jiniorgerexiz
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim.
Sorunun cevabı en üstteki kart mı yoksa benim seçtiğim herhangi bir kart mı? Özür dilerim bir soru daha. Kartları bir araya getirdikten sonra 3 e bölmeli miyim?Evet. Kartları masaya yayın ve daire çizerek karıştırın. Böylelikle ters-düz biçimde kendi içinde karışmış olacak.
Seçeceğiniz kartta. Bence siz bir süre, öğrenme ve desteye alışma aşamasında kalın. Hem desteye hem de kendinize zaman tanımanızda fayda var.Sorunun cevabı en üstteki kart mı yoksa benim seçtiğim herhangi bir kart mı?
Şaman abi astral kat dediğin farklı boyutlar gibi bir şey mi?Astral kat çalışmaları, varlık daveti, büyü ilmi dışında olduğunu ilk defa duyuyorum
Yanlış anladınız. Eskiden odak oydu. Sadece varlık daveti istiyorlardı. Ama şimdi bağlama ayırma çalışmaları hakkında istiyorlar.Astral kat çalışmaları, varlık daveti, büyü ilmi dışında olduğunu ilk defa duyuyorum
Hahahahshfh Şems-ül maarif'i sen hiç görmüşmüsün? Böyle konuşuyorsun?
Neden çok mu zor bulunuyor..Hahahahshfh Şems-ül maarif'i sen hiç görmüşmüsün? Böyle konuşuyorsun?
En orijinal formu elbette ki bulunmuyor. Özel durumlar istisna. Onun haricinde saf hali ortada yok. Elinde olanlar vardır mutlaka. Ama en önemli ve en sırlı bölümler "İnternetten erişebildiğimiz / satın aldığımız veya baktığımız her hangi bir yer." Bu kısımlarda orijinal hali yok. En sırlı ve gizli kısımlar da bizim erişebildiğimiz kısmı ile yok.Neden çok mu zor bulunuyor..
Belki başka bir hayatta yaşadıklarımızı görüyoruzdur.Neden gördüğümüz rüyaları daha önce görmüş gibi hissederiz daha önce hiç görmememize rağmen? Mesela rüyadayken bunu daha önce gördüm rüyamda ya da yaşadım diye düşünürüz tüm rüya boyunca ve uyandığımızın ilk birkaç saniyesinde. Sonra birden hatırlarız; böyle bir rüya görmedik.
Sanmıyorum. En azından benim gördüklerim başka hayatta yaşanacak şeyler değil. Yani mesela bir tablo (tam tablo değil ama) görüyorum ve bunu daha önce de gördüm (ya aynı rüyayı gördüm daha önce diyorum rüyadayken ya da gerçekte böyle bir şey gördüm) diyorum. Uyanıyorum ve hala birkaç saniye boyunca öyle düşünüyorum. Sonra fark ediyorum ki ne gerçekte böyle bir tablo var ne de ben gördüm buna benzer bir şey daha önce rüyada ya da gerçekte. Tablo dediğim için biraz karışmış olabilir ama...Belki başka bir hayatta yaşadıklarımızı görüyoruzdur.
Gerçekten bilemiyorum. Rüyalar senelerdir dikkatimi verdiğim konulardan biri ama gel gelelim ilerleyemiyor. İllaki bir yerde tıkanıp kalıyor. Belki önceki yaşamlar, belki kolektif izler, belki de paralel evrenler ile bağlantılı.. Kim bilir..Sanmıyorum. En azından benim gördüklerim başka hayatta yaşanacak şeyler değil. Yani mesela bir tablo (tam tablo değil ama) görüyorum ve bunu daha önce de gördüm (ya aynı rüyayı gördüm daha önce diyorum rüyadayken ya da gerçekte böyle bir şey gördüm) diyorum. Uyanıyorum ve hala birkaç saniye boyunca öyle düşünüyorum. Sonra fark ediyorum ki ne gerçekte böyle bir tablo var ne de ben gördüm buna benzer bir şey daha önce rüyada ya da gerçekte. Tablo dediğim için biraz karışmış olabilir ama...