"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sinirli birini sakinlestirmek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz büyü sitesiyiz ama dua değil.
Önerileceklerin çoğu da büyü olacak, bilmeden herkes dualı büyü uygulamalarını dua sanıyor. Dua insanın içinden geçenleri yüreğiyle söylemesidir sadece, özel söz söyleme şekli değil.
Bu site bir büyü sitesi değil paraspkoloji formu büyü de bir alt başlık
 
Bu site bir büyü sitesi değil paraspkoloji formu büyü de bir alt başlık

Aslında sitenin ilk ismi büyü okuluydu.Haliyle site kurucuları da büyücüydü.Siz bu sitenin 61083.üyesi olduğunuz için bunu bilmiyor olmanız gayet normal.Sonradan içerik daha da genişletilerek Parapsikoloji Platformu olarak değiştirildi.
 
Aslında sitenin ilk ismi büyü okuluydu.Haliyle site kurucuları da büyücüydü.Siz bu sitenin 61083.üyesi olduğunuz için bunu bilmiyor olmanız gayet normal.Sonradan içerik daha da genişletilerek Parapsikoloji Platformu olarak değiştirildi.
Wooww baya eski bi site galiba neyse benim söylemek istedigim sey işte büyüde bir içerik daha geniş bir okur ve takipci kitlesi olduğu için büyü sitesi Diyemeyiz bence hani herkez ilk okul lise kitaplarını hatırlar örnegin
Matematik kitabin ismidir ama içerisin de üniteler vardır ve hepsi aynı başlık altında farklı bir konuyu işler söylemek istediğim buydu
Teşekkürler

Ve bunu Sayın Origanum a söylüyorsunuz. :)
Şaşdım kaldım.

Hhahahah biraz komik oldu farkındayım ama ben bu şekilde düşünüyorum bide amacım laf sokmak falan değil yanlış anlaşılmasın çünki burda herkez birbirine yardım etmeye çalışıyor keza adminlerde öyle ayriyetten farkli insanlarin nasil dusunduklerini ogrenmeyi seviyorum bu sebeplerden zevk alıyorum siteden
Teşekkürler
 
Çok kolay sinirlenen ve sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmeyen bir tanıdığım vardı. Eğer sinir hastası derecesindeyse inanın önce psikolojik bir çözüm aramanız gerekli. Yani 'tedavilik' bazı durumlar var kişi bunu kabul edip ona göre çözümler aramalı. Gerekirse siz de onunla beraber gidin.. Yoksa her ne kadar konuşursanız konuşun ya da farklı çözümlere başvurun en ufak bir sinirde her şey başa dönecektir.
 
Genel sinirlilik halinde işe yarar mı bilmiyorum ama anlık öfkelenmelerde kişinin negatif enerjisi çekilerek sakinleştirilebilir. Ancak bunu deneyimsiz biri yapmamalı çünkü olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst