Sizi en çok etkileyen deneyim

sene 2010 yazı ramazan ayı.. annem ablam istanbul'da.. annem rahatsızlandı yanlarına gittim.. annemin tedavisi bitti eve geçtik.. ev de beylikdüzü'nde.. bauhaus durağı bilenler bilir baya tır geçer o taraftan.. o dönemler astral seyahate, üç harflilere aşırı meraklıyım.. defalarca çocukken fincanla üç harfli çağırmayı denemişiz ama asla gelmemiş.. herkes inanıyor ama ben bi sebep arıyorum.. neyse mabette takılıyorum evde herkes uyuyor.. bi başlığa girdim bütün mesajları başladım okumaya.. biri şunu yazmış: boş bir odaya geçin yere bozuk para atın, bir süre sonra tır sesi gelecek tır sesi geldiyse bilin ki gelmiştir.. neyse geçtim odaya bozuk para attım çok geçmedi bi tır sesi geldi biraz bekledim, camdan bakıyorum yok, bi belirti yok.. burdan zaten sürekli tır geçiyor gelmedi heralde diyorum.. umudum da yok çünkü daha önce bi işaret bi varlık kendini belli etmedi.. neyse geçtim salona.. takılıyorum mabette.. sahur vakti geldi annem oruç tutuyor; sahura kalktı sonra ablam kalktı geldi.. ben de uyuyacam artık uykusuzum.. geçtim odaya uykum da var gözlerimi kapattım.. deprem yaşamış olanlar bilir önce ani bi güç yerden vurur sonrasında sallanmaya başlar.. deprem önce vurdu sonra sallanmaya başladı ama nasıl sallanıyor yani lambaya falan bakıyorum o da sallanıyor.. bildiğin deprem.. bağırıyorum deprem diye.. neyse durdu durunca koştum salona annemin ablamın yanına durmuş yüzüme bakıyorlar.. rahatlığı görmeniz gerek ama deprem oldu diyorum.. yoo dediler ne depremi.. hiç çaktırmadım 'ha tamam ben deprem oldu sandım yaa' diye geçiştirdim.. ama nasıl gülüyorum kendime odaya geçtim amacıma ulaşmanın tebessümüyle uyudum.. şimdi düşününce heralde diyorum tamam biz varız ama ayağını da denk al demeye getirdiler..)
Bu deprem oldu hissi çok yaygın gerçekten varlık temaslarında. Riyazete giren insanlarda da çok okudum bu deneyimleri. Büyük ihtimalle fiziksel bir tezahür yok, varlık veya varlıklar kişinin zihni ilee öyle bir izlenim yaratyıro, deprem oluyor izlenimi.

Ben de bir aralar zikir çekiyordum, hem deneyimlemek için hem de yaradanı anmak için. Net bir şekilde o dönem namaz kılmaya bir arzum oluştu, böyle namaza karşı bir istek oldu, içimden diyordum yaradan için öne eğilmek kafanı yere koymak ne güzel falan, bu bence birinci etkileriydi. İkincisi de sadece zikir çektiğim zamanlar olmuştu bu, gece 12-1 cam açık yaz, biz en üst kattayız dışardan da biri benle zikir çekiyor, arapça mı, Allah mı bir şeyler diyor zikir gibi eminin, bakıyorum dışarı ses nerden geliyor kestiremiyorum ama bizim binadan gibi, diyorum hacı, hoca da var binada o da yapıyor bir şeyler heralde, ama ses öyle garip ki anlatamıyorum net duyoyurm ama rüya falan değil. Bir de ben yolda falan da içten tekrarlardım, yaparken bir ses duydum tevhid getirdi biri, baktım karşıya bir adam var ama telefonlar konuşuyor dedim o falan dedi heralde ama mantıksız onun demesi, ve bir tanesinde de evde net bir şekilde böyle odamdayım kulağıma ekolu gibi Allah dendi duydum onu bu çok net değildi ama ekoluydu. Bunları sadece zikir çektiğim dönemler duydum. Garip rüyalar da oldu, ama böyle uyanıkken yaşadığım deneyimler de oldu.

Bu deprem oldu hissi çok yaygın gerçekten varlık temaslarında. Riyazete giren insanlarda da çok okudum bu deneyimleri. Büyük ihtimalle fiziksel bir tezahür yok, varlık veya varlıklar kişinin zihni ilee öyle bir izlenim yaratyıro, deprem oluyor izlenimi.

Ben de bir aralar zikir çekiyordum, hem deneyimlemek için hem de yaradanı anmak için. Net bir şekilde o dönem namaz kılmaya bir arzum oluştu, böyle namaza karşı bir istek oldu, içimden diyordum yaradan için öne eğilmek kafanı yere koymak ne güzel falan, bu bence birinci etkileriydi. İkincisi de sadece zikir çektiğim zamanlar olmuştu bu, gece 12-1 cam açık yaz, biz en üst kattayız dışardan da biri benle zikir çekiyor, arapça mı, Allah mı bir şeyler diyor zikir gibi eminin, bakıyorum dışarı ses nerden geliyor kestiremiyorum ama bizim binadan gibi, diyorum hacı, hoca da var binada o da yapıyor bir şeyler heralde, ama ses öyle garip ki anlatamıyorum net duyoyurm ama rüya falan değil. Bir de ben yolda falan da içten tekrarlardım, yaparken bir ses duydum tevhid getirdi biri, baktım karşıya bir adam var ama telefonlar konuşuyor dedim o falan dedi heralde ama mantıksız onun demesi, ve bir tanesinde de evde net bir şekilde böyle odamdayım kulağıma ekolu gibi Allah dendi duydum onu bu çok net değildi ama ekoluydu. Bunları sadece zikir çektiğim dönemler duydum. Garip rüyalar da oldu, ama böyle uyanıkken yaşadığım deneyimler de oldu.
zikir bana çok ürkütücü geliyor.. kötü bir anım var bu konuyla ilgili.. ablamın yönlendirmesiyle hayatımda ilk ve son defa iki esma okudum belirli sayıda.. bunlardan biri ya vedud esmasıydı.. çok korkunç bi gece yaşamıştım.. aynı zamanda o gün 13. cumaydı.. ayın 13'nün cumaya denk gelmesi gibi.. hangisinin etkisi bilmiyorum.. bazen acaba ayetler büyü etkisi yapan şeyler mi diye düşünüyorum.. namaz konusu.. bir defa okulda masanın üstünde din dersinde öğretmen kıldırmıştı ilkokul dönemiydi.. bir defa da erkek arkadaşım sabah namazının güzelliğinden bahsetmişti.. öyle kılmıştım kırmayıp.. o namazdan sonra başıma baya korkunç şeyler gelmişti(büyük bir trafik kazası).. yine de bilmiyorum.. din kafamı kurcalayan bir konu.. içine doğuyor diyorlar.. öyle bir doğma olmadı hiç.. yaradana belki de namaz kılanlardan daha çok bağlıyımdır.. insanları severim uzaktan uzağa.. ama daha allah kuran kitap diyen birinin doğru yolda olduğuna rastlamadım.. oku diyen birinin daha düzgün bi hayat sürdüğüne rastlamadım.. okuma konusunda da mesela korkarım merakımı gidermek dışında okumanın bilincimizi bozduğunu işlediğini düşünürüm.. biraz kötü örneğim bu konuda..) yaradan sevgisiyle dolu olmak öyle güzel yetiyor ki doğru bilgiye erişmeye.. sanki gerçekten tüm bilgi ve doğrular mevcudiyetimiz.. çok uzattım konudan sapmayalım yine de 🙏🏻

Geri