Sohbet Muhabbet

Peki çok fazla dejavu yaşayan var mı? Saniyeler değil dakikalar sürecek kadar? Nörolojiye görünmeli miyim?
Ben önce den anılarımın bile rüyadamı yaşandığını yoksa gerçek mi olduğunu anlayamıyacak kadar çok fazla dejavu yaşıyordum.Bir sorun çıkmadı vitamin takviyesi ve uyku saatini düzenlememle sorunum çözüldü.Siz yinde bir kontrole gidin bence,kontrol den zarar gelmez,bir sorun varsa öğrenmiş olursunuz.

Agora izledim. Etkisinden çıkamıyorum. Oturup ağlamaya başlasam günlerce ağlarım gibi.. Dehşet dokundu.
Günümüz dinlerinin politik etkilerini birebir veren ve tam da günümüzü yansıtan bir film.

Hypatia'nın parmakları kalbimi sıkıyor 🥺 Çok üzgünüm, çok..

Gerçekten bilemiyorum. Rüyalar senelerdir dikkatimi verdiğim konulardan biri ama gel gelelim ilerleyemiyor. İllaki bir yerde tıkanıp kalıyor. Belki önceki yaşamlar, belki kolektif izler, belki de paralel evrenler ile bağlantılı.. Kim bilir..
Lucid Rüya hakkında bir çalışmanız oldu mu daha öncesinde?

Lucid Rüya hakkında bir çalışmanız oldu mu daha öncesinde?
Çok katmanlı rüyalar görüyorum. Rüya içinde rüya görmek gibi yorumlayabilirsiniz. Analiz edebiliyorum. Rüya gördüğümün bilincindeyim.. Ve bunlar olurken hiçbir çalışmaya ihtiyaç duymuyorum. Doğuştan gelen hediye.

Dürüst olmak gerekirse rüyalar benim için bir anlam haritası. Sembol okumayı severim. Belki de Güneşim, Sirius kavuşumlu olduğu içindir. Bilemiyorum..

@ŞAMAN-URUM Rüya şamanizmi konusunda eğitirse, rehberlerimi daha net görebilirim. Sanırım :D

Burası benim sitem arkadaşlar çöplüğünüz değil haddinizi bilin. Yapay zeka ile zeki olmuyorsunuz. Zeka öğrenilmiş bilgilerin akıllıca kullanılmasıdır. Küçük aklınızı bana karşı kullanmaya çalışmadan önce kendiniz de yeteri kadar var mı emin olun.

Uzun zaman sonra ilk defa mideme yumruk yemiş gibi hissetmeme sebep olması bir tarafa, sonrasında gelen genişleme hissi başka bir tarafa.. İçiniz patlayacak gibi hissedebilirsiniz, yoğunluktan ağlayabilirsiniz ama inanın devamında gelen coşku ve huzur gibisi yok. Geçmiş yaşam görüntüleri gelirse de şaşırmayın, teslimiyette kalın.

Bildiğiniz, çalıştığınız bütün mantraları bir kenara bırakın. Lütfen, Kali'ye şans verin ve niyetlerinizin akmasına izin verin.

'' Ey Yüce Kali, zamanın ve kaderin ötesindeki güç.. Kaderimde zaten yazılı olan kutsamayı hayatıma açıkça getir. Benim için yazılmış olan, şimdi, hiçbir engel olmadan ortaya çıksın. Teslimiyetle ''

'' Om Krim Hrim Kalyai Mahakalyai Daivena Likhitam Varam Mama Jivane Prakasaya Svaha ''

Nasıl leş bir zamana denk geldik.. bir trol köpekleri besleyenleri vuralım diyor ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.

Geri