nix
Kayıtlı Üye
sizinde çok şaşırtıcı ve ilginçmiş ben sizin adınıza kişisel mesaj olduğunu düşünüyorumBugünün enerjisi çok farklı. Rüyamda rusça bir metni her detayına kadar gördüm. Uyandığımda bütün metni baştan aşağı yazabilmiștim ve bir buçuk sayfa falan çıktı. Metin de çok acayip, bir hikaye ve şarkı sözleri/șiir gibi. Volga ırmağının kıyısında geçiyor, akşam vakti. İki aşık var ve adamın yazdığı bir siir var. Belki kişisel bir mesajdır diye düşünerek şiirin tüm detaylarını paylaşmayacağım. Metni de ne kadar araştırdıysam da bulamadım. Daha sonra üzerine düşüneceğim, böyle bir metin var mı bilen varsa da söyleyebilir. Bu kadar net bir rüya görmedim şimdiye kadar. Ama beni asıl şaşırtan kısım hiç bilmediğim bazı upuzun rusça kelimeleri de tereddütsüz yazabildim. Rusça bilen varsa anlayacaktır, böyle upuzun kelimeleri ilk defa görmüşseniz yazmayı geçtim okumak bile çok zor oluyor. Bir de olmasını istemediğim bir olaya dair uyarısal bir şey de gördüm. Uyandığımda şunu şöyle yapayım gibisinden bir kendime geldim yani.
bende rüyamda annemin eski bi dostu olan hulusi adında bi adam vardı (gerçek hayatta öyle birisi yok) doktor olmuş bizim eve ziyarete gelmişti üstünü değiştirdi bana verdiği tişörtün kokusu bile burnumda bana baya akıl verdi hırslanmama sebep oldu