Amann.. zengin olayım da bana her yer İzmirizmir heryere bakınca daha güzel doğası denizi rahat ilçeleri çok güzel .
bu şarkısı var bi de.. hikayesini dinlemiştim.. sarsıcı.Müjde Ar sevenlere gelsin.
Cinlerden kurtulursam Ankara da bana cennetAmann.. zengin olayım da bana her yer İzmir![]()
Haha..Cinlerden kurtulursam Ankara da bana cennet![]()
Ve tabi hayvanlar.. Dünya onlar için cehennem. Allah hepsinin yardımcısı olsun.Zenginliği Deccaliyeti bitirebilmek için manifestliyorum...
Allah hayırlara gark eylesin İnsAllah.
Filistin'de dünyanin her yerinde yardima muhtaç insanlar var.O yüzden bu sistem içinde zenginlik şart gözüküyor İnsAllah.
Bakalım şüphelendiğim kişiye bakım yaptırıyorum bir şey yapmış mı negatif. Eğer o yapmamışsa gitmeyip hayatı zindan eden varlık benimkinin eseri...Haha..
Cinlerden de cingözlerden de kurtuluş yok anladım.. Bari çok param olsun da, biraz da zengin olarak sınanayım![]()
ah zenginlik hayalini kurmayan varmıdır acaba .Amann.. zengin olayım da bana her yer İzmir![]()
Zenginliği önemsemiyorum. Paranın fazlasında gözüm yok.ah zenginlik hayalini kurmayan varmıdır acaba .
zenginlik değilde alım gücü paranın yokluğundan zorunlu tecrit kısıtlı hayat bişeylere katlanmak zorunda kalmak insanların orta vadede hayatına parasal yön verme gücü hayat kurma para kötü birşey değil ne niyetle kullandığınız önemli.Zenginliği önemsemiyorum. Paranın fazlasında gözüm yok.
Urum'a yazın lütfenüyeliğimi sonlandırmak istiyorum ama hesabını sil butonu göremedim bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz sevgili site sakinleri