Sohbet Muhabbet

Hocam siz büyülerden nasıl kurtuldunuz baya mesajınızı gördüm banada lazım bu taktikler başımdan dert eksik değil hocalarda birşey bilmiyor? mevcut büyü ve iptali için ne yapabilir forumda konum var teşekkürler
Kurtulamadımki. forumda çok fazla arınma korunma yöntemleri var.
Hala uğraşıyorlar bakış açımı değiştirip sinirlerimi kontrol aklında tutmaya çalışıyorum, b*k gibi hayat yaşamama neden olan şeyleri sadece yanlış kararların sonucu gibi görerek.

Kurtulamadımki. forumda çok fazla arınma korunma yöntemleri var.
Hala uğraşıyorlar bakış açımı değiştirip sinirlerimi kontrol aklında tutmaya çalışıyorum, b*k gibi hayat yaşamama neden olan şeyleri sadece yanlış kararların sonucu gibi görerek.
Banada yeni yaptılar herkese etkiliyor ehil kimse yok sürünüyorum iltihaplar vs ağrılar sızılar rukye vs denedim cinci hocalar denedim alakası yok düzelemedim ilerlerse sıkıntı olucak
Bir hocam var oda kafayı yedi çözmek istiyorum diyor bende delirdim diyor ama olmuyor

Hastalık vs geldimi? Bunu büyütmeden korunma yöntemi varmı denedinmi ilerliyor bende

Forumda en sevdiğim kişi ve konularını okumayı en çok sevdiğim ayrıca dm açıkken çokça yardımı dokunduğu kişi olan 𝗔𝗯𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗮 𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝘁𝗲 1 yılı aşkın süredir forumda değil artık burada olmayacak mı, bilgisi olan var mıdır?

Bir dini tüm hatları ile kabul ediyor olmak, her aklın mantığına yatkın olduğunu yani evrensel olduğunu göstermez. Evrensel din diye bir şey yoktur. Evrensel öğreti vardır. Ve bu öğreti insana tek bir şey söyler : Bilinçli hisset. İnsan bilgelik yolunda yalnızca duyguların farkındalığına çıktığı an yürüyebilir. Aksi halde haklı olma telaşı yüzünden, dış uyaranlara sınır koyamaz.

Bu yüzden temponuzu hisleriniz ile tutun forumdaşlarım. Aklınızı sorgulayabilirler, sessizliğinizi boş ya da boşluk olarak görebilirler. Temponuzu eylemleriniz ile ölçüp, kendi sabırsızlıkları ile size değersizlik biçebilirler. Çünkü rasyonel aklın tek başına doğrusu bunu gerektirir. Siz, istekleriniz konusunda zorlanmayın ve zorlamayın, içsel temponuza güvenin ve kendi ritminize sadık kalın. Akıl tek başına hareket ettiğinde başkasını yönetir. Duygusal zeka ise kendisini yönetir.

Dipnot : Duygusal zeka deyince konuşasım geldi. Cümlelerim sana değil Retro, yanlış anlaşılmasın.

Youtube de manevi bilge diye bir sayfa var onun ritüellerini uygulayıp sonuç alan oldu mu?

Herkese merhaba.Tarot falıma baktırmak istiyorum.Bunun için Ufuk Elver'i tercih ediyorum.Ne kadar güvenilirdir?Tecrübesi olan var mı?

Geri