"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Yalnız en klası oğlak ;) Gerekirse aç kalkar ama kaliteli mekanda oturur :ROFLMAO:
Japonya'daki yedi yıldızlı tren videosunu izledim garip garip şeyler vardı yemeklerde ben gitsem yanımda çubuk krakerimi götürürdüm odamda gizlice kemirmek için ama yine de o yemekleri yemezdim :sick:

Yalnız en klası oğlak ;) Gerekirse aç kalkar ama kaliteli mekanda oturur :ROFLMAO:
Japonya'daki yedi yıldızlı tren videosunu izledim garip garip şeyler vardı yemeklerde ben gitsem yanımda çubuk krakerimi götürürdüm odamda gizlice kemirmek için ama yine de o yemekleri yemezdim :sick:
İzlemedim bilemiyorum ama eski sevgilim oğlaktı gerçekten klas adamdı zerre kötü mekan otel restoran tercihi olmazdı tabi biraz maddiyatla alakalı ama yine de kaliteden ödün vermiyorlar yaptıkları iş olarak da öyle. Oğlakları seviyorum yaa 🤩

Çocukken rakamları toplama takıntım vardı. Örneğin yolda gördüğüm plakaları hızlıca toplar ve sadeleştirirdim. Zaman geçtikçe kelimeler ve cümlelerdeki harfleri de rakamlara çevirip toplama eğilimim ortaya çıktı. Kelimeler konusunda takıntım 5 sayısı ile doğru orantılı gelişiyordu. Kelime 6 harfliyse devamındaki kelimeler ile 5 ve 5'in katları olacak biçimde düzenlemeye çalışıyordum.

İlerleyen yaşlarda bu takıntıyı yendim ve dikkatimi o alandan çektim. Sudoku uzmanı oldum (:

Son birkaç aydır ise OKB geri geldi ve bambaşka bir şeyde sınamaya başladı.. Kapattığım camı 4 kez daha kontrol ettiğimi, kilitlediğim kapıyı ( anahtar üzerinde olduğu halde ) 4 kez daha çevirip kontrol ettiğimi fark ettim. Birkaç gündür de bu konu üzerine düşünüyorum.

Fark ettim ki stres ile başa çıkamadığımda, sırf düşünceleri durdurabilmek adına dikkatimi farklı yöne çekiyor, düşünceleri çektiğim yönde alışkanlıklar ediniyor ve bir süre sonrada takıntıya çevirme eğiliminde bulunuyorum. Gizli '' kaçış rampası '' oluşturuyorum.

Bir süre kendimle ilgilenip durumu acilen toparlamam lazım. Zehir yayılmadan çekip çıkartmakta fayda var.

Yapılıyor ama yaşayanlara sarıyorlar kendilerine özgü olarak diye soruyorsun sen sanırım değil mi?
Evet direk ölüye yapmak yaşarken yaptıklarının bedelini ödetmek için. Sonuçta yaşarken onların yaptıklarını yaşamaya devam etmek zorunda kalanlar çekiyor. Hak yerini bulsun, yattığı yerde rahat etmesin diye. Yani hayattaki kişinin çektiğinden pay alsın.

Ölülerin gelecekten haberi var ve özellikle genç ve çocuk yaşta ölenler yaşama hevesiyle dolu olduğu için yaşayanlara ölüler aracılığı ile yapılan büyülerde ne kadar başarılı oldukları bi gerçek.Tabi tam zıttı onların rahatsızlığı için yapıldığı takdirde de yapana sarabilir ve dünyayı zindan edebilir birde varlık haline dönüşen ölülerse daha çok tehlikeli ben ölülerle birkaç ritüel denedim tercih etmiyorum rahatsız oluyorum dengem şaşıyor.Oysa çok iyi cevap veriyorlar.Cesaretli olan yapabilir.

Tabi tam zıttı onların rahatsızlığı için yapıldığı takdirde de yapana sarabilir
haha saracak durumda değildir o, özellikle de dünyada yaşarken yaptığı diktatörlüğünün hesabını verirken.. bu mümkün mü acaba..
pek iyi durumda olduğunu sanmıyorum ama daha da kötü olsun istiyorum sadece.

varlık haline dönüşen
O nasıl oluyor varlık derken nasıl varlıklar oluyorlar? İnancıma göre kötüler bağlı, rüya kanalı dışında bize ulaşamazlar.

Tabi kendi derdiyle cebelleşen de var her ölen dünyadaki yaşayanlardan enerji ememiyor. Ölen kişiye arkasından yardımlar yapılırsa standartın üzerinde ( buna dikkat et arkasından hayır hasanat yapılıyorsa bu tehlikeli olabilir senin için) beslendiği için varlığa dönüşüyor. Tıpkı yaşayanların mezarlıklara gidip yatanların onların enerjilerinden geçindiği gibi düşün.

arkasından hayır hasanat yapılıyorsa
Büyük hayırlar yapılması gerekir bu durumda yoksa ölüleri için hayır yapan pek çok kişi var. Yani atıyorum bir okul cami vb gibi. Öteki türlü çoğu varlığa dönüşürdü. Bir de varlığa dönüşmesi için diğer boyuttaki konumundan rahatsız olması gerekir. Orada zaten yaptığı iyiliğin karşılığını alanlar o imkanları bırakıp dünyayı çekmez.

Orada zaten yaptığı iyiliğin karşılığını alanlar o imkanları bırakıp dünyayı çekmez.
Tabi rahat olanlar bu dünya ile uğraşmazlar. Ayrıca zaten sen hakkını helal etmediğin sürece o rahat edemeyecek ki niye böyle bi büyü ihtiyacı duydun. Kendini yaptıkları büyülerden kalıntılardan olabildiğince sıyır.

Tabi rahat olanlar bu dünya ile uğraşmazlar. Ayrıca zaten sen hakkını helal etmediğin sürece o rahat edemeyecek ki niye böyle bi büyü ihtiyacı duydun. Kendini yaptıkları büyülerden kalıntılardan olabildiğince sıyır.
Büyü yapan değil aslında ama büyü yapan yaratık onu da kullandı son büyülerinde. Bu kişiye tabiki hakkımı helal etmiyorum ve hemen her gün beddua ediyorum ama yaşadığım hayatın karşısındaki çaresizliğimin verdiği acıyı hafifletmiyor, üstüne düşeni alsın istiyorum.

@nurumm
Ölülere büyü yapılabilir mi bir bilgin var mı?

Büyü, 4b denen ara katman üzerinden 3b'mizi kolayca etkileyen bir dinamiktir. Ölüm ise 5b+ ötesidir. Yani ölüm fenomeni başladığı anda 4b ara katmanını da aşarak yükseliriz ve bu yükselişle beraber 4b'de neler döndüğüne de bir güzel şahit olarak çok daha korunaklı olan 5b+'ye geçeriz. Yani varlıkların bizi görüp te bizim onları göremediğimiz boyuttan, varlıkları gördüğümüz ama onların bizi farkedemedikleri bir boyuta geçeriz ve Z raporumuzu yavaş yavaş herseyin farkına vararak çıkarmaya başlarız. Evrenin hakikatin sadece büyü ve maji ekseni ile sınırlı olmadığını, birçok gizli kalmış potansiyele sahip olduğumuzu işte orada anlamaya başlarız.

Ölülere büyü yapılabilir mi
Bazen sorularına şaşırıp kalmak istiyorum ama ne mümkün.. Bu sorunun cevabını ölüm ötesini tam olarak bilmeden kim verebilir ? Ne gelen varlığı bilebilirsin ne de kendi akıl sağlığını kestirebilirsin. Ama biraz olsun araştırıp akıl yürütebilirsin.

Ölüm ötesini anlatan kesin kaynak olmadığı için dinlerin kitaplarından örnek ile gitmekte fayda var. Kuran, birbirine karışmayan sular için ; geçişi engelleyen perde manasında kullanıyor '' Berzah '' kelimesini. Aynı kelimeyi başka bir ayette ; ölen kişilerin, ötelerinde duran engel olarak kullanıyor. Demek ki eylemsizlik / zamansızlık var.

İki denizin karışmaması ne demek diye üzerinde durmamız gerekli. Başka türlü akıl yürütemeyiz ! Neden akıl yürütmeliyiz ? Yukarıda bahsi geçen ayetlerden biri Furkan suresi olduğu için. Furkan '' İdrakın idrakıdır ''. Neyi anlamaya çalıştığını da anla der, kısaca.

Bilim bize diyor ki ; suların birbirine karışmaması söz konusu değildir. Her su birbirine karışır fakat süre gözlem noktasında yavaştır. Çünkü hareket zamana bağlı değişimdir. Zaman dediğimiz de dünyevi bir birimdir, hareketin gerçekleştiği zemindir. Zaman olmadan, hareketin nasıl gerçekleştiğini anlamanın bir yolu yoktur.

Büyü kelimesine baktığımızda, zamanı daraltabilen ya da genişletebilen bir hareket türü değil midir ? Bir noktadan ( bilinçten ) başka bir noktaya ( bilince ) uzanan iplik gibi. Yani bir ivmesi olduğunu söyleyebiliriz. Demek ki zamandan bahsedebildiğimiz yerde büyüden söz edebiliriz.

Bu yürütme ile varacağımız sonuç : Ölüye büyü yapılamaz varsayımıdır.

direk ölüye yapmak yaşarken yaptıklarının bedelini ödetmek için. Sonuçta yaşarken onların yaptıklarını yaşamaya devam etmek zorunda kalanlar çekiyor. Hak yerini bulsun, yattığı yerde rahat etmesin diye. Yani hayattaki kişinin çektiğinden pay alsın.

Rahim sıfatıyla bahşedilmiş ruhun Rahman sıfatıyla var edilmiş bedenden alınmasıdır ölüm !

Ölünün yattığı bir yer yok. Mezara konan, yaşam fonksiyonu kalmamış beden.. Ölüye kadar kinlenmek ve üstüne '' hak yerini bulsun '' demek garip değil mi ? Bırak, gittiği yerde ne olacağına da karışma artık.

kusuruma bakmayın sizlere ulaşamadım
O yüzden burdan rahatsız ediyorum.
benim acilen yardıma ihtiyacım var konu (ayrılık)
Çocuklarımı haftalarca göremiyorum ve çok şeyler kaybetdim ve kaybediyorum.
ya bi micize yada son vermekden başka çıkaryolu bulamıyorum.

Geri