öyle kolay değil, azizem😁
Bazen Ele Nora yla aynı kişi misiniz diye düşünüyorum söylemleriniz ne kadar da birbirine yakın 🤣
İngiltere bir ayağı para akışında asıl yer Amerika en büyük şirket fortune 500 devi şirket var 80 anayasasından sonra sabit kur dan çıktık oynak döviz kuruna geçtik serbest piyasa küresel ticaret başladı halk ilkten anlayamadı bence serbest piyasayı doksan ile ikibin arası halk bu sisteme alıştı önce kamu iktisadi kamu tabanlıydı özelleştirme gelince serbest piyasa genişledi hala kit var ekonomi zayıf değil bizim milletimiz çalışkan üretken bir şekilde hayatı idame ettiriyor sığınmacı politikasına gelince adamlar ülkeleri için savaşmadı kaçıp geldiler Amerika el koydu besar Esad gittti hala ülkemizden gitmiyorlar bir tuhaf savaş Suriye savaşı karışık ülkenize gidin kalkındırın onu bile yapmıyorlar atalet yok onlar da Burda hersey hazır mis niye gidip uğraşsınlarki taktire şayan değiller bizden hiçmi bişey model alıp ülkenizi modern etmek yok yani siz anladınız devlet iç borçlanma yapmak zorunda piyasa için normal serbest piyasa mantığı farkı yok şirket nasıl hisse sürüp nakit topluyor aynı mantık ta öyle sirkülasyon oluyor piyasa dönecek bir şekilde olaya siyasi bakmıyorum çünkü siyaset particilik sevmiyorum ailem de bile yapana kızıyorum siyaset mezhepçilik hiç hoşlanmıyorum tarafsız bakıyorum olaylara ben sizi anlıyorum ne demek istediğinizi A yada B partisi benim için önemi yok be yaptıklarına bakıyorum şimdi hersey küresel düzende işliyor ekonomi de oynak oluyor dünyanın her yerinde böyle dünya her türlü ekonomi modeli denedi kapital serbest piyasa dan başka mantıklı model yok böyle sarsıntıları olacak tabi .

Bugün Halk, yoksulluğa gard almıyor sadece böyle alıştırıldılar... Senin kendi ülkende ki Varlık fonunu bile artık Sayıştay denetleyemiyor, İngiltere Londra merkezli şirketler denetliyor 😃 şu an 6 milyon ev genci, kayıt
Görmezden gelip bünyeyi sıkmamak lazım.Ülkede günlük stres yeterli sağlığın bozulması için .

Merhaba değerli forum üyeleri. Birisi size karşı bir hata yaptı diyelim, fakat karşıdaki kişi pişmanlık duyuyor ve özür dilerse affeder misiniz yoksa gurur meselesi haline mi getirirsiniz ? 🤔 Ben çok fazla gurur yapıyorum bazen.

Merhaba değerli forum üyeleri. Birisi size karşı bir hata yaptı diyelim, fakat karşıdaki kişi pişmanlık duyuyor ve özür dilerse affeder misiniz yoksa gurur meselesi haline mi getirirsiniz ? 🤔 Ben çok fazla gurur yapıyorum bazen.
O zaman nası bir tutum izleyeceğim konusundaki kararım önemli.Zarar vermek istiyor muyum istemiyor muyum.Şu dönemde çoğunlukla insanlar birbirine yardımcı olmuyor.Aile bireyleri bile yardımcı olmuyor ve geleneksel olarak herhangi bir bağı kalmamış aile kurumunu önemsiyorlar.

Bu o kişinin yaptığı şeye, o kişiye karşı duyduğum duygularıma, benim o anki ruh halime ve karşının yaparken ki ruh haline, ve belki aklıma şu an gelmeyen birkaç şeye daha, bağlı. Özür dilemek için, yapılan şeyin yanlışlıkla yapılması gerekir. Eğer bilinçli ve kasten yapıldıysa, özür dilenemez, bir anlamı olmaz.

Geri