Benim geçmiş yaşamla ilgiliydi. Ve ilk defa huzurluydu.Türkiyedeki bazı antik kentlerin kemerli yapılarına benziyor. Ben en son böyle bir rüya gördüğümde birkaç kişi bana bazı sırlar veriyordu. Sonra kolezyumu andıran bir binaya beni davet ettiler ve bu tarz bir kapıdan geçtiğimde, bir süre sonra bina içeriden çökmeye başlamıştı ve herkes boşluğa düşmemek, beni kurtarmak için seferber olmuştu. Bazıları sineğimsi bir tür gibi uçabilen insanımsı varlıklardı. Ortam bir anda kaos moduna geçti, bir karanlık delik açıldı ve baktığımda 10 kattan daha aşağıdaydı. Bina çökerken biz yukarıya doğru, boşluğun oluşturduğu açıklıktan tırmanmaya çalıştık. Sonunda ise tırmanırken elimin kaymasıyla boşluğa doğru gittiğimi düşündüm ama o an tırmanmakta olan başka birisi el atıp beni tuttu. En son düz bir zemine kollarımı koyduğumda deprem durmuştu. Ardından her şey parlamaya başladı ve uyandım. Ve bu rüya da çok canlıydı. Başka bir evrene bedenimle seyahat etmek gibi.
Tr de buna benzer bir yer var mı bilmiyorum da farklı bir boyuta yada başka bir dünyaya açılan geçit gibi bir yere benzettim nedenseUzun zaman sonra çok canlı bir rüya gördüm. Şu anda yabancı olan ama tanıdık bir yerdeydim ve yanımda bir kişi daha vardı.
Bölgenin resmini oluşturmaya çalıştım, görseli biraz daha yıkık ve eski olarak düşünün. Tr'de bu tarz bir yapıya rastlayan oldu mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 4959
Kafamın içinde İtalya diye bağıran biri var ..
evet boyut kapısı gibi.. zaten rüyada görülen kapı, pencere ile sembolize ediliyor diğer boyutlar.Tr de buna benzer bir yer var mı bilmiyorum da farklı bir boyuta yada başka bir dünyaya açılan geçit gibi bir yere benzettim nedense![]()
Hoş buldumBenim geçmiş yaşamla ilgiliydi. Ve ilk defa huzurluydu.
Bu arada hoş geldin kaçak![]()
Yapay zeka, mekanı benzetmeye çalıştığı için fazla mistik ve canlı görünüyor. Görümde daha eski ve hırpalanmıştı.Tr de buna benzer bir yer var mı bilmiyorum da farklı bir boyuta yada başka bir dünyaya açılan geçit gibi bir yere benzettim nedense![]()
Ayıp sana, bir sürü konu var. Bulamıyorum kısmını asla kabul etmiyorumHoş buldumAslında neler oluyor diye arada bir bakıyorum ama yazacak bir şey görmüyorum sadece
![]()
Rüyalarım genelde kapı temalıdır. İlk defa kapısız bir rüya gördüm. Görülen her kapının boyutla ilgili olduğunu sanmıyorum Rhea. Çünkü rüya içerisinde verdiği hissiyata göre değişebiliyor. Bazen bastırılmış bir öfkenin alanına açılabiliyor bazı kapılar, bazen de kendi yaşam ağacınıza ya da geçmiş yaşamlarınıza..evet boyut kapısı gibi.. zaten rüyada görülen kapı, pencere ile sembolize ediliyor diğer boyutlar.
Kim ki bunlarEkli dosyayı görüntüle 4960
Osiris vahyediyor zaar! İyi network, full lobi. Sen Tr'den Türkçe'den para kazan...
Vah Türkiyem vah! Bir taşın altında ezoterik örgüt üyeliği çıkmasa şaşarım zaten. Her yerdeler. Yazık . Şunlara bakıp Türk halkına gerçekten üzülüyorum, bu millet neyden kurtulmak için istiklal harbi verdi, ülke kimlere peşkeş çekiliyor. Dört bi yan gayriTürk dört bi yan Türk'ün aleyhine iş yapıyo içmihrak dolu. Bu ülkede bir yere gelmek örgütsel bağlantıdan geçiyo demek ki. Ne personality ama vay be Thoth trenine binmeyen kalmamış bu üst yapıda
Sağdakinin bi önemi yokta solda ki fena büyük ihtimal 80 yıllarda çekilmiş bir foto. Ra' cı tayfadanKim ki bunlar![]()
Hocam ben eğitim sektöründeyim.İstanbul davasında davalık olan iki tanesi iş görüşmesine gittiğim yerin akrabası.Eğitim sektörü ister siyasi ister mafya olarak bakın bu insanların ellerinde.Bunlar belki yurtdışı bağlantılı dolar maaşlı grup ve daha kötü bir durum.Osiris vahyediyor zaar! İyi network, full lobi. Sen Tr'den Türkçe'den para kazan...
Vah Türkiyem vah! Bir taşın altında ezoterik örgüt üyeliği çıkmasa şaşarım zaten. Her yerdeler. Yazık . Şunlara bakıp Türk halkına gerçekten üzülüyorum, bu millet neyden kurtulmak için istiklal harbi verdi, ülke kimlere peşkeş çekiliyor. Dört bi yan gayriTürk dört bi yan Türk'ün aleyhine iş yapıyo içmihrak dolu. Bu ülkede bir yere gelmek örgütsel bağlantıdan geçiyo demek ki. Ne personality ama vay be Thoth trenine binmeyen kalmamış bu üst yapıda
Yüzleri karalamışsınız ama artık bu zamanda kim oldukları bulunması zor değil. Basit bir Google Lens aramasıyla buldum. Bilginiz olsun diye söylüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 4960
Osiris vahyediyor zaar! İyi network, full lobi. Sen Tr'den Türkçe'den para kazan...
Ne? Yapay zekanın konuşma sesinden mi bahsediyorsunuz? Benim kulağımı tırmalıyor. Tahammül dahi edemiyorum. İnsan olmadığı çok bariz ve sesleri berbat. Zihnimi tırmalıyorlar.Yapay zeka dünyaya sanatçı olmaya gelmiş sanki, sesleri güzel, çok içten söylüyorlar![]()
Ganesha yumuşak çalışır. Rutin / günlük bir temizlik için çok uygun.arkadaşlar evi temizlerken "om gam ganapataye" mantarısını açmak evin enerjisine iyi gelir mi aceleye denk geldi o yüzden burdan soruyorum![]()
ahh çok güzel bir yazı ellerinize sağlık temizlik yaparken o üstte yazdığımı açtım sonra sıra sıra baya bi mantralar oynadı temizlik bittikten sonra bende meditasyon yaptım bebek gibiyim şimdi bu yazdıklarınızıda uygulamak için can atıyorumGanesha yumuşak çalışır. Rutin / günlük bir temizlik için çok uygun.
Uzun zamandır arındırma yapılmadıysa Kal Bhairav ile çalışmalısınız. Daha keskin çalışır, yumuşak olmaz ama yıkım istiyorsak balyoz etkisi ile müdahale etmemiz gerekir. Özellikle ev ve ev halkının enerjisi çok yoğunsa, ev içinde huzursuzluk varsa, sorunlar bitmiyorsa..
19 Nisan Akshaya Tritya dönemindeyiz. Temizlikten sonra alana bolluk ve bereketi davet etmenin tam zamanı. Ve tabi ki temizleyip, yeni enerji ile doldurduğumuz alanı koruma altına da almamız, mühürlememiz gerekiyor.
Net sıralama :
1. Ganesha ya da Kal Bhairav ( seçim sizin ) : Temizlik
2. Mahalakshmi : Bolluk Bereket Başarı : Mantra Linki (Tıkla)
3. Aad Guray : Koruma - Mühürleme : Mantra Linki (Tıkla)
İlerleyiş tipik ritüel mantığı. Alan aç - Alan doldur - Alan kapat. 108 tekrar ya da dinleme yöntemi ile.
Şarkı söylerken çok güzel.. benim diyen şarkıcılardan daha başarılı, detone olmuyor, tonlamalar yerinde.Ne? Yapay zekanın konuşma sesinden mi bahsediyorsunuz? Benim kulağımı tırmalıyor. Tahammül dahi edemiyorum. İnsan olmadığı çok bariz ve sesleri berbat. Zihnimi tırmalıyorlar.
Şarkı söylerken hiç dinlemedim, açıkçası dinlemek de istemiyorum. Zaten şarkı zevkim de hiç uymaz,.bir ai nin söyleyebileceği gibi şarkılar dinlemiyorum. Ben sadece bu yt da bazı videolarda transkripti ona okutuyorlar, onlardan duydum sesini.Şarkı söylerken çok güzel.. benim diyen şarkıcılardan daha başarılı, detone olmuyor, tonlamalar yerinde.
İyi dinleme o zaman.Şarkı söylerken hiç dinlemedim, açıkçası dinlemek de istemiyorum. Zaten şarkı zevkim de hiç uymaz,.bir ai nin söyleyebileceği gibi şarkılar dinlemiyorum. Ben sadece bu yt da bazı videolarda transkripti ona okutuyorlar, onlardan duydum sesini.