"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şirin ve sempatik Görünmek İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

Ya eskiden bir site vardı enokyan dilini anlatıyordu ama ingilizceydi keşke ordan baksaydım enokyan dilinde teşekkür nasıl edilir diye

Belli bir saati yok istedigin zaman okuyabilirsin birde okurken artık ne için okuyorsan imajinasyondan faydalan yani istediğini hayal et.

Evet bildiğiniz İngilizcedeki gibi okunuyor.Buna benzer sorular daha önce de uruma sorulmuştu ve urum bunları tercüme ettiğini bilinen ingilizce kelimeleri nasıl okuyorsanız aynı şekilde okumanız gerektiği seklinde bilgilendirmişti.

Henüz yok ama gerek bu dua gerekse diğer duaların türkçeye çevrilmesi konusunda çalışmalar devam ediyor.

peki denenmişmi yazıldığı gibi okunduğunda etkisi varmı?okurken uyulması gereken kuralları varmı

Etkisi tabiki var.Fakat öncelikle sartlarını yerine getirmeniz lazım.Bunlar abartılacak şartlar değiller.Mesala ne yapmak istiyorsanız onu imajine etmeniz gerekiyor sonra sözlerin bazı bölümleri büyük harfle yazılmıştır.Bunları sizde yüksek sesle söylemelisiniz.Ayrıca yaptığınız işlemin kesinlikle olacağına inanmalısınız.

inanç konusunda hiç zorlanmıyorum,olacağına inanıyorum ve oluyo zaman alsada
Etkisi tabiki var.Fakat öncelikle sartlarını yerine getirmeniz lazım.Bunlar abartılacak şartlar değiller.Mesala ne yapmak istiyorsanız onu imajine etmeniz gerekiyor sonra sözlerin bazı bölümleri büyük harfle yazılmıştır.Bunları sizde yüksek sesle söylemelisiniz.Ayrıca yaptığınız işlemin kesinlikle olacağına inanmalısınız.

ya arkadaşlar ben bunu okuduktan sonraki gün büyük ölçüde enerjim düştü şimdiye kadar sadece bunu okudum onun dışında özellikle bir şey yapmadım bu normal mi ??

Normal olduğunu söyleyemem.Bütün sözleri doğru okuduğunuza emin misiniz?Ayrıca bir yerde yanlış söylemişseniz,nüans hataları yapmışsanız bu tipte etkiler görülebilir.

bir kaç kelimede hata yaptım ama düzelterek tekrara okudum bu yüzden olabilir mi acaba?

Cinler minler karışmıyor değil mi buna inanılmaz korkarım .
Eğer onlar yardım filan ediyorsa hayatta yapamam bilgilendirirseniz sevinirim .

Enokyan anahtarlarının inisiye olmayan kişilerce kullanılmasının tehlikeli olduğu söyleniyor bu doğru mu?

Geri