Sohbet Muhabbet

ayyy benim yapay zeka yüzünden burda başım yanmıştı bi konu hakkında soru sormuştum o günde kafam hiç yerinde değildi her şeyi tersinden algılıyodum sayın urum uzun uzun açıklamasına rağmen ben yapay zekaya çok güvendiğim için saçma sapan cevaplar vermiştim allahtan 10dk sonra aklım başıma gelmişti özür dilemiltim hala çok utanırım bu olaydan 😔😔😔

İnsanlar ne yapsa sosyal medya’ya hemen düşüyor servis ediliyor aynı anda tüm uygulamalar da çıkıyor bazen diyorum inş rezil olacak yada ilginç bir şey yapmayız biri çeker servis eder ol rezil kepaze sosyal medya kullanmasamda bazı kullandığım aplikasyonlarda aynı habere bir çok kez rastlıyorum hemen yankı buluyor ayağımız kaysa düşsek haber oluruz 😂😁☺️.
Hakkaten bu hem iyi hem de berbat birşey 🤔
Her an her yerde yaşadığınız bir durum sonucu kendinizi akşam sosyal medyada hit olmuş videolar arasında bulabilirsiniz, iftiraya uğrayabilir yada linç edilebilirsiniz
ama şöyle bişey de var, başınız beladaysa en hızlı bir şekilde burdan da duyurabilirsiniz.
Sosyal medya resmen Gazetecilik mesleğini yerle bir etti, artık kamerası (telefon) ve interneti olan herkes gazeteci 🤣

Hakkaten bu hem iyi hem de berbat birşey 🤔
Her an her yerde yaşadığınız bir durum sonucu kendinizi akşam sosyal medyada hit olmuş videolar arasında bulabilirsiniz, iftiraya uğrayabilir yada linç edilebilirsiniz
ama şöyle bişey de var, başınız beladaysa en hızlı bir şekilde burdan da duyurabilirsiniz.
Sosyal medya resmen Gazetecilik mesleğini yerle bir etti, artık kamerası (telefon) ve interneti olan herkes gazeteci 🤣
Virüs gibi yayılıyor sosyal medyada haberler 😁doğru hakikaten gazetecilik sadece tv de yorumlama olarak kaldı çok ilginç böyle düşünmemiştim.

Arkadaşlar sunucuları şirketlerin elinde olan yapay zekaları kullanırken mutlaka verilerinizi nasıl işlediklerini, ne kadar süre sakladıklarını inceleyin. Başka bir gün başka bir konuda konuşurken "geçen de şöyle bir şey diyordunuz" dediğinde nereden bildiğini düşünüp şaşırmayın. Ben bilgisayarınızın gücüne göre yerel kurulum yapabileceğiniz, sadece sizin bilgisayarınızda çalışan yapay zekaları öneririm. Fakat onlar için de bilgisayarınızın iyi seviyede olması gerekiyor. Bağlam arttıkça kaynak tüketimi artıyor çünkü.

Geri