Sohbet Muhabbet

Aslında ben hiçbir zaman tamamen güvenmedim iyi niyetli olsa da bilgisi deneyimi yeterli olmayabilir diye düşünüp başta diğer veterinerler de görsün istedim ama kedi sahibi buna gerek görmedi maalesef.
Böyle insanların Tanrıcılık oynadığını düşünüyorum. Şifa sağlama isteği insani bir çaba, aptallık ise kişinin Tanrı vasfından.

Veterinerin davranışına bakmadan verdiği karara güvenmemek gerekiyor. Özellikle google yorumları asla dikkate alınmamalı. Söyleyeceğim şey garip gelebilir ama kliniğin bulunduğu muhit bile çok önemli.
Hangi açıdan söyledin bilmiyorum ama kesinlikle doğru.. ve hatta sadece veterinerliğe indirgemim her açıdan doğru..
Örneğin Esenyurt Bağcılar yada Esenler'de ki bir diş hekimi ile Bakırköy Şişli yada Üsküdar'da ki bir dişçi çok fark ediyor...
Belki fiyat açısından daha farklı olabilir yada ikinci saydığım bölgelere insanlar zengin muhit diyebilir ama oralarda da aynı ortalama fiyatlarla çalışan diş hekimleri var ve kesinlikle hem insaniyet hem kalite hemde güvenilirlik açısından çok fark var..
İlk saydığım bölgelerde ise genelde bulundukları bina bile bir tuhaf oluyor(merdiven altı tarzı), fiyat soruyorsun "onu hallederiz" diyorlar. Yanlarında genelde bir yardımcı asistan olmuyor, konuşma tarzları güven vermiyor falan falan...
şimdi bana "artniyetli" olarakta bakılabilir ama bizzat birçok konuda bu durumu tecrübe ettim..
Sadece örneği diş hekiminden verdim bir çok konuda durum böyle.🤷🏼‍♂️

Hangi açıdan söyledin bilmiyorum ama kesinlikle doğru.. ve hatta sadece veterinerliğe indirgemim her açıdan doğru..
Örneğin Esenyurt Bağcılar yada Esenler'de ki bir diş hekimi ile Bakırköy Şişli yada Üsküdar'da ki bir dişçi çok fark ediyor...
Belki fiyat açısından daha farklı olabilir yada ikinci saydığım bölgelere insanlar zengin muhit diyebilir ama oralarda da aynı ortalama fiyatlarla çalışan diş hekimleri var ve kesinlikle hem insaniyet hem kalite hemde güvenilirlik açısından çok fark var..
İlk saydığım bölgelerde ise genelde bulundukları bina bile bir tuhaf oluyor(merdiven altı tarzı), fiyat soruyorsun "onu hallederiz" diyorlar. Yanlarında genelde bir yardımcı asistan olmuyor, konuşma tarzları güven vermiyor falan falan...
şimdi bana "artniyetli" olarakta bakılabilir ama bizzat birçok konuda bu durumu tecrübe ettim..
Sadece örneği diş hekiminden verdim bir çok konuda durum böyle.🤷🏼‍♂️
Anladığın açıdan söyledim :)

Atatürk Havalimanın olduğu dönemlerde : Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy gibi kısımlarda çoğunlukla pilotlar, mühendisler yaşardı. Haliyle o bölgede çalışan bir doktorun ya da veterinerin ''hallederiz'' deme lüksü yoktu. Çünkü karşısında maddi olarak rahat geçinen insanların olmasından ziyade kültürel donanıma sahip bireylerin olması çekince yaratıyordu. Sayelerinde hem bölgenin yaşam kalitesi hem de hizmetin kalitesi yükseliyordu.

Tabi üzerinden uzun zaman geçti. Artık donanımın önemi yok. Yıllar ilerledi, insan geriledi..

Selamlar herkese. Forumda yeniyim. (Hesap yaratım tarihi 2022'ymiş ama artık ona takılmayın lütfen :) ) Eski forumlardan kim kaldı? Bir burası. Eh, fırsat buldukça yazmak için geldim ben de.

Umarım herkes çok iyidir ve harika bir haftaya uyanır.

Geri