Sohbet Muhabbet

Bir de şunu soracaktım
Evet. Kartları masaya yayın ve daire çizerek karıştırın. Böylelikle ters-düz biçimde kendi içinde karışmış olacak.
Sorunun cevabı en üstteki kart mı yoksa benim seçtiğim herhangi bir kart mı? Özür dilerim bir soru daha. Kartları bir araya getirdikten sonra 3 e bölmeli miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
boyutlardan birinin adı astral kat. Tabi 3. Boyut düzleminde başka bir astral planada, astral kat denebiliyor.

Neden çok mu zor bulunuyor..
En orijinal formu elbette ki bulunmuyor. Özel durumlar istisna. Onun haricinde saf hali ortada yok. Elinde olanlar vardır mutlaka. Ama en önemli ve en sırlı bölümler "İnternetten erişebildiğimiz / satın aldığımız veya baktığımız her hangi bir yer." Bu kısımlarda orijinal hali yok. En sırlı ve gizli kısımlar da bizim erişebildiğimiz kısmı ile yok.

Selam, Sirius ile ilgili kaynak arıyorum. Fakat yüzeysel şeyler ilgi alanıma girmediği için, derin bilgi sunan içeriğe ihtiyacım var. Astrolojik etkisi de dahil.. Bildiğiniz iyi bir çalışma ( ansiklopedi tadında ) varsa şayet bana önerin lütfen.

Neden gördüğümüz rüyaları daha önce görmüş gibi hissederiz daha önce hiç görmememize rağmen? Mesela rüyadayken bunu daha önce gördüm rüyamda ya da yaşadım diye düşünürüz tüm rüya boyunca ve uyandığımızın ilk birkaç saniyesinde. Sonra birden hatırlarız; böyle bir rüya görmedik.

Neden gördüğümüz rüyaları daha önce görmüş gibi hissederiz daha önce hiç görmememize rağmen? Mesela rüyadayken bunu daha önce gördüm rüyamda ya da yaşadım diye düşünürüz tüm rüya boyunca ve uyandığımızın ilk birkaç saniyesinde. Sonra birden hatırlarız; böyle bir rüya görmedik.
Belki başka bir hayatta yaşadıklarımızı görüyoruzdur.

Belki başka bir hayatta yaşadıklarımızı görüyoruzdur.
Sanmıyorum. En azından benim gördüklerim başka hayatta yaşanacak şeyler değil. Yani mesela bir tablo (tam tablo değil ama) görüyorum ve bunu daha önce de gördüm (ya aynı rüyayı gördüm daha önce diyorum rüyadayken ya da gerçekte böyle bir şey gördüm) diyorum. Uyanıyorum ve hala birkaç saniye boyunca öyle düşünüyorum. Sonra fark ediyorum ki ne gerçekte böyle bir tablo var ne de ben gördüm buna benzer bir şey daha önce rüyada ya da gerçekte. Tablo dediğim için biraz karışmış olabilir ama...

İnsanlar gerçekten saçmalayabilir. Ama saçmalama biçiminden hangi kozmik ve metafizik mekanizmanın etkisinde olduğunu anlayabilecek derin akıla ihtiyacımız var.

Sanmıyorum. En azından benim gördüklerim başka hayatta yaşanacak şeyler değil. Yani mesela bir tablo (tam tablo değil ama) görüyorum ve bunu daha önce de gördüm (ya aynı rüyayı gördüm daha önce diyorum rüyadayken ya da gerçekte böyle bir şey gördüm) diyorum. Uyanıyorum ve hala birkaç saniye boyunca öyle düşünüyorum. Sonra fark ediyorum ki ne gerçekte böyle bir tablo var ne de ben gördüm buna benzer bir şey daha önce rüyada ya da gerçekte. Tablo dediğim için biraz karışmış olabilir ama...
Gerçekten bilemiyorum. Rüyalar senelerdir dikkatimi verdiğim konulardan biri ama gel gelelim ilerleyemiyor. İllaki bir yerde tıkanıp kalıyor. Belki önceki yaşamlar, belki kolektif izler, belki de paralel evrenler ile bağlantılı.. Kim bilir..

Geri