"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Arabesk hiç bir zaman dinlediğim bir müzik tarzı olmadı. Ama Ferdi Tayfur'u ayriyetten kayırarak sevdiğimi farkettim.

Orhan Baba biraz fazla isyankar geliyor. "Batsın bu dünya, kadere yazıklar olsun" derken yakalayamıyorum Orhan Babanın iç alemini. Müzikleri çok güzel ama.

Ibrahim Tatlıses çok fazla hırslı geliyor bana. İstanbulu yenmeye gelmiş, hatta yenmiş te ama yöresinin problemlerini de İstanbula bulaştırmış gibi geliyor bana. İşi biznesa dökmüş, köşeyi dönmüş, kadınlara düşkün, silahlı yapılanması ile oluşturduğu mafya algısı daha ağır basıyor. Müziğe adanmış olmasa da müziği ek iş olarak çok iyi yapıyor. Gerçekten çok yönlü birisi. Taktir etmek lazım hayattaki başarısını.

Müslüm Baba bana çok fazla durağan geliyor mesela bir dinleyici olrak.

Her bir arabeskçinin zorlu hayatta kalma koşulları üzerinden nasıl evrimleştiğine saygı duymakla birlikte, Ferdi Tayfur'a baktığım zaman şöhreti bu kadar doğar bir şekilde içselleştirebilen başka birine benzetemiyorum onu. Sanki yitik ve helal malına hayatının bir döneminde yeniden kavuşmuşçasına bir doğal şöhreti var.

Müziklerinde isyandan ve inceden iğneleyici sözlerle dikine gitmekten ziyade razı olmuşluk, akışına bırakmışlık var. Belki de bu yüzden bana daha dengeli geliyor.

Aile hayatı zaten olmazsa olmaz. Arabeskçi olarak şöhret olup ta aile hayatı yılan hikayesine dönmeyen birilerini ben zaten hiç görmedim.

burayı takip eden gerçek bir havas alimi varsa beni manevi yoldan bulsun

Eyva, siparişe bak..
Mesleki geleceğini martı tag'a kaptıracağını anlayan taksi şöförlerine çevirdin gerçek havas alimlerini. Bu nasıl bir arz talep terazisi ..

Normalde el almak için km'lerce yok yapıp, gerekirse alimin kapısında yatıp aylarca aç, susuz, soğukta bekleyerek adanmışlık ve burning-desire sergilemen gerekirken, gelsin o mu seni bulsun?

Hayatta gelmem.

Eyva, siparişe bak..
Mesleki geleceğini martı tag'a kaptıracağını anlayan taksi şöförlerine çevirdin gerçek havas alimlerini. Bu nasıl bir arz talep terazisi ..

Normalde el almak için km'lerce yok yapıp, gerekirse alimin kapısında yatıp aylarca aç, susuz, soğukta bekleyerek adanmışlık ve burning-desire sergilemen gerekirken, gelsin o mu seni bulsun?

Hayatta gelmem.
Ahirzamanda Alim falan yok bana kalırsa.Din alimlerle yükselecek.Alimlere alçalacak hadisi akilima geliyor hep.
Ortalık yalan makineleri ile dolu.Kimin nerden menfaati varsa oraya yöneliyor.
Hakikati arıyor insanlar ama.Hakikat bir tane olmalı.Bir çok birbiri ile çelişen hakikat varsa.
Demek ki gerçek hakikat gizleniyor demektir.

Amerika yanıyor. Daha da toparlanamazlar. Dünyayı yöneten Amerika bir yangını söndüremiyor. Sağlık sektöründe de çok fena çuvallamışlardı covid döneminde. Ve bu çok büyük bir itibar kaybı olmuştu.

İnanılır gibi değil. Trilyar dolarlık Sigorta şirketleri iflas etmeye başlamış. Milyonerlerin toplu halde mağdur olduğu bir mahkemeleşme süreci ön görülüyor. Hukuk sistemi ciddi anlamda içten sınanacak. Birileri artık kral çıplak diyebilir. Hem de dünya tarafından tanınan birileri bunu toplu halde yapabilirler.

Amerika yanıyor. Daha da toparlanamazlar. Dünyayı yöneten Amerika bir yangını söndüremiyor. Sağlık sektöründe de çok fena çuvallamışlardı covid döneminde. Ve bu çok büyük bir itibar kaybı olmuştu.

İnanılır gibi değil. Trilyar dolarlık Sigorta şirketleri iflas etmeye başlamış. Milyonerlerin toplu halde mağdur olduğu bir mahkemeleşme süreci ön görülüyor. Hukuk sistemi ciddi anlamda içten sınanacak. Birileri artık kral çıplak diyebilir. Hem de dünya tarafından tanınan birileri bunu toplu halde yapabilirler.
Delil karartma haberleri hakkındaki fikrin nedir sevgili Retro?

Delil karartma haberleri hakkındaki fikrin nedir sevgili Retro?

Amerikanın kurulduğundan beri delil karartmaktan çok daha iyi yaptığı bir şey var: Delil tasarlamak.

Paranoit Şizofren bir derin devlet aklı var Amerikada.

Amerikadaki mahkemeler bile tamamiyle komplodur. Kimin komplosunun daha çok kuşku ve şüphe uyandırabileceği üzerine duruşmalar düzenlenir. Jüriye karşı her avukat daha kuşatıcı bir mühendislikle tasarladığı komplo teorisini satar.

@Retro
Diddy hakkında tahminin ne, içerde mi hallederler, yoksa serbest mi bırakırlar ?

Ben Ekim'e doğru geldim. Şuan kendim bazı işleri öğrenme aşamasındayım. Şimdilik başka durak düşünmüyorum. Yine de büyük konuşmayayım.
Gelmeseydin iyiydi, biz kurtulmaya çalışıyoruz.
Umarım senin için en iyisi olur.

@Retro
Diddy hakkında tahminin ne, içerde mi hallederler, yoksa serbest mi bırakırlar ?

Oralar karışık ya, ne dersek yalan olur.

Ama kutsal ormanın, yani hollywood'un cayır cayır yanması ve servis edilen o viral görüntü çok büyük bir mesajdır. Eski devir artık Yeşilçam gibi kapandı mesajı. Eski Amerika artık yok, geri de gelmeyecek mesajı. Rüya ülkesinden artık uyanın mesajı.

Bence gerisi de gelecek bu olayların. Yanan Bölgede küreselci görüşlü kesimin yaşadığını da unutmamak gerek. Akla kötü kötü şeyler geliyor. Elon Musk bir çılgınlık yapmış ta olabilir gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
Oralar karışık ya, ne dersek yalan olur.

Ama kutsal ormanın, yani hollywood'un cayır cayır yanması ve servis edilen o viral görüntü çok büyük bir mesajdır. Eski devir artık Yeşilçam gibi kapandı mesajı. Eski Amerika artık yok, geri de gelmeyecek mesajı. Rüya ülkesinden artık uyanın mesajı.

Bence gerisi de gelecek bu olayların. Yanan Bölgede küreselci görüşlü kesimin yaşadığını da unutmamak gerek. Akla kötü kötü şeyler geliyor. Elon Musk bir çılgınlık yapmış ta olabilir gibi geliyor bana.
Evet biraz karışık kimin ne olduğunu anlamak güç.
Yanlış hatırlamıyorsam Trump için pedofiliye karşı olduğunu o tür güç odaklarının onu istemediğini söylemiştin ama Trump Diddy için arkadaşım iyi birisi demiş 😂
Ve bu olayların ifşasında onun da parmagi var sanırım. Çünkü Diddy le takılan bazı ünlüler Kamala yi desteklemiş.

Geri