nurumm
Kayıtlı Üye
Yengeç dermiş ki ellerimle yaptım, Akrep dermiş ki seni bile yerimTerazi dermiş ki kaç gram yiyeceğiz? Yay dermiş ki aman yiyelim de..

Yengeç dermiş ki ellerimle yaptım, Akrep dermiş ki seni bile yerimTerazi dermiş ki kaç gram yiyeceğiz? Yay dermiş ki aman yiyelim de..
İzlemedim bilemiyorum ama eski sevgilim oğlaktı gerçekten klas adamdı zerre kötü mekan otel restoran tercihi olmazdı tabi biraz maddiyatla alakalı ama yine de kaliteden ödün vermiyorlar yaptıkları iş olarak da öyle. Oğlakları seviyorum yaaYalnız en klası oğlakGerekirse aç kalkar ama kaliteli mekanda oturur
Japonya'daki yedi yıldızlı tren videosunu izledim garip garip şeyler vardı yemeklerde ben gitsem yanımda çubuk krakerimi götürürdüm odamda gizlice kemirmek için ama yine de o yemekleri yemezdim![]()
Evet direk ölüye yapmak yaşarken yaptıklarının bedelini ödetmek için. Sonuçta yaşarken onların yaptıklarını yaşamaya devam etmek zorunda kalanlar çekiyor. Hak yerini bulsun, yattığı yerde rahat etmesin diye. Yani hayattaki kişinin çektiğinden pay alsın.Yapılıyor ama yaşayanlara sarıyorlar kendilerine özgü olarak diye soruyorsun sen sanırım değil mi?
haha saracak durumda değildir o, özellikle de dünyada yaşarken yaptığı diktatörlüğünün hesabını verirken.. bu mümkün mü acaba..Tabi tam zıttı onların rahatsızlığı için yapıldığı takdirde de yapana sarabilir
O nasıl oluyor varlık derken nasıl varlıklar oluyorlar? İnancıma göre kötüler bağlı, rüya kanalı dışında bize ulaşamazlar.varlık haline dönüşen
Büyük hayırlar yapılması gerekir bu durumda yoksa ölüleri için hayır yapan pek çok kişi var. Yani atıyorum bir okul cami vb gibi. Öteki türlü çoğu varlığa dönüşürdü. Bir de varlığa dönüşmesi için diğer boyuttaki konumundan rahatsız olması gerekir. Orada zaten yaptığı iyiliğin karşılığını alanlar o imkanları bırakıp dünyayı çekmez.arkasından hayır hasanat yapılıyorsa
Tabi rahat olanlar bu dünya ile uğraşmazlar. Ayrıca zaten sen hakkını helal etmediğin sürece o rahat edemeyecek ki niye böyle bi büyü ihtiyacı duydun. Kendini yaptıkları büyülerden kalıntılardan olabildiğince sıyır.Orada zaten yaptığı iyiliğin karşılığını alanlar o imkanları bırakıp dünyayı çekmez.
Büyü yapan değil aslında ama büyü yapan yaratık onu da kullandı son büyülerinde. Bu kişiye tabiki hakkımı helal etmiyorum ve hemen her gün beddua ediyorum ama yaşadığım hayatın karşısındaki çaresizliğimin verdiği acıyı hafifletmiyor, üstüne düşeni alsın istiyorum.Tabi rahat olanlar bu dünya ile uğraşmazlar. Ayrıca zaten sen hakkını helal etmediğin sürece o rahat edemeyecek ki niye böyle bi büyü ihtiyacı duydun. Kendini yaptıkları büyülerden kalıntılardan olabildiğince sıyır.
@nurumm
Ölülere büyü yapılabilir mi bir bilgin var mı?
Bazen sorularına şaşırıp kalmak istiyorum ama ne mümkün.. Bu sorunun cevabını ölüm ötesini tam olarak bilmeden kim verebilir ? Ne gelen varlığı bilebilirsin ne de kendi akıl sağlığını kestirebilirsin. Ama biraz olsun araştırıp akıl yürütebilirsin.Ölülere büyü yapılabilir mi
direk ölüye yapmak yaşarken yaptıklarının bedelini ödetmek için. Sonuçta yaşarken onların yaptıklarını yaşamaya devam etmek zorunda kalanlar çekiyor. Hak yerini bulsun, yattığı yerde rahat etmesin diye. Yani hayattaki kişinin çektiğinden pay alsın.