Sohbet Muhabbet

gerçekten öyle en yakın arkadaşımın bile ne evime gelmesini seviyorum ne evine gitmeyi genelde sitelerimizin bahçesinde oturmak ikimizinde enerjisi için daha iyi oluyor
bilemiyorum ya yatılı misafir evin enerjisini bozuyor aitlik duygum kayboluyor baya gittiklerinde de 1 hafta falan rüyama giriyolar (dehbden ötürü bu tarz ortam değişiklikleri beni normal insanlara göre daha fazla strese sokuyor)
Sen birde aile evini gör 🤔 35 inden sonra benim gibi halâ anan babanla yaşıyorsan komşu teyzelerinden, yemek günlerine.. hergün gelen yengelerden saçma sapan akrabalara kadar bu ızdırabı iliklerine kadar hisseder ve sineye çekip salona müthiş bir gülümsemeyle girer, istemsizce sohbet muhabbet başlarsın 😁
Bu samimiyete istinaden o vakitler özel hayat namına hiçbir şey kalmaz, birde balkona çıkan odan varsa her an her dakika birileri girebilir..

Sen birde aile evini gör 🤔 35 inden sonra benim gibi halâ anan babanla yaşıyorsan komşu teyzelerinden, yemek günlerine.. hergün gelen yengelerden saçma sapan akrabalara kadar bu ızdırabı iliklerine kadar hisseder ve sineye çekip salona müthiş bir gülümsemeyle girer, istemsizce sohbet muhabbet başlarsın 😁
Bu samimiyete istinaden o vakitler özel hayat namına hiçbir şey kalmaz, birde balkona çıkan odan varsa her an her dakika birileri girebilir..
Hımm epey lüks takılıyorsun yani :ROFLMAO:
Aile evi demek ücretsiz temizlikçi, maliyetine hazır yemek demek bi de balkona açılan oda.. havalıymış :cool: Akşamı kahvaltıyla geçiştirmek ne demek güneşi görmek için sokağa çıkmak ne demek bilmiyorsun, ahır gibi evini sana saray gibi pazarlayan ama sonradan başına gelen felaketlerle aslında oranın yıkılmak üzere olan bir harabe olduğunu anladığın, her aklına geldiğinde küfürler saydırdığın cingöz ev sahipleriyle muhatap olmuyorsun yani 🤨

Neyse dün gece yine bir atak halinde yalnız yaşlanma bi kenarda ölüp gitme ve kimsenin bunu fark etmemesi gibi tadından yenmez hissiyatlar içinde bakınırken kadim dostum ekşiye danışayım dedim ve tabi aradığım cevabı buldum, bu sancılı anlarımda içime bir ferahlık verecek olan o özlü sözü 🥰
** Kaderde varsa d.z.lm.k neye yarar üzülmek!

Aile evi demek ücretsiz temizlikçi, maliyetine hazır yemek demek bi de balkona açılan oda.. havalıymış :cool: Akşamı kahvaltıyla geçiştirmek ne demek güneşi görmek için sokağa çıkmak ne demek bilmiyorsun, ahır gibi evini sana saray gibi pazarlayan ama sonradan başına gelen felaketlerle aslında oranın yıkılmak üzere olan bir harabe olduğunu anladığın, her aklına geldiğinde küfürler saydırdığın cingöz ev sahipleriyle muhatap olmuyorsun yani 🤨
Vay be meğer cennet gibi yaşıyormuşum hiç bu açıdan bakmamıştım🧐🤔
Ama yine de insan bu yaştan sonra biraz yalnız kalmayı özlüyor valla bunalıyorum 🤣🤣 öyle böyle değil.

Neyse dün gece yine bir atak halinde yalnız yaşlanma bi kenarda ölüp gitme ve kimsenin bunu fark etmemesi gibi tadından yenmez hissiyatlar içinde bakınırken kadim dostum ekşiye danışayım dedim ve tabi aradığım cevabı buldum, bu sancılı anlarımda içime bir ferahlık verecek olan o özlü sözü 🥰
O ataklar arada bana da gelip gidiyor ve çaresi yok sanırım. Hatta bir ara bayağı "ıssız adam" modunda takılıp iyiden iyiye dünyadan kopmuştum.. yalnız ölüp, fazla yaşayacağıma ihtimal vermiyordum. Sonra biraz biraz insanlarla iletişime geçip dünyaya döndüğüm zamanlarda, moral motivasyon olarak az da olsa düzelmeye başladım.. ama her halükârda farklı yaşamlarımız olsa da sonuç aynı yere çıktığı için "d.z.lm.k" kısmına beni dahil edebilirsin🤷🏼‍♂️🤣

ay bunu okurken dejavu oldum bende annemle beraber yaşıyorum ama daha çok tek yaşıyo gibiyim açıkcası tek yaşamak büyük bi konfor ben kalabalık ev çekemiyorum ruhum daralıyo sizede sabırlar dilerim evin ortamını düşününce bayılcak gibi oldum allah herkese huzurla oturacağı kendi evini nasip etsin

satc dizisinde miranda da böyle bi düşünceye kapılıp panik atak geçirmişti bi bölümde sizden azcık miranda vibe alıyorum niyeyse ne zaman yazılarınızı okusam o aklıma geliyor 🧐🧐

Ben de garip bir şekilde aile evini özlüyorum ya. Ya da sadece ailemi özlüyor da olabilirim. Başka bir şehirde yalnız yaşamak zor, sürekli görüşemiyoruz da. Aile evi veya aile ne kadar boğucu olsa da özleniyor. Büyük konuşmayım ama kalabalık sıcak aile ortamı güzel bir şey. 🙂

Geri