Sohbet Muhabbet

bu sıralar hayatımda artık bende yeri olmayan her şeyi hayatımdan çıkarmaya başladım listeye eski aşklarıda ekledim komple bağ kesme ritüeli yapmam mümkün mü illa kişileri parça parça ayırıp sırayla mı yapmam lazım (onları sıraya koymaya tek tek uğraşmaya dahi tahammülüm yok kökten halletmek istiyorum) mabette bu konu hakkında bir şeyler bulmak istedim ancak konu başlığı geniş olduğu için aradığım konuda detaylı yazıları bulamadım :(( yardımcı olabilir misiniz
Eğer arada büyüyle oluşan bir bağ yoksa Can Aydoğmuş'un bağ kesme meditasyonunu yap, oldukça etkili.

bu sıralar hayatımda artık bende yeri olmayan her şeyi hayatımdan çıkarmaya başladım listeye eski aşklarıda ekledim komple bağ kesme ritüeli yapmam mümkün mü illa kişileri parça parça ayırıp sırayla mı yapmam lazım (onları sıraya koymaya tek tek uğraşmaya dahi tahammülüm yok kökten halletmek istiyorum) mabette bu konu hakkında bir şeyler bulmak istedim ancak konu başlığı geniş olduğu için aradığım konuda detaylı yazıları bulamadım :(( yardımcı olabilir misiniz
Maalesef herkesle kurduğumuz bağın türü ve derinliği farklı olduğu için genelde işe yaramıyor. Onlari size bağlı tutan ortak bir duygu fark ettiyseniz o duyguyla bağınızı kesebilirsiniz ama bence yine spesifik kişiyle bag kesmek en sağlıklısı. O duyguya gelecekte ihtiyaç duyabilirsiniz çünkü. Bir de böyle hiç uğraşmaya bile tahammülünüz olmamasi durumunda genelde altta yatan çözülmemiş travmalar oluyor. O sebeple de ayrı ayrı çalışmakta fayda olabilir.

Sadece goygoy olsa yine iyi.

İslami forumlarda gezmesi gerekenler mabet yapısına müdahale edip her konuyu bireysel inancına bağlama peşinde. Bir de karşı durmamızdan rahatsız olanlar var ki hiç sorma.. Muhatap olmadıkça kaos yaratmaya çalışıyorlar. Ait olmadığım yerdeyim diyeceklerine, çoğunluğu kendilerine benzetmeye çalışıyorlar. Forum adı gizli mabet ama kullanıcıların bir kısmı gizli tebliğciler.
Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama İslami ezoterizm yani Havas metodu kullanılarak okuma veya vefk yoluyla bedene girmiş Müslüman cin için ne yapmak gerekir yine Havas kullanılarak çıkar mı yoksa İslami yöntemler yerine farklı ekoller mi denenmesi gerekir ?

Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama İslami ezoterizm yani Havas metodu kullanılarak okuma veya vefk yoluyla bedene girmiş Müslüman cin için ne yapmak gerekir yine Havas kullanılarak çıkar mı yoksa İslami yöntemler yerine farklı ekoller mi denenmesi gerekir ?
İstenilen ekol ile yapılabilir. Sonuçta havas ile giren müslüman varlık olunca değişen bir şey olmuyor.

İstenilen ekol ile yapılabilir. Sonuçta havas ile giren müslüman varlık olunca değişen bir şey olmuyor.
Daha önce sihir yolu ile gelen ve Müslüman olmayanları İslami yöntemler ve Havas ile temizlik yaptığımda gidiyorlardı üstümde boy hamaylı diye bilinen koruma var ama son gelen Müslüman cine fayda etmedi. Havas ile farklı yöntemler deneyerek çözmeye çalışayım o zaman.

Daha önce sihir yolu ile gelen ve Müslüman olmayanları İslami yöntemler ve Havas ile temizlik yaptığımda gidiyorlardı üstümde boy hamaylı diye bilinen koruma var ama son gelen Müslüman cine fayda etmedi. Havas ile farklı yöntemler deneyerek çözmeye çalışayım o zaman.
Ben 15 sene büyüden çektim rune ler olmadan gitmiyor büyüde gelen varlıkta gitmez her yolu denedim hocadan tut duaya vefke şuna buna her yol hiçbiri fayda etmedi tek yol rune çizip bozulana kadar o runeyi saklamak

Ben 15 sene büyüden çektim rune ler olmadan gitmiyor büyüde gelen varlıkta gitmez her yolu denedim hocadan tut duaya vefke şuna buna her yol hiçbiri fayda etmedi tek yol rune çizip bozulana kadar o runeyi saklamak
Geçmiş olsun, 15 sene iyi dayanmışsınız. Beni eskisi kadar etkilemiyor ama bedenen rahatsızlık veriyor kalp atışları hızlanıyor ağrılar yorgunluklar oluyor. Daha önce bozuyordum ben kendim, rahattım 3-4 ay falan , farklı bir cinin geldiği de oluşturmaya çalıştığı hisler ve bedende yaptığı şeylerden hissediyorum.

Geri