Sohbet Muhabbet

İnsanların iç dünyasi nasılsa dışarayi da öyle görürmüş.😁😁😉
Ankara kızları napsin Müjde Ar stlye dan başka seçenek bırakmamış sistem.Allah kurtarsın insAllah...

Zenginliği Deccaliyeti bitirebilmek için manifestliyorum...😉
Allah hayırlara gark eylesin İnsAllah.
Filistin'de dünyanin her yerinde yardima muhtaç insanlar var.O yüzden bu sistem içinde zenginlik şart gözüküyor İnsAllah.

Zenginliği Deccaliyeti bitirebilmek için manifestliyorum...😉
Allah hayırlara gark eylesin İnsAllah.
Filistin'de dünyanin her yerinde yardima muhtaç insanlar var.O yüzden bu sistem içinde zenginlik şart gözüküyor İnsAllah.
Ve tabi hayvanlar.. Dünya onlar için cehennem. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Bir gün oruç tuttu diye sağa sola saldıran magandalar günlerce bir lokma yiyecek bulamayan hayvanlara b* k atıyor. Daha neler var. İnsan yeryüzünün virüsü.

Hz.Suleyman kuşlar konuşuyordu.Atlari seviyordu.Peygamberimiz kedi sevmek imandandır diyor.
Maalesef hayvanların bile daha üstün olduğu insanlar var dünya da her yerde.
Allah onlara da hidayet versin..

Hayatımın tamamen tepetaklak olduğu bir dönemdeyim. 1 yıldır ben ve çocuklarım çok büyük mağduriyet ve sıkıntılar içerisindeyiz. Bilmiyorum hayat bana hep sıkıntı getiriyor, pek de iyi gitmeyen hayatım şu an iyice allak bullak. En müşkülü de başkalarının insafına muhtaç halde olmak. Nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum.

İhlas ile yapılan dua olmaya mahkumdur.İçine hayalinizide kattın.
Duanin gücüne inanın.Ve sürekli namazlarınizdan sonra zikir çektikten Kur'an Kerim okuduktan sonra dua edin.
Allah kapılar açar.Ya Fettah zikir çekin 489 kere günde.Allah im bana hayırlı kapılar açın diyin.
Unutmayın Allah Kuran Kerim de ben istemedikçe dua bile edemezsiniz diyor.
Başlangıç olarak Allah'ım ihtiyacım şeyler için sana dua etmemi nasip eyle diye bile dua edebilirsiniz.
Allah tan isteyin herşeyi kullar vesile.
Allah istemeyi bilene herşeyi verir.

üyeliğimi sonlandırmak istiyorum ama hesabını sil butonu göremedim bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz sevgili site sakinleri

Geri