Sohbet Muhabbet

Türkiyedeki bazı antik kentlerin kemerli yapılarına benziyor. Ben en son böyle bir rüya gördüğümde birkaç kişi bana bazı sırlar veriyordu. Sonra kolezyumu andıran bir binaya beni davet ettiler ve bu tarz bir kapıdan geçtiğimde, bir süre sonra bina içeriden çökmeye başlamıştı ve herkes boşluğa düşmemek, beni kurtarmak için seferber olmuştu. Bazıları sineğimsi bir tür gibi uçabilen insanımsı varlıklardı. Ortam bir anda kaos moduna geçti, bir karanlık delik açıldı ve baktığımda 10 kattan daha aşağıdaydı. Bina çökerken biz yukarıya doğru, boşluğun oluşturduğu açıklıktan tırmanmaya çalıştık. Sonunda ise tırmanırken elimin kaymasıyla boşluğa doğru gittiğimi düşündüm ama o an tırmanmakta olan başka birisi el atıp beni tuttu. En son düz bir zemine kollarımı koyduğumda deprem durmuştu. Ardından her şey parlamaya başladı ve uyandım. Ve bu rüya da çok canlıydı. Başka bir evrene bedenimle seyahat etmek gibi.
Benim geçmiş yaşamla ilgiliydi. Ve ilk defa huzurluydu.

Bu arada hoş geldin kaçak ☺️

Uzun zaman sonra çok canlı bir rüya gördüm. Şu anda yabancı olan ama tanıdık bir yerdeydim ve yanımda bir kişi daha vardı.
Bölgenin resmini oluşturmaya çalıştım, görseli biraz daha yıkık ve eski olarak düşünün. Tr'de bu tarz bir yapıya rastlayan oldu mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 4959

Kafamın içinde İtalya diye bağıran biri var ..
Tr de buna benzer bir yer var mı bilmiyorum da farklı bir boyuta yada başka bir dünyaya açılan geçit gibi bir yere benzettim nedense🤔

Tr de buna benzer bir yer var mı bilmiyorum da farklı bir boyuta yada başka bir dünyaya açılan geçit gibi bir yere benzettim nedense🤔
Yapay zeka, mekanı benzetmeye çalıştığı için fazla mistik ve canlı görünüyor. Görümde daha eski ve hırpalanmıştı.

Hoş buldum ☺️ Aslında neler oluyor diye arada bir bakıyorum ama yazacak bir şey görmüyorum sadece 🙂
Ayıp sana, bir sürü konu var. Bulamıyorum kısmını asla kabul etmiyorum :)

evet boyut kapısı gibi.. zaten rüyada görülen kapı, pencere ile sembolize ediliyor diğer boyutlar.
Rüyalarım genelde kapı temalıdır. İlk defa kapısız bir rüya gördüm. Görülen her kapının boyutla ilgili olduğunu sanmıyorum Rhea. Çünkü rüya içerisinde verdiği hissiyata göre değişebiliyor. Bazen bastırılmış bir öfkenin alanına açılabiliyor bazı kapılar, bazen de kendi yaşam ağacınıza ya da geçmiş yaşamlarınıza..

Geri