burayı takip eden gerçek bir havas alimi varsa beni manevi yoldan bulsun
Ahirzamanda Alim falan yok bana kalırsa.Din alimlerle yükselecek.Alimlere alçalacak hadisi akilima geliyor hep.Eyva, siparişe bak..
Mesleki geleceğini martı tag'a kaptıracağını anlayan taksi şöförlerine çevirdin gerçek havas alimlerini. Bu nasıl bir arz talep terazisi ..
Normalde el almak için km'lerce yok yapıp, gerekirse alimin kapısında yatıp aylarca aç, susuz, soğukta bekleyerek adanmışlık ve burning-desire sergilemen gerekirken, gelsin o mu seni bulsun?
Hayatta gelmem.
Delil karartma haberleri hakkındaki fikrin nedir sevgili Retro?Amerika yanıyor. Daha da toparlanamazlar. Dünyayı yöneten Amerika bir yangını söndüremiyor. Sağlık sektöründe de çok fena çuvallamışlardı covid döneminde. Ve bu çok büyük bir itibar kaybı olmuştu.
İnanılır gibi değil. Trilyar dolarlık Sigorta şirketleri iflas etmeye başlamış. Milyonerlerin toplu halde mağdur olduğu bir mahkemeleşme süreci ön görülüyor. Hukuk sistemi ciddi anlamda içten sınanacak. Birileri artık kral çıplak diyebilir. Hem de dünya tarafından tanınan birileri bunu toplu halde yapabilirler.
Delil karartma haberleri hakkındaki fikrin nedir sevgili Retro?
Ben Ekim'e doğru geldim. Şuan kendim bazı işleri öğrenme aşamasındayım. Şimdilik başka durak düşünmüyorum. Yine de büyük konuşmayayım.ori koreden ayrıldınmı orada karışmış yeni rotanız nere şimdi.
hayırlı olsun ori hakkında .Ben Ekim'e doğru geldim. Şuan kendim bazı işleri öğrenme aşamasındayım. Şimdilik başka durak düşünmüyorum. Yine de büyük konuşmayayım.
Teşekkür ederim. Hepimizin inşallah.hayırlı olsun ori hakkında .
Gelmeseydin iyiydi, biz kurtulmaya çalışıyoruz.Ben Ekim'e doğru geldim. Şuan kendim bazı işleri öğrenme aşamasındayım. Şimdilik başka durak düşünmüyorum. Yine de büyük konuşmayayım.
Bazen her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu hissediyorum. Bu yüzden benim için önemli değil. Sonuçta her yerde koşturmak gerekiyor.@Retro
Diddy hakkında tahminin ne, içerde mi hallederler, yoksa serbest mi bırakırlar ?
Gelmeseydin iyiydi, biz kurtulmaya çalışıyoruz.
Umarım senin için en iyisi olur.
@Retro
Diddy hakkında tahminin ne, içerde mi hallederler, yoksa serbest mi bırakırlar ?
Evet biraz karışık kimin ne olduğunu anlamak güç.Oralar karışık ya, ne dersek yalan olur.
Ama kutsal ormanın, yani hollywood'un cayır cayır yanması ve servis edilen o viral görüntü çok büyük bir mesajdır. Eski devir artık Yeşilçam gibi kapandı mesajı. Eski Amerika artık yok, geri de gelmeyecek mesajı. Rüya ülkesinden artık uyanın mesajı.
Bence gerisi de gelecek bu olayların. Yanan Bölgede küreselci görüşlü kesimin yaşadığını da unutmamak gerek. Akla kötü kötü şeyler geliyor. Elon Musk bir çılgınlık yapmış ta olabilir gibi geliyor bana.