Sohbet Muhabbet

bu sıralar sitede çok fazla takılıyorum didik didik ettim işime yarayan ihtiyacım olan fayda sunacak birsürü şey buldum @ŞAMAN-URUM size ne kadar teşekkür etsek az 🙏🏻💐💐cidden çok faydalı yazılarınız var keşke çook daha önceden keşfetseydim elnora,rhea,ori sizlerinde yorumlarınızı yazılarınızı okumak çok iyi geliyor o güzel enerjiniz hiç eksilmesin @absoluta hanımda umarım bi gün geri döner bugün bünyeme çok güzel bilgiler kattım sayesinde

Ele Nora'nın pembiş tablolu falına razıyım 🤣
Hayallerini yıkmak gibi olmasın ama pembe benim rengim değil :D

(Ele nora) da eski Battal Gazi filmlerinin Bizans kraliçeleri gibi oldu biraz , beni de kendine benzettin Rhea
Bizans kraliçesi, çok iyiymiş :D @Merlin639 başlattı Elenora akımını, hep onun başının altından çıktı. Rhea'dan da sana bulaştı. Böyle giderse virüs gibi yayılacak 🙈

Hayallerini yıkmak gibi olmasın ama pembe benim rengim değil :D

Bizans kraliçesi, çok iyiymiş :D @Merlin639 başlattı Elenora akımını, hep onun başının altından çıktı. Rhea'dan da sana bulaştı. Böyle giderse virüs gibi yayılacak 🙈
Rhea "Pembe" dedi onun yalancısıyım 😁
Ele Nora konusu da Rhea'nın tuzağına düştüm 🤣 hep bu Rhea yüzünden bütün topu ona atayım 😂

Beni zorlayan ketum bir eski arkadaşım var bişey söylüyor konu biziz sonra bana kalsın diyor tüm olasılıkları önüne seriyorum cevap tüm dert benmiyim yok benim açıklamayan sensin diyorum kaç kez yol verdim yolun açık olsun seninle uğraşacak halim yok dedim engeli bile attım ketum ne istediğini ne demek istediğini bilmeyen insan ne denir manipülasyon mu yapıyor çok gerildim buraya yazayım aklı selim birinden akıl almak istiyorum çıldıracağım derdi ne anlamadım.

Geri