Sohbet Muhabbet

Deccaliyet insan odaklı değil.İslamiyet insan odaklı.İnsani merkeze koyan bir sistem islam.Deccaliyet şeytan imparatorluğu.Bu yüzden insanlar sömürüluyor.
Gerçek İslamiyeti de toplum da yaşatmamaya çalışıyorlar bozuyorlar.Sistemin işleyişini bozarak refaha çıkmasını engelliyorlar.
Din adamları bozarak insanlarin dine karşı önyargılı olmalarını sağlıyorlar.
Bu sebepden insanlar Deccaliyetin içinde de Kurtuluş bulamıyor.İslamiyetin özünü hakikatini idrak edip yaşayamadiği için İslam beraber kurutuluş da bulamıyor.
Hâlbuki Kur'an Kerim müminler için kurtuluş reçetesidir.
Ama tabi olması gereken şeyler bunlar.
Yaratıcınin sistem için büyük planları var.

Cennet cennet :ROFLMAO:
Ankara, Diddy'e benziyor; sevimsiz ve narsist (dengesiz, fesat, aksi)..
Orta asya gibiymiş hep bozkır. Pursaklar, Kahramankazan, Akyurt ve Gölbaşı serüveni. Ankara beni çarptı ama eskiye nazaran yollarından ötürü biraz ısındım Ankara'ya. Çok geniş. Önceden sadece Anıtkabir için gelmiştim.

@Rhea biraz absürt olacak ama bozulmayan ve varlığın bir türlü gitmediği büyülerde mesela tılsım/muska tarzı bir şey yerleştirip araba gibi mesela onu bir çevrime alıp sürekli yeni bir varlığın gelmesi ve o tılsımı veya muskayı bulmadan büyünün bozulmaması gibi bir şey olabilir mi 🤔

@Rhea biraz absürt olacak ama bozulmayan ve varlığın bir türlü gitmediği büyülerde mesela tılsım/muska tarzı bir şey yerleştirip araba gibi mesela onu bir çevrime alıp sürekli yeni bir varlığın gelmesi ve o tılsımı veya muskayı bulmadan büyünün bozulmaması gibi bir şey olabilir mi 🤔
Tabi olur nasıl istersen :love: zati diyorlar ya büyü malzemesinin bulunması lazım bozulması için, bazı hocalara göre öyle yani, ama suya getirten varmış ekşide okumuştum korku filmi tadında 😊
Büyü yapılması konusunda her türlü kolaylık tanıyor hanım cingözler 🤩

Tabi olur nasıl istersen :love: zati diyorlar ya büyü malzemesinin bulunması lazım bozulması için, bazı hocalara göre öyle yani, ama suya getirten varmış ekşide okumuştum korku filmi tadında 😊
Büyü yapılması konusunda her türlü kolaylık tanıyor hanım cingözler 🤩
Bağlama harici başka sorunlar da var maalesef, şüphelendiğim kişinin arabamın altına bir şeyler koyduğundan şüpheleniyorum yarın bir kontrol edeceğim.

İnsan demeye dilim varmıyor şüphelendiğim kişi için , fırsatını bulsam yapacağımı biliyorum da insan yerine koyar herkes...
İnsan yerine koymadığın için yap zaten.

Bir de varlığın Urumdan soğutma çabaları da var, hani övmek veya kendisinin reklamını yapmıyorum gerçek anlamda soğutmaya çalıyor artık medyum olduğunu mu seziyor bilmiyorum ama cinlerin de ayak oyunları bitmiyor...
Evet gayet makul bir hamle, cin akıllıymis yada gönderen. Sana yardım etme potansiyeli olanlarla aranı bozarlar. Onu korkutamadikları için senin duygularına oynuyorlar.

Orta asya gibiymiş hep bozkır. Pursaklar, Kahramankazan, Akyurt ve Gölbaşı serüveni. Ankara beni çarptı ama eskiye nazaran yollarından ötürü biraz ısındım Ankara'ya. Çok geniş. Önceden sadece Anıtkabir için gelmiştim.

Ankaranın şu meşhur bağlarını ve büklüm büklüm yollarını bi göstermediniz bize.

ben de yapay zekaya sordum : büklümlü bülkümlü, mistik, matrixli, oz büyücülü, bağlı bahçeli, genişlikli bir ankara ÇD

Evet gayet makul bir hamle, cin akıllıymis yada gönderen. Sana yardım etme potansiyeli olanlarla aranı bozarlar. Onu korkutamadikları için senin duygularına oynuyorlar
Geçenlerde Uruma aynı konu hakkında bakım yaptırdım, bakımı dinlerken bile şiddetli mide bulantıları oldu. Benimki bağlama harici bir şey yapmaz da şüphelendiğim insan kılıklı yaratığın negatif büyülere kadar düşecek aciz biri olduğu için her şeyi yapacak karakterde birisi. Kendi öz oğluna bile zarar vermeyi düşünen bir karakter yoksunundan bahsediyorum...

Geçenlerde Uruma aynı konu hakkında bakım yaptırdım, bakımı dinlerken bile şiddetli mide bulantıları oldu. Benimki bağlama harici bir şey yapmaz da şüphelendiğim insan kılıklı yaratığın negatif büyülere kadar düşecek aciz biri olduğu için her şeyi yapacak karakterde birisi. Kendi öz oğluna bile zarar vermeyi düşünen bir karakter yoksunundan bahsediyorum...
Bu seninkinden daha beter demekki.. benimkiler gibi 🤩😩
Ölüm büyüsü yapacak kadar ileri gittiyse hoca yardımı alıyor belki.. onunda mı var acaba Süryani hocası, işin zor görünüyor.

Bu seninkinden daha beter demekki.. benimkiler gibi 🤩😩
Ölüm büyüsü yapacak kadar ileri gittiyse hoca yardımı alıyor belki.. onunda mı var acaba Süryani hocası, işin zor görünüyor.
Kendisi tüm her şeyini bitirmiş tüketmiş annesi ölüm döşeğinde hala da bu tarz pislik işlerle uğraşacak kadar aşağılık bir türdür. Benimki onun yanında melek kalır. Bakalım arınma yapacağım Urum ile. Benimkinin yaptığı ilk bağlamayı bozduktan sonra aynı şekilde hastalık düşünceleri geliyordu. O yaptırıyordu demek ki yeni anladım. Şiddetli terlemeler ve yorgunluk oluyor şuan, bununla birlikte de takıntılı şekilde hastalık düşünceleri.

Geri