business woman
Kayıtlı Üye
Peki çok fazla dejavu yaşayan var mı? Saniyeler değil dakikalar sürecek kadar? Nörolojiye görünmeli miyim?
Ben önce den anılarımın bile rüyadamı yaşandığını yoksa gerçek mi olduğunu anlayamıyacak kadar çok fazla dejavu yaşıyordum.Bir sorun çıkmadı vitamin takviyesi ve uyku saatini düzenlememle sorunum çözüldü.Siz yinde bir kontrole gidin bence,kontrol den zarar gelmez,bir sorun varsa öğrenmiş olursunuz.Peki çok fazla dejavu yaşayan var mı? Saniyeler değil dakikalar sürecek kadar? Nörolojiye görünmeli miyim?
Bir kaç dakika sürebilir ama daha fazlası anormal bir durum. Stres, anksiyete, duygu durumda aşırı dalgalanma var ise önce nörolojiye başvurmak faydalı olacaktırPeki çok fazla dejavu yaşayan var mı? Saniyeler değil dakikalar sürecek kadar? Nörolojiye görünmeli miyim?
Lucid Rüya hakkında bir çalışmanız oldu mu daha öncesinde?Gerçekten bilemiyorum. Rüyalar senelerdir dikkatimi verdiğim konulardan biri ama gel gelelim ilerleyemiyor. İllaki bir yerde tıkanıp kalıyor. Belki önceki yaşamlar, belki kolektif izler, belki de paralel evrenler ile bağlantılı.. Kim bilir..
Çok katmanlı rüyalar görüyorum. Rüya içinde rüya görmek gibi yorumlayabilirsiniz. Analiz edebiliyorum. Rüya gördüğümün bilincindeyim.. Ve bunlar olurken hiçbir çalışmaya ihtiyaç duymuyorum. Doğuştan gelen hediye.Lucid Rüya hakkında bir çalışmanız oldu mu daha öncesinde?
Zalimun zülmü yerde kalmaz. İlahi adalet bir gün gösterir kendini. Heleki biz insanlar yüzden sokaklara düşmüş bu sessiz canlara yapılanıNasıl leş bir zamana denk geldik.. bir trol köpekleri besleyenleri vuralım diyor ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.
Kurşun gibi sözler..Nasıl leş bir zamana denk geldik.. bir trol köpekleri besleyenleri vuralım diyor ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.
MarimbaKullandıkları müzik aleti nedir, bilgisi olan var mı ? Dahice ve dehşet güzel
Ay evet benimde öyle,dengesiz bir şekilde ağrıyıp duruyorSon birkaç gündür baş ağrısı yaşayan var mı![]()
KabusAvrupanin bizi kıskandığı ülkemde yeni yıl beklentim saçımı boyadıgim gün suyun kesilmemesi..
Haha 15-20 yıla kadar bi koca buluruz yani umarımKabusBeyazlarım o kadar çok ki.. Doğal haliyle kalsın, boyamayayım diyorum ama boya rengimi de seviyorum.. Üşenene kadar devam.